warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Üniversite Yaz Stajyeri

ARÇELİK LG KLİMA SANVE TİC A.Ş

Kocaeli(Gebze), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Departman

Yönlendirme Sayısı

999+ yönlendirme

Çalışma Şekli

Dönemsel / Proje Bazlı

Pozisyon Seviyesi

Stajyer

Yönlendirme Sayısı

999+ yönlendirme

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. Türk ve dünya pazarlarına klima üretimi maksadıyla 25 Mayıs 1999’da kurulmuştur. Arçelik A.Ş. ile LG Electronics’ in %50-50 ortaklığı ve 50 milyon dolarlık bir yatırımla kurulan şirket, Gebze Organize Sanayi Bölgesinde faaliyetlerini yürütmektedir.

Arçelik-LG, 62 bin metrekaresi kapalı olmak üzere yaklaşık 70 bin metrekare alan üzerine kurulu üretim tesisine sahiptir. Arçelik-LG, Türkiye’nin ilk ve en büyük entegre klima fabrikasıdır. 1,5 milyon adet ev tipi klima üretim kapasitesi ile Yakın Doğu ve Avrupa’nın en büyük klima üretim tesisidir. Üretim kapasitesi ve ürün çeşitliliği, yeni yatırımlarla hem ev tipi hem de ticari ürünler için her yıl artmaktadır.

GENEL NİTELİKLER

İklimlendirme alanında faaliyet gösteren Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş.'de, Kısa Dönem Zorunlu Yaz Stajı, 1 Temmuz 2019 – 26 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

İŞ TANIMI

  • Üniversitelerin lisans programlarının 2. 3. ve 4. sınıflarında öğrenim görenler ile iklimlendirme, itfaiyecilik ve iş sağlığı ve güvenliği bölümlerinde okuyan MYO öğrencileri de değerlendirmeye alınacaktır.
  • Yalnızca staj zorunluluğu (SGK’sı okul tarafından karşılanan) bulunan öğrencilerin başvuruları kabul edilecektir.
  • Değerlendirmelerde, öğrencinin öğrenim gördüğü bölümün şirket iş süreçleri ile ilgili olması, okul başarı düzeyi, öğrencinin talebi ve bölüm stajyer kontenjanları göz önünde bulundurulacaktır.
  • Staj süresi Temmuz ayı boyunca 20 iş günü şeklinde tek dönemde gerçekleşecek olup bu koşullara uyan öğrencilerin başvuruları değerlendirilecektir.
  • Orta düzeyde İngilizce bilgisi gerektiğinden stajyer alımı öncesi öğrencilere İngilizce seviye tespit sınavı yapılacaktır.
  • Staj kabul aşamasından sonra yaz okulu vb. nedenlerle kesinlikle staj tarihleri değiştirilemeyecektir.


Not: Firmamızda Döküm Atölyesi bulunmaması ve Talaşlı İmalatın olmaması nedeniyle, bu yöndeki başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Verilen bilgilerin doğruluğu kabul aşamasında belgelendirilecektir.

Aday Kriterleri

Tecrübesiz
Ön Lisans(Öğrenci), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları

Isıtma, Soğutma, Havalandırma ve HVAC

Hakkımızda

Arçelik-LG Klima Sanayi ve Ticaret A.Ş. Dayanıklı Tüketim Sektöründe yer alan ev ve ticari tip klima üretim şirketi olan Arçelik-LG Klima A.Ş, bir Koç

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ARÇELİK-LG KLİMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİÇALIŞAN KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ AYDINLATMA ME

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane, Yakacak, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Kaza Sigortası, Bayram Yardımı.

Stajyer pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Stajyer İş İlanları