warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Temsilci (Genel Başvuru)

Aras Kargo

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Lojistik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Türkiye’nin dört bir yanına ve dünyanın 227 ülkesine ‘önem’ taşıyan Aras Kargo, 41 yıldır müşterilerine, paydaşlarına ve ülke ekonomisine katma değer sağlamak için çalışıyor. Mutluluğa adanmış gücüyle ve hizmetleriyle fark yaratan Aras Kargo, teknoloji ve güçlü insan kaynağını birleştiren yenilikçi iş modeliyle, sektöründe ilk tercih edilen marka olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kargo sektörünün lideri Aras Kargo bugün, müşteri memnuniyeti odaklı 13 Bölge Müdürlüğü, 29 Transfer Merkezi, 900 şube, 4000'den fazla araç filosu ve 14000 kişilik uzman kadrosuyla; her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veriyor.  

 

Sen de bu geniş aileye katılmak istiyorsan, Türkiye genelinde tüm şubelerimizde görevlendirilmek üzere Temsilci pozisyonunda görev alacak çalışma arkadaşları arıyoruz.
  

  • En az Önlisans mezunu
  • MS Office programlarına hakim
  • Kargo sektöründe kariyer hedefleyen
  • Gelişime ve yeniliğe açık
  • İletişim yeteneği gelişmiş
  • Ekip çalışmasına yatkın
  • Müşteri ve sonuç odaklı çalışabilecek
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış.


İŞ TANIMI

  • Şubenin gelen ve giden kargo operasyonunu yürütmek.
  • Şubenin telefon trafiğini yönetmek, gelen müşteri taleplerine gereken ilgi ve özeni göstermek, oluşan problemleri çözmek veya çözümüne destek olmak.
  • Kargo gönderimi için şubeye gelen müşterileri karşılayarak kargolarını teslim almak, gerekli durumlarda tahsilatı gerçekleştirmek ve kargonun gönderilmesini sağlamak.
  • Kargo teslim almak için şubeye gelen müşterileri karşılayarak teslimatını uygun şekilde gerçekleştirmek.


Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Temsilci pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Temsilci Temsilci Maaşları Temsilci Nasıl Olunur? Temsilci Nedir? Temsilci İş İlanları
Hakkımızda

ARAS KARGO HAKKIMIZDA 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulan Aras Dağıtım ve Pazarlama ile eriştiğimiz dağıtım ağı gücümüzü taşımacılıkta da kull

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Temsilci pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Temsilci Temsilci Maaşları Temsilci Nasıl Olunur? Temsilci Nedir? Temsilci İş İlanları