warning
İlan yayından kaldırılmıştır

SAP BW Kıdemli Danışman

Assan Bilişim

İstanbul(Asya)(Tuzla)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

4 - 8 yıl arası

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

94 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

4 - 8 yıl arası

Başvuru Sayısı

94 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

KİBAR HOLDİNG

1972 yılında kurulan Yassı Çelik Servis Merkezi ile sanayi, hizmet, ticaret alanlarında faaliyetlerine başlayan ve Türkiye’nin önde gelen işletme grupları arasında yer alan Kibar Holding, kurulduğu günden itibaren ülke ekonomisi ve toplumsal refaha önemli bir katkı sağlamaktadır. Kibar Grubu metal, otomotiv, ambalaj, yapı malzemeleri, gayrimenkul, lojistik, enerji, gıda ve hizmet sektörlerinde 20’yi aşkın şirketi ve 5.000’den fazla çalışanıyla faaliyet göstermektedir.


Assan Bilişim A.Ş şirketi, 2006 yılında Kibar Holding Grup şirketlerinin tüm IT ihtiyaçlarını karşılamak üzere kurulmuştur. Assan Bilişim A.Ş., ana hissedarı Kibar Holding A.Ş’nin vizyon, misyon ve değerleri doğrultusunda, ileri teknolojiye sahip servis ve çözümleri sunarak Türkiye ve yurtdışındaki tüm grup şirketlerinin güvenilir iş ortağı olmayı hedeflemiş bir teknoloji grup şirketidir.

Kibar Grubu şirketlerimizden Assan Bilişim için “SAP BW Kıdemli Danışman” olarak görev alacak çalışma arkadaşı arıyoruz:

 

GENEL NİTELİKLER

·        Üniversitelerin tercihen mühendislik bölümlerinden mezun,

·        DWH araçları konusunda bilgi sahibi,

·        SAP BW On veya BW/4 konularında en az 4+ yıl deneyim sahibi,

·        Sap BW modelleme kurulum Projelerinde yer almış, Tecrube sahibi,

·        SAP Programlarındaki ABAP kodlarını yorumlayabilecek,

·        İş Zekası araçları hakkında bilgi sahibi (Qlikview,Qliksense,Tableau vb.)

 

 

İŞİN TANIMI

·      Veri akış/ aktarımlarının takip edilmesi, ana verilerde bulunan problemleri proaktif olarak tespit etmeye yönelik çalışmaların yapılması, verilerde problem olduğunda problemin kaynağının tespit edilmesi ve düzelmeye yönelik aksiyonların alınmasından sorumlu olacak,

·      Geliştirme ve destek faaliyetlerinde yer alacak, iş süreçlerinin analiz ve tasarımı, uyarlama, test, eğitim, devreye alma ve proje sonrası destek hizmetlerinin yürütülmesi aşamalarında çalışacak.

·      SAP ERP den gelen datanın raporlamaya uygun modellerinin oluşturulmasında,BEX sorgularının yazılması ve datamartların oluşturulmasında görev alacak.

 

 

Çalışma arkadaşlarımız, adaylarımız ve tüm iç/dış paydaşlarımızla “BİZ Birlikte Güçlüyüz” işveren markası mottomuz doğrultusunda iş birliği sağlıyoruz. İlanlarımıza başvuru yapan tüm adaylarımıza ırk, din, dil, cinsiyet, renk, ulusal ya da sosyal köken, cinsel yönelim, engellilik, siyasi görüş, hamilelik ya da medeni durum gözetmeksizin fırsat eşitliği sağlamanın bir ayrıcalık olmadığını biliyoruz. #BİZBirlikteGüçlüyüz

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)

SAP BW BI Kıdemli Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

SAP BW BI Kıdemli Uzmanı İş İlanları

Bilişim / Holding / Şirketler Grubu

Hakkımızda

Bilgi teknolojileri ve iletişim sektörünün yön belirleyen kuruluşlarından biri olmayı hedefleyen Assan Bilişim, kurulduğu günden bu yana grup içi ve g

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Prim, Yemekhane, Yakacak, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

SAP BW BI Kıdemli Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

SAP BW BI Kıdemli Uzmanı İş İlanları