warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Rusça Bilen Gayrimenkul Satış Danışmanı

ANATOLIAN GROUP DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

58 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman Yardımcısı

Başvuru Sayısı

58 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kariyerinizi bir sonraki seviyeye satış personel misiniz? Gayrimenkul tutkunuz ve insanların hayallerindeki evleri bulmalarına yardımcı olma arzunuz var mı? Öyleyse,  ekibimize katılmanızı istiyoruz!

Şirketimizde bir satış temsilcisi olarak, İstanbul'un Anadolu yakasına odaklanarak hem bireysel müşterilere hem de emlakçılara gayrimenkul pazarlamasından sorumlu olacaksınız. Potansiyel müşterilerin ihtiyaçlarını değerlendirmek ve onları kapsamlı emlak portföyümüzden doğru mülklerle eşleştirmek için mükemmel iletişim ve müzakere becerilerinizi kullanacaksınız. Müşterilerle etkili bir şekilde iletişim kurmak ve ilişkileri yönetmek için Çağrı Merkezi ve CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) gibi bilgisayar programlarını da kullanacaksınız.

Çalışanlarımıza sınıfının en iyisi eğitimi sağlamaktayız, böylece bir profesyonel olarak öğrenme ve büyüme fırsatına sahip olacaksınız. Ekip üyelerimiz azimli, proaktif ve her zaman hedeflerimizi aşmanın yollarını arıyoruz. Başarımızın anahtarı olarak şirket içi gelişime ve büyümeye değer veriyoruz.

Nitelikler:

  • İlgili bir alanda bir üniversite veya lise diploması gereklidir
  • Satış veya B2B etkinleşimlerde deneyim gereklidir
  • Sürekli öğrenme ve eğitime katılmaya istekli olmalı

Sıkı çalışmanız ve bağlılığınız karşılığında, rekabetçi bir maaş, komisyon ve tıp, dişçilik ve görme sağlığı sigortası ve ücretli izin programları dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunuyoruz. Ayrıca, ekibimizin bir üyesi olarak, becerilerinizi geliştirmenize ve kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olacak profesyonel eğitim kurslarına erişebileceksiniz.

Heyecan verici gayrimenkul alanında dinamik, destekleyici ve başarılı bir ekibe katılmak için bu fırsatı kaçırmayın. Bugün başvurun ve Anadolu Grubu ile tatmin edici ve ödüllendirici bir kariyere ilk adımı atın!


Are you an experienced sales professional looking to take your career to the next level? Do you have a passion for real estate and a desire to help people find their dream homes? If so, we want you to join our team at Anatolian Group!

As a sales representative with our company, you will be responsible for marketing real estate properties to both individual customers and real estate agents, with a focus on the Asian side of Istanbul. You'll use your excellent communication and negotiation skills to assess the needs of potential clients and match them with the right properties from our extensive estate portfolio. You'll also utilize computer programs like Call Center and CRM (Customer Relationship Management) to effectively communicate and manage relationships with clients.

We are committed to providing our employees with the best in class training, so you'll have the opportunity to learn and grow as a professional. Our team members are driven, proactive, and always looking for ways to exceed our objectives. We maintain a professional dress code while maintaining a lighthearted attitude, and we value internal development and growth as key to our success.

Qualifications:

  • A university degree or diploma in a related field is required
  • Experience in sales or B2B correspondence is required
  • Must be willing to approach and greet members of the public
  • Must be willing to engage in ongoing learning and training

In return for your hard work and dedication, we offer a competitive salary, uncapped commission, and a range of benefits including medical, dental, and vision health insurance, as well as paid time-off programs. Plus, as a member of our team, you'll have access to professional training courses to help you develop your skills and advance your career.

Don't miss this opportunity to join a dynamic, supportive, and successful team in the exciting field of real estate. Apply today and take the first step towards a fulfilling and rewarding career with Anatolian Group!

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Üniversite(Öğrenci), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Rusça(Okuma : Ana Dil, Yazma : Ana Dil, Konuşma : Ana Dil)

Gayrimenkul Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Satış Danışmanı Gayrimenkul Satış Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Satış Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Satış Danışmanı İş İlanları

Emlak Geliştirme / Pazarlama Danışmanlığı

Hakkımızda

İstanbul'da yüksek kaliteli gayrimenkul hizmetleri sunan önde gelen şirketlerden biriyiz. Deneyimli profesyonellerden oluşan ekibimiz, bölgede müşteri

Şirket Sayfasına Git

Gayrimenkul Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gayrimenkul Satış Danışmanı Gayrimenkul Satış Danışmanı Maaşları Gayrimenkul Satış Danışmanı Nasıl Olunur? Gayrimenkul Satış Danışmanı Nedir? Gayrimenkul Satış Danışmanı İş İlanları