warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Risk Mühendisi - Orta Anadolu

Axa Sigorta A.Ş

Ankara

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Risk Yönetimi

Risk Yönetimi

Başvuru Sayısı

301 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

301 başvuru

Departman

Risk Yönetimi

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

AXA, 54'ten fazla ülkede, 105 milyon müşterinin ihtiyaçlarına hizmet veren 153.000 çalışanı ile dünya çapında lider bir sigorta markasıdır. Sigortacılık, kişisel koruma, tasarruf ve varlık yönetimi alanlarındaki ihtiyaçlarını karşılayan ürün ve hizmetler sunarak, müşterilerimizi hayatlarının her adımında yanında oluyoruz.

Global bir sigorta markası ve finansal hizmetlerde dünya lideri olan AXA Group'un Türkiye’deki bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz. AXA Sigorta, 1968 yılında İstanbul merkezli kurulmuş olup, Genel Müdürlük fonksiyonlarının yanında dokuz bölge müdürlüğü, üç bölge temsilciliği ve bir şube müdürlüğü ile hizmet vermektedir. İstanbul merkezli Bakırköy Bölge Müdürlüğü, Kadıköy Bölge Müdürlüğü ve İstanbul Bölge Müdürlüğü; Bursa merkezli Marmara Bölge Müdürlüğü, İzmir merkezli Ege Bölge Müdürlüğü ve ona bağlı Denizli Temsilciliği, Antalya merkezli Akdeniz Bölge Müdürlüğü, Adana merkezli Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü, Ankara merkezli Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü, Samsun merkezli Karadeniz Bölge Müdürlüğü ve kendisine bağlı Erzurum Temsilciliği, Trabzon Temsilciliği ve K.K.T.C.’de Kıbrıs Şube Müdürlüğü bulunmaktadır.
AXA Group'un bir iştiraki olarak  AXA Türkiye bireyler, küçük veya orta ölçekli işletmeler ve büyük şirketler için sigorta, kişisel koruma, tasarruf ve yatırım planlama çözümleri sunmaktadır.

AXA Türkiye için çeşitliliği ve kapsayıcılığı desteklemek, yaptığımız işin ayrılmaz bir parçasıdır. En iyi yetenekleri bir araya getirerek, fark gözetmeksizin herkese üstün hizmet sunarak tam potansiyellerini gerçekleştirmelerine yardımcı oluyoruz.

Genel Nitelikler

Üniversitelerin Mühendislik bölümlerinden mezun,

Sigorta sektöründe, tercihen Risk Mühendisliği konusunda min. 2 yıl deneyimli,

İyi derecede İngilizce bilen,

MS Office uygulamalarını çok iyi kullanabilen, raporlama becerisi kuvvetli,

Dinamik, sonuç odaklı, analitik bakış açısına sahip,

İletişim ve takip yeteneği güçlü, ekip çalışmasında başarılı,

Ehliyeti olan ve aktif araç kullanabilen

İş Tanımı

  • Risk kabul yönetmeliği doğrultusunda uw ekipleri tarafından riziko teftiş çalışması istenen tesislere (endüstriyel, işyeri, tekne, inşaat, montaj) şehiriçi ve şehirdışı ziyaretler düzenleyerek, riziko ile ilgili riziko teftiş raporu düzenlemek ve mevcut raporları belirli periyodlar ile tekrar ziyaret ederek yenilemek.
  • Riziko teftiş sonrasında risk kalitesi yeterli olmayan ve/veya iyileştirme ihtiyacı duyulan yenileme işlere öneri mektubu yazarak risklerin iyileştirmesini sağlamak ve takibini yapmak. 
  • SME Business Class mobil uygulaması ile belirli bedel ve limit altında kalan işlerde hızlı aksiyon almak amacıyla acente/satış ekipleri ile canlı videolu görüşme yaparak ilgili tesisin risk analizini gerçekleştirme ve teknik ekiplere bilgi akışı sağlamak. 
  • Mutakabatlı Kıymet Takdiri (MKT) karar kabul sürecinde yer alıp, MKT yapılacak poliçelerin sistem girişinin sağlanması sonrası GM Risk Mühendisliği birimi ile koordine olup eksper atamasının sağlanması ve ilgili sürecin takibi ve sonlandırılmasının sağlanması. 
  • Tarifelerde aynı gruba giren, aynı fiyata tabi rizikolar arasında risk yönünden oluşan farklılıkların, yerinde yapılan inceleme ile tespit edilmesi ve ilgili servis ve/veya servilere bilgi aktarılması.
  • Tüm çalışmalarında başta Teknik Servisler olmak üzere Hasar servisi ve tüm Bölgelere çeşitli biçimlerde sunduğu raporlarla teknik destek sağlanması


Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

Risk Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Risk Mühendisi Risk Mühendisi Maaşları Risk Mühendisi Nasıl Olunur? Risk Mühendisi Nedir? Risk Mühendisi İş İlanları
Hakkımızda

AXA’nın var olma nedeni insanların daha iyi bir yaşam sürmeleri için onları desteklemektir. Dünyanın en büyük sigorta şirketlerinden birisi olarak,

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Hayat Sigortası, Bireysel Emeklilik.

Risk Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Risk Mühendisi Risk Mühendisi Maaşları Risk Mühendisi Nasıl Olunur? Risk Mühendisi Nedir? Risk Mühendisi İş İlanları