warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 20 yıl arası

Departman

Lojistik

Lojistik

Başvuru Sayısı

277 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

2 - 20 yıl arası

Başvuru Sayısı

277 başvuru

Departman

Lojistik

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Şirket Tanımı:

2007 yılı itibari ile lojistik sektöründe hizmet vermekte olan şirketlerimiz, yurtiçi ve yurtdışında bir çok sektöre ve şirketlere taşımacılık ve depolama hizmetleri ile değer katmaktadır. Profesyonel çalışanlarımız, sektör deneyimimiz ve teknolojik yatırımlarımız ile müşterilerimizin ürünlerini güvenle depolanmakta ve taşınmaktadır.

Şirketimizin stratejik hedefleri doğrultusundaAraç Operasyon ve Tekliflendirme Şefliği pozisyonuna yönetici arayışımız bulunmaktadır. Bu doğrultuda aşağıda detayları belirtilmiş kriterler üzerine ilgilenen adayların başvurularını iletmelerini rica ederiz.

Sorumluluklar:

·        Bağlı olduğu yönetici tarafından verilen iş planına ve birim hedeflere uygun olarak günlük çalışmasını programlamak ve buna göre hareket etmek.

·        Hedeflere ulaşılmasını sağlamak üzere süreçleri periyodik olarak denetlemek, denetim sonucunda elde ettiği objektif yargıya göre iyileştirici önlemler almak ve nihayetinde hedeflere ulaşılmasını sağlamak.

·        Mevcut şirket araçlarını ve şoförleri devam etmekte olan proje ve anlaşmalar doğrultusunda yönlendirmek ve görevlendirmek veya bu işlemlerin yapılmasını sağlamak.

·        Araç ve şoför görevlendirmelerinde, araç durumu ve kapasitesinin, çalışan sağlığının, müşteri taleplerinin ve güzergâhların iyi analiz edildiğini kontrol etmek ve denetlemek.

·        Şoförlerin mevcut görevler ve müşteriler hakkında bilgilendirilmesini sağlamak.

·        Şoförlerin aylık çalışma sürelerini ve mesafelerini kontrol etmek ve uygunsuz görülecek durumlarda Araç Operasyon ve Tekliflendirme Sorumlusu’nu yönlendirmek.

·        Müşteriler tarafından gelen talepler doğrultusunda, güzergâh değişikliklerini yapmak veya yaptırmak.

·        Müşteriler tarafından gelen şikâyetler olduğunda bu şikayetleri kayıt altına almak çözüm önerileri bulmak ve çözülmelerini sağlamak.

·        Güzergâh düzenlemeleri periyodik olarak kontrol etmek ve verimliliklerini analiz etmek.

·        Tüm araçları mevcut paket program üzerinden takip ve kontrol etmek, belirlenen güzergâh üzerinde bilgisi dışında bir değişiklik olduğu takdirde Araç Operasyon ve Takip Sorumlusu’ndan bilgi talep etmek.

·        Liste fiyatları haricinde tekliflendirilme yapılması gerektiği takdirde üst yöneticisi ile iletişime geçerek tekliflendirme yapmak.

·        Müşteri tekliflendirmelerinin mutlaka yazılı kayıt altına alınmasını sağlamak.

·        Teklif kayıtlarının düzgün bir şekilde arşivlenmesini sağlamak.

·        Tekliflendirmelerde mevcut araçlarımızı ve kapasitemizi dikkate alarak çalışma yürütülmesini sağlamak.

·        Taşeron tekliflendirmeleri için mevcut taşeronlar haricinde yeni taşeronlar bulmak. Gerekli durumlarda taşeronlar ile km/metraj üzerine süreklilik anlaşması yapmak.

·        Taşeron tekliflendirme sonuçlarını sürekli olarak kontrol etmek.

·        Araç şoförleri ile aralıklar ile toplantı gerçekleştirmek, yaşanan problemler hakkında bilgi almak.

·        Şoförlerin ve kendisine bağlı personellerinAraç Kullanım ve Bakım Talimatınauyumunu denetlemek, gerekli uyarıları ve yaptırımları gerçekleştirmek.

·        Araç şoförlerinin performansları hakkında geri bildirim alabilmek amacı ile periyodik olarak müşteriler ile irtibata geçmek, sonuçları analiz etmek ve gerekli iyileştirme çalışmalarını yürütmek

Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Operasyon Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Operasyon Şefi Operasyon Şefi Maaşları Operasyon Şefi Nasıl Olunur? Operasyon Şefi Nedir? Operasyon Şefi İş İlanları

Operasyon Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Operasyon Şefi Operasyon Şefi Maaşları Operasyon Şefi Nasıl Olunur? Operasyon Şefi Nedir? Operasyon Şefi İş İlanları