warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Üretim Mühendisi

Assan Foods

Balıkesir(Bandırma, Susurluk), Bursa(Karacabey, Mustafakemalpaşa)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

460 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

460 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kibar Holding şirketlerinden, Türkiye’nin en büyük ketçap, mayonez ve sos üreticisi Assan Foods, yurtiçinde Ev Dışı Tüketim pazarında kendi markaları ve perakende ve HORECA’da müşterileri için yaptığı Private Label ürünler ile liderliğini sürdürüken, yurt dışında 30’dan fazla ülkeye ihracat yapıyor.

Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarını , dinamik kurum kültürü ile birleştiren  Assan Foods’un değer zinciri, markalarla yazılan  heyecan verici bir rekabet  öyküsünden, akıllı tarım  alanında öncü uygulamalara uzanıyor . Assan Foods’un gıda endüstrisinde  her zaman rekabetin ve standartların bir adım ötesinde olmak  hedefi, kendi hedeflerini  yüksek tutan profesyonellere de  benzersiz bir kariyer deneyimi fırsatı oluşturuyor.

Türkiye’nin  tarım ürünlerini, farklı kültürlerden  insanlar için lezzet  deneyimine, ülke ekonomisi için  de katma değere dönüştüren  Assan Foods, yeni fırsatları birbirine aile  gibi bağlı güçlü  bir ekiple birlikte oluşturup,  birlikte değerlendirmek isteyen  profesyonellere, iş dünyasında örnek  oluşturan bir ortam sunuyor.

Balıkesir Susurluk Bölgesinde ki fabrikamızda Assan Foods ailesi,  Üretim Müdürlüğüne katılmaküzere " Üretim Mühendisi" arayışımız bulunmaktadır.

GENEL NİTELİKLER

·       Üniversitelerin ilgili  mühendislik bölümlerinden; tercihen ( Endüstri ,Makine , Gıda , Mekatronik) mezun,

·       Tercihen  gıda , makina, imalat sektöründe min 3 yıl tecrübeli,

·       Proses geliştirme süreçlerinde görev alan,

·       İyi derecede yazılı ve sözlü İngilizce bilen,

·       Balıkesir (Bandırma-Susurluk) ve/veya Bursa (Karacabey, Mustafakemalpaşa) ikamet eden/edebilecek,

İŞ TANIMI

·       Ürünlerin istenilen kalite, zaman, kapasite verimi ve maliyette üretimini sağlamak,

·       Üretim prosesleri üzerinde iş etütü çalışmaları yapmak. Güncel üretim yönetimi litaretürünü takip ederek, uygun olabilecek sistemlerin uygulanabilirliğini incelemek ve önermek,

·       Sürekli verim ve performans kaybı getiren kronik arıza ve duruşların analizi ve azaltımı için projeler geliştirmek/yönetmek,

·       Üretim ve paketleme hatlarında yapılacak proses geliştirme projelerinde liderlik etmek/yönetmek

·       Üretim departmanı yatırım projelerine liderlik etmek ve sonuçlandırmak,

·       Tüm bunların sağlanması için gerekli süreç(lerin) ve bu hizmet ve ürünlerin üretimi sırasında gerekli olan iş gücü, zaman, makina kapasitesi, kaynak ve hammaddelerin planlanması, kontrolü ve yönetimi ile ilgili bilgi aktarımını ve raporlamayı yapmak.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Üretim Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Mühendisi Üretim Mühendisi Maaşları Üretim Mühendisi Nasıl Olunur? Üretim Mühendisi Nedir? Üretim Mühendisi İş İlanları

Gıda / Hızlı Tüketim Malları

Hakkımızda

"Türkiye'nin Salça ve Sos Uzmanı" 1998 yılında Balıkesir-Susurluk’ta Kibar Holding tarafından kurulup, bir çok ilke ve başarıya imza atarak büyüyen

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Yakacak, Tam Gün Sağlık Hizmetleri, Kaza Sigortası, Hayat Sigortası, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Üretim Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Üretim Mühendisi Üretim Mühendisi Maaşları Üretim Mühendisi Nasıl Olunur? Üretim Mühendisi Nedir? Üretim Mühendisi İş İlanları