warning
İlan yayından kaldırılmıştır

ARGE Gömülü Yazılım Bakım ve Test Mühendisi

ARKEL ELEKTRİK ELEKTRONİK SAN.VE TİC.A.Ş.

İstanbul(Asya)(Sancaktepe)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Başvuru Sayısı

616 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

616 başvuru

Departman

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz kimiz

ARKEL, asansör elektroniği alanında uzmanlaşmış ve yurtiçinde bu sektörde lider konumunda olan bir firmadır. 200 üzerinde çalışanı ve 20 kişilik ARGE Departmanı ile müşterilerine sunduğu tüm elektronik ürünlerin tasarımını, geliştirmesini ve üretimini İstanbul-Sancaktepe’de bulunan tesislerinde gerçekleştirmektedir. ARGE Departmanımız, 2018 yılında ARGE Merkezi statüsünü almıştır.

Ürün yelpazemizde; asansör kontrol cihazları, motor sürücü cihazlar, asansör görsel/işitsel medya cihazları, acil iletişim cihazları, sesli anons cihazları, IoT cihazları gibi pek çok ürün bulunmakta; bu elektronik ürünler, yurtiçi pazarına olduğu gibi yurtdışına da ihraç edilmekte ve firmanın cirosunun %40’lık bir bölümünü Avrupa, Asya ve Ortadoğu ülkelerine pazarlanan ürünler oluşturmaktadır.

Çalışan memnuniyetinin öneminin farkında olan şirketimiz ile ilgili daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Aranan Nitelikler:

  • Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği veya benzeri alanlarından mezun veya yazılıma gönül vermiş ve bu konuda kendini geliştirmiş adayları bekliyoruz.
  • İş tecrübesi bizim için şart değildir ancak adaylardan C Programlama dilini iyi seviyede bilmelerini, yazılım işini sevmelerini, çözüm üretebilen, analitik düşünce yeteneği gelişmiş yapıda olmalarını ve her yazılımcının olması gerektiği gibi sabırlı olmalarını bekliyoruz.
  • PIC, Arduino vb platformlarda hobi veya profesyonel amaçlı gömülü yazılım projeleri yapmış olmanız bizim için büyük bir artıdır (Ancak burada projeden kastedilen, hazır kütüphaneleri kullanıp 3-4 satır kod ile kütüphane fonksiyonlarını çağırdığınız kodlar değil, mimarisini kendinizin oluşturduğu orta/yüksek karmaşıklıktaki yazılımlardır)

İş Tanımı:

  • Firmamızın ürettiği elektronik ürünlerin yazılımları sürekli olarak güncellenmektedir. Bu güncellemeler; müşteri ihtiyaçları sebebiyle, yazılımlarda sonradan tespit edilen hatalar sebebiyle, yürürlükteki uyulması gereken standartların değişmesi sebebiyle veya üretim sürecinde yaşanan tedarik/fiyat sıkıntılarından kaynaklanan kısmi yeniden tasarım ihtiyaçlarından dolayı olabilir.
  • Gömülü Yazılım Bakım ve Test Mühendisi pozisyonunda, Satış Sonrası Hizmetler Departmanımız ve Satış Departmanımız ile yakın temas halinde olup onlar üzerinden gelen müşteri taleplerini veya sorunları değerlendirecek, gereken yazılımsal geliştirmeleri gerçekleştireceksiniz.
  • Bu pozisyonda; motor kontrolünden, çeşitli iletişim protokollerine, gerçek zamanlı yazılım tekniklerinden, güvenlik standartlarına uygun otomasyon yazılımlarına kadar pek çok farklı konuda kendinizi geliştirme ve tecrübe kazanma imkanı bulacak ve sonrasında ürün geliştirme ekibimize katılarak yeni ürünlerimizin geliştirilmesinde rol alacaksınız.

Not: Değerlendirmenin ilk aşaması, C programlama dilinde size göndereceğimiz test sorularına vereceğiniz yanıtlar olacaktır.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

AR-GE Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

AR-GE Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

ARKEL Elektrik Elektronik San. ve Tic. A.Ş. 1998 yılında kurulan, ARKEL Elektrik Elektronik San. ve Tic. A.Ş. asansör kumanda kartları, kumanda panola

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Arkel Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (“Şirket”) olarak, işbu Aydınlatma Metni

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane.

AR-GE Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

AR-GE Mühendisi İş İlanları