Sıhhi Tesisat Ustası

İnspera

Muğla(Bodrum)

İş Yerinde

İş Yerinde

1 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Teknik Servis

Teknik Servis

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Teknik Servis

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Inspera, Bodrum’da kültür, sanat, gastronomi ve eğlenceyi aynı çatı altında toplayarak keyifli bir yaşam alanı oluşturuyor.

Bodrum’un merkezi Ortakent’teki çevre dostu binamızda; farklı seyirci kapasiteleriyle teknolojik donanıma sahip üç ayrı sahne ve konser alanı, çok özel bir seçkiyle on binden fazla kitap ve tasarım ürünü barındıran bir kitabevi, sadece çocukların değil gençlerin ve yetişkinlerin de hem sanatsal becerilerini geliştirecekleri, hem de müzik ve dans eşliğinde

eğlenecekleri programlar içeren sanat akademisi, yıl boyunca ulusal ve uluslararası sanatçılara ev sahipliği yapacak sanat galerisi, toplantı ve zoom odaları ile donatılmış ortak çalışma ofisi, gün boyu eşsiz lezzetler, keyifli atıştırmalıklar, çok özel kokteyller sunan iki farklı gastronomi alanı bulunuyor.

İş Tanımı:

     Teknik sistemlerinin arıza tespit, tamir ve bakımlarını yapar. Bölüm ile ilgili teknik hizmetler atölyesini ve deposunu işler halde tutar.  Tüm teknik alanların temizliği, korunması ve işler halde tutulmasından diğer ekip elemanları ile birlikte sorumludur. tesis içindeki mekanik sistemlerim günlük rutin kontrollerini takip eder, kayıtlarını tutar ve bölüm şefi ile paylaşır.


GENEL NİTELİKLER

·      Meslek Lisesi veya dengi okul mezunu olmak

·      Ustalık\Kalfalık belgesine sahip olmak

·      Güçlü iletişim becerilerine sahip olmak

·      Daha once benzer pozisyonlarda görev almış

·      Turizm ve Otelcilik deneyimi olan

·      Vardıyalı çalışmayı benimsemiş

·      Düzenli ve disiplinli çalışmak

·      Askerlik hizmetini tamamlamış olmak


Lojman ve servis imkanı vardır.


Aday Kriterleri

2 - 10 yıl arası
İlk Öğretim(Mezun), Lise(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Sıhhi Tesisat Ustası pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sıhhi Tesisat Ustası Sıhhi Tesisat Ustası Maaşları Sıhhi Tesisat Ustası Nasıl Olunur? Sıhhi Tesisat Ustası Nedir? Sıhhi Tesisat Ustası İş İlanları