İstanbul(Avr.)(Çatalca, Arnavutköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

32 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Mavi yaka

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kurulduğu ilk günden bu yana, adı sürekli olarak "ilk"lerle anılan bir firma düşünün. 76 yıldır "Türkiye'de olmayanı üretmek" felsefesiyle yol alan ve büyüyen bir firma...

İşte Ayvaz'ı özetleyen anahtar sözcükler bunlar. Onu "kalite" kavramı ile özdeş kılan ve bugün dünyanın 100 ülkesine imzasını atmasını sağlayan anlayış işte burada yatıyor. 1948 yılında küçük bir imalathane ile başlayan yolculuğumuz, bugün 700'e yakın kişinin çalıştığı 32.000 metrekare kapalı alana sahip dev bir merkez fabrika ve küresel çapta 1000’e yakın çalışan ile devam ediyor. Merkez fabrikamızın yanı sıra yurt dışından gelen taleplere anında cevap verebilmek için Bulgaristan, Polonya ve Çin'de kurduğumuz üretim tesislerimiz de gece gündüz durmadan çalışıyor.

Kompansatörlerden esnek metal hortumlara; seviye kontrol cihazlarından kondenstoplara; vanalardan yangın grubu ürünlerine kadar uzanan geniş ürün gamımız, gemi sanayiinden güneş enerjisi sistemlerine kadar pek çok alanda üstün çözümler sunuyor.

Endüstriyel armatür ve enstrümanlar konusunda Türkiye’de lider olan şirketimizin Üretim departmanında Kaynakçı pozisyonunda görev alacak, aşağıdaki niteliklere sahibim ve "İş tam benim deneyimime uygun" diyorsan başvurunu bekliyoruz.


GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

  • MİG-MAG (Gazaltı) kaynaklı imalat konusunda en az 2 yıl tecrübeli,
  • MYK (Mesleki Yeterlilik) belgesi olan,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış, 
  • Büyükçekmece, Tepecik, Çatalca ve Esenyurt çevresinde ikamet eden; Çatalca - Serbest Bölge'de çalışacak çalışma arkadaşları aramaktayız.

Aday Kriterleri

En az 2 yıl tecrübeli
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Öğrenci), Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Gazaltı ve Elektrot Kaynakçısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Gazaltı ve Elektrot Kaynakçısı Gazaltı ve Elektrot Kaynakçısı Maaşları Gazaltı ve Elektrot Kaynakçısı Nasıl Olunur? Gazaltı ve Elektrot Kaynakçısı Nedir? Gazaltı ve Elektrot Kaynakçısı İş İlanları