Satış ve Pazarlama Sorumlusu

BİOGEN MEDİKAL CİHAZLAR TİCARET A.Ş.

İstanbul(Avr.)(Esenler)

İş Yerinde

İş Yerinde

5 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

100 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

100 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

BioGen Medikal Cihazlar - Pazarlama & Satış Sorumluları

İş Açıklaması 

Genel Firma Bilgisi: 1997’ den beri patoloji alanında Avrupa ve Amerika’ da üretilen laboratuvar sarf malzemelerinin ve tıbbi cihazların ithalatını yapan bir aile şirketiyiz. Yeni aldığımız yabancı firma temsilcilikleriyle  kurumsallaşma ve yeni bir büyüme sürecine girmiş bulunmaktayız.

Sektör Bilgisi: Faaliyet konumuz sağlık sektörü, esas müşterilerimiz de sağlık kuruluşlarıdır. Bu nedenle öğrenmeye istekli, insan ilişkilerinde başarılı ve sorumluluk sahibi iş arkadaşları aramaktayız.

Görev tanımı: Bu pozisyonda çalışacak arkadaşlara yukarıda bahsedilen tıbbi ürün ve cihazların, tüm Türkiye’ de PAZARLAMA ve SATIŞ görevi verilecektir.

Yabancı Dil Bilgisi: Temsilciliğini aldığımız firmaların ürünleri Avrupa ve Amerika menşeli olduğundan dolayı bu ürünlerin özelliklerini öğrenebilmek için, okuduğunu anlayacak ve anlatacak düzeyde İNGİLİZCE bilgisi şarttır. Ürün bilgi dosyaları, sunumlar ve videolar tamamen İNGİLİZCE olup, firma bünyesinde eğitim verilecek olsa da, adayın da bu dosyaları kendi kendine çalışarak öğrenmesi gerekecektir.

Bilgisayar Bilgisi: MS OFFICE (Word, Excel ve Outlook) uygulamalarına hakim olması gereklidir.

Seyahat Engeli: Temsilciliği alınan ürünlerin tanıtımı başta İstanbul ve Ankara olmak üzere TÜM TÜRKİYE’ DE yapılacağından dolayı adayın seyahate engeli olmamalıdır.

Trafik Tecrübesi: Ürün tanıtımlarının daha hızlı ve etkili olabilmesi için şirket araçları kullanılması gerekebilir, bu sebepten dolayı özellikle İstanbul içi trafikte araç kullanma tecrübesinin olması tercih sebebi olacaktır.

İkamet Adresi: Şirket merkezi İstanbul Tekstilkent Koza Plaza / Esenler’dedir. Başvuracak adayların kesinlikle İSTANBUL AVRUPA yakasında ikamet etmeleri gerekmektedir. İşyerine yakın ikamet eden adaylar tercih edilecektir.

Askerlik Şartı: Yurtiçi ve Yurtdışı eğitimler olacağından dolayı erkek adayların ASKERLİK GÖREVLERİNİ TAMAMLAMIŞ OLMALARI gereklidir.

*** İngilizce ve bilgisayar bilgisi yetersiz, askerliğini yapmamış, seyahate engeli olan ve İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden adayların başvurmaması özellikle rica olunur. 

 

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

  • Tercihen lisans seviyesinde Biyoloji, Tıbbi Biyoloji, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi veya Veteriner Hekimlik bölümlerinden mezun,
  • Konusuyla ilgili bir metni okuyup, anlatabilecek düzeyde İngilizce bilen,
  • MS Office uygulamalarını bilen (Word, Excel ve Outlook)
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,
  • Seyahat engeli olmayan,
  • Tercihen B sınıfı ehliyet sahibi,
  • Planlama ve organizasyon yeteneği güçlü,
  • Ekip çalışmasına yatkın, özverili, öğrenmeye istekli,


Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Satış ve Pazarlama Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış ve Pazarlama Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

BioGen Medikal Cihazlar Ticaret A.Ş., 1997 yılında İstanbul'da bir aile şirketi olarak kurulmuştur. Şirket Genel Müdürü Havva Erkan'ın sektördeki 30 y

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

Satış ve Pazarlama Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış ve Pazarlama Sorumlusu İş İlanları