warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Organizational Development Executive

Danone Turkey

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 4 yıl tecrübeli

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

201 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 4 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

201 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Danone Türkiye , "Organizasyonel Geliştirme Yöneticisi"  pozisyonu  için yetenekli bir çalışma arkadaşı arıyor  . Birlikte BÜYÜMEK için bu fırsatı değerlendirin!

 

Bu rolde şunları yapacaksınız:

  • Danone'nin iş stratejisiyle uyumlu iyileştirme alanlarını belirlemek için Danone'nin mevcut işletim modelini gözden geçirin.
  • Danone kuruluşunun etkinliğini değerlendirin ve olduğu gibi gözden geçirmeler, kuruluş tasarım yapıları, roller ve yönetişim modeli önerileri, gelecekteki iş ihtiyaçları için net doğru boyutlandırma önerileri aracılığıyla etkinlik fırsatlarını belirleyin.
  • Kilit paydaşlarla birlikte iş birimlerinden gelen organizasyonel değişim ve iş gücü taleplerini analiz edin ve değerlendirin.
  • İş gücü yönetimi ve organizasyonel değişikliklerle ilgili büyük dönüşüm projelerine katılın.
  • Organizasyon etkinliğini sağlamak için temel performans göstergelerini tanımlayın ve izleyin.
  • İç ve dış zorlukları yeni organizasyonel yapılara, işletim modellerine ve süreçlere dönüştürmek için İşletme ve diğer İK ekipleriyle ortaklık kurarak sağlıklı bir organizasyon tasarlayın ve sunun.
  • Tasarım organizasyon stratejisi ve yol haritası; en iyi uygulamayı temel alarak ve Danone Türkiye'nin genel stratejisini etkinleştirerek.

 

Rolde başarılı olabilmek için şunlara sahip olmanız gerekir:

  • dak. Yönetim danışmanlığı ve/veya organizasyonel gelişim dahil olmak üzere 4 yıllık çalışma deneyimi
  • İngilizcede akıcılık
  • Büyük çok uluslu bağlamlarda süreç ve organizasyonel analiz deneyimi
  • Mükemmel iş zekası, güçlü stratejik planlama ve analitik beceriler
  • Farklı kişilerle kişiler arası konuşma becerisi ile güçlü kişilerarası, yazılı ve sözlü iletişim becerileri
  • Çeviklik ve karmaşıklığı yönetme yeteneği
  • İşbirlikçi zihniyet ve tutumlar

 

Bizimle çalışmak,  işleri istediğiniz gibi yapabilmektir. Çalışma şekliniz, gelişme şekliniz, ilerleme şekliniz, hepsi size bağlı.

Burada çalışırken hızlı tempolu, karmaşık bir ortamın keyfini çıkarmanız gerekecek ve bu biraz zorlayıcı olabilir. Ama fırsatlarla dolu. Activia, Danone, Danino, Danette, Aptamil, Bebelac, Hayat, Sırma gibi dünyanın en tanınmış markaları ile çalışacak ve kesinlikle kendiniz olabileceğinizin garantisini veriyoruz.

Yenilikçi ve girişimci olun ve yaratabileceğiniz etki sizi şaşırtabilir . Daha sağlıklı bir dünya için hareketimize katılın. SENİN TARAFINDAN Tek Gezegen Tek Sağlık.
 

sunuyoruz

Bu, şirket içinde görünür bir pozisyondur, uzmanlığınızı geliştirebileceğiniz ve "değişim" ve "büyüme" sağlamak için uçtan uca sorumluluğa sahip olabileceğiniz fırsatlar sunuyoruz. Birden fazla paydaşla çalışmanın 360 derecesini deneyimleme şansına sahip olacaksınız. • Çalışanlarımıza güçlü bir kariyer gelişimi sağlamak için yetenekler ve büyüme potansiyeli geliştiriyoruz.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Organizasyonel Gelişim Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Organizasyonel Gelişim Yöneticisi İş İlanları

Bebek Besinleri / Su Ürünleri 3+

Hakkımızda

Hakkımızda Danone Türkiye olarak, Sütlü Ürünler, Su ve Nutricia iş birimlerimiz ile Türkiye'de 2.991, dünyada ise tam 100.000 Danoneli olarak besle

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Başvuruda bulunmuş olduğunuz Danone Türkiye şirketine özgü olarak hazırlanmış Aydınlatma Metni’ni aş

Detaylı Bilgi

Organizasyonel Gelişim Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Organizasyonel Gelişim Yöneticisi İş İlanları