Ankara(Yenimahalle)

İş Yerinde

İş Yerinde

27 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

E-Ticaret

E-Ticaret

Başvuru Sayısı

247 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

247 başvuru

Departman

E-Ticaret

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Biz Kimiz?

Barışhan Medikal olarak, 2022 yılında kurulmuş, kendi bünyesinde alt markalarını da barından ithalat/ihracat ve imalat yapan bir cerrahi eğitim üzerine odaklı geniş ürün skalası bulunan bir firmayız. Yurt içi ve yurt dışı pazaryerlerimizle ve kimi zaman müşterilerle doğrudan irtibatlı olarak ticari faaliyetlerimizi gerçekleştiren, alanında uzman yönetici kadrosu ile pazar analizi, pazar araştırma ve ürün geliştirme konusunda yenilikçi adımlar atıp, gerek ulusal gerek uluslararası alanda ticari faaliyetlerini özellikle üretim konusunda yoğunlaştırıp, geliştirmeye devam eden bir firmayız.

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Ankara İvedikOSB'de yer alan firmamızda çalışacak "E-ticaret Depo Yöneticisi pozisyonunda aday arayışımız vardır. E-TİCARET ÜRÜN AMBAR SİPARİŞ SİSTEMİ ÜZERİNE ÇALIŞMIŞ OLMAK ŞARTIMIZ VARDIR! Aşağıda belirtilen kriterler dahilinde pazaryerleri konusunda yetiştirilmek üzere adaylar başvuru yapabilir.

Trendyol, Hepsiburada, N11.com, Çiçeksepeti yerel pazar yerleri ile Alibaba.com, ebay, ozon.ru, Amazon yabancı pazar yerleri ve web sitelerimizde ürün satışımız bulunmaktadır. Konuya hakim veya yetiştirilmek üzere bir arayışımız, hevesli ve öğrenmeye açık adaylar için de kapımız açıktır. Tüm paneller Logo Tiger 3 ve Entegra paneli ile entegrasyon kullanımı ile kolay halde işleniyor. 

Uzaktan çalışan bir ekibin bulunduğu e-ticaret yönetimi ekibine fiili olarak ürünlerden sorumlu olacak ve gelen-giden ürün kayıt, paketleme, üretimden ürün çıkartma ve barkodlama kaydı ile ambarda yerine ürünü yerleştirmek, yeni çıkan ve gelen ürünü rafına yerleştirmeden fotoğrafını çekmek ile ilgili aslında tamamen ürünler ile ilgili prosedürü kapsayan bir görevdir.

İş Tanımı

Adayımız için beklentimiz: Pazaryerlerimizden gelen; sipariş takibini, sipariş hazırlama, paketleme, stok takibini, satış-iade fatura kesimi, satış-satın alım ile ilgili süreçlerin tümünü kapsayan faturalandırma, ürün/ambar düzenlemesi/takibini ve ürün fotoğraf çekimini (ekip ile irtibatlı, bilmiyorsa öğrenmeye hevesli) yapabilecek e-ticaret ekip arkadaşı arıyoruz. 

Bu açıdan pazaryerlerini daha önce kullanmış olmak bir artı ve büyük önem arz eder. LOGO VE ENTEGRA PROGRAMI daha önce kullanmış olmak şartımızdır. Logo Tiger 3, Logo Connect, PayTR sistemlerinden; fatura, ürün iade işlemleri, iade fatura ve ödeme işlemleri, ambar stok, ürün kartı açma gibi işlemleri sipariş hazırlama ile takip edebilecek bir aday arıyoruz. Ambarda barkodlanmayan ve stok girişleri ile kaydı olmayan ürünlerin kontrolü ilk aşamada yapılacaktır.

Genel Nitelikler

E-ticaret sitelerimiz için depo/ürün takibi ile ilgili ekip arkadaşlarıyla irtibat kurarak ürün fotoğrafı çekimi (ürün çekim standlarımız ve fotoğraf makinalarımız vardır) yapabilecek bir çalışma arkadaşı arıyoruz. Aday fotoğraf çekimi bilmiyorsa, ekip ile irtibatlı olarak yönlendirme ve yardım sağlanacaktır.

Üretim de yapılan firmamızda; üretim ekibine; sorumlu olduğu depo/ürün yöneticisi rolü gereği gerektiği zamanlarda sorumluluğu alması ve yardımlaşması gerekir. Aradığımız adayın, üretim kısmının da sorumluğu olduğu depo/ürünlerin kapsamında olduğu bilincinde olmasını istiyoruz. Üretim kısmımız ağır iş yükü DEĞİLDİR! Fiziki yoğun çalışma GEREKTİRMEYEN el becerisi ve zamana dayalı ekip işi yardımlaşmaya dayalı kolaylıktadır.

Üretimde beklediğimiz; 

3D yazıcıdan çıkan ürün kontrolü (hata varsa görsel ile tespiti yapılmalı ve tasarım ekibini bilgilendirmeli ki tasarım revize edilebilsin)

Müşteriye ürün paketlemede kullanılacak lazer kesim makinesi

Günlük; kalıplara silikon dökümü

Genellikle gelen siparişin ürün paketlemesinde hitap ettiğimiz müşteri kitlesi (doktor, cerrah, klinikler, hastaneler, medikal firmalar, tıp asistanları, diş hekimleri ve tıp öğrencileri) gereğince özenli ve kişiye özel paket, kutu hazırlama ve etiketleme gibi faaliyetlerdir. Yani siparişi müşteriye hazır hale getirmek.

Aranan Kriterler

  • Ekip içi iletişim becerisi (yazılı ve sözlü) güçlü
  • İnsani ilişkileri iyi, yardımlaşma ve paylaşımcı duygusu yüksek: E-ticaret ekibinin bir parçası olarak; gerektiği dönem ekip içi WHATSAPP gruplarında iş paylaşımı yapıp kendi işine de yardımcı olunması gereken yoğun dönemlerde ekip çalışmasına yatkın, iletişimi kuvvetli, iş bölümünden kaçınmayan
  • İş ahlakı güçlü/etik değerlere bağlı
  • Takım oyuncusu olma ve aynı ekibin içinde biri olarak iş bölümünden kaçınmama
  • Motivasyonu güçlü/İnsiyatif kullanabilen
  • Esnek/Uyum sağlayabilen
  • Bilgisayar bilgisi; Logo Tiger 3, Logo Connect, PayTR, Office Programları (oryantasyon yapılır)
  • Pazaryerleri satış/ürün (bilinmiyorsa öğrenmeye hevesli)
  • Detaylara önem veren (ürün pazarlama departmanına destek olarak ürün fotoğraf çekiminde ve sipariş paketlemede titiz, iletişim kurarak ve geri bildirim vererek hareket eden)
  • Düzenli, titiz çalışma

Ön Görüşme Hakkında

Genel işleyiş ve ekip içi koordinasyon, iş dağılımı ile ilgili ve adayın sorumluluğundaki işler kapsamında ilgili oryantasyon verilecektir.

Çalışma Saatleri: 08:30-18:30 arası olup; 10:00 ve 16:00da 15dk çay molası ve 12:30'da 1 saat yemek molası yasal sınırlar içindedir. Maaş 20bin TL + yemek olarak düşünülmüştür. (Yüzyüze görüşme esnasında başlangıç maaş aday istek + arzusu göz önünde alınarak değerlendirilecektir.) 

Kriterlerimize uygun olduğunuz inancınız varsa ön görüşme telefon ile yapılacak olup 2. yüzyüze görüşme firmada 16:00dan sonra 18:30a kadar gün içinde görüşme için karşılıklı saat belirleyebiliriz.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Muaf, Yapıldı
B sınıfı

E-Ticaret Depo Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

E-Ticaret Depo Yöneticisi İş İlanları

E-Ticaret Depo Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

E-Ticaret Depo Yöneticisi İş İlanları