warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Önemli Olay ve Problem Lideri

Intertech

İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Finans

Finans

Başvuru Sayısı

112 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

112 başvuru

Departman

Finans

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Intertech Alt Yapı Sistemleri için ITIL tabanlı Problem ve Önemli Olay Yönetimi'ni destekleyen operasyonları yönetecek güçlü bir Önemli Olay ve Problem Lideri (Major Incident and Problem Lead) arıyoruz. Bu rolün temel amacı, finansal iş etkisine ve müşterilerle itibar riskine neden olan önemli olayların en aza indirilmesidir. Bu pozisyon, olaylar sırasında BT personelini koordine eder , yönlendirir ve durumu Üst Yönetime aktarır. Ek olarak, bu rol Sürekli Hizmet İyileştirme (CSI) desteğini sağlamaktan sorumlu olacak ve problemin temel nedenlerini belirleme eylemlerini ve uygun çözümlerin anlaşılıp uygulanmasını kolaylaştırarak sorunların ortaya çıkmasını önleyecek ve etkili bir Problem Yönetimi sağlayacaktır.
 
Sorumluluklar:
 
• Önemli BT Olaylarında güçlü bir liderlik yapar, yüz yüze iletişim, çevrimiçi sohbet, telefon görüşmeleri ve kriz masaları aracılığıyla Intertech Altyapı Sistemleri Yönetimi'nin tüm alanlarında işbirliği ve hesap verebilirlik sağlar. BT kaynaklı iş etkisinin etkin ve zamanında çözülmesini sağlamak için Önemli Olay Yönetimi ile ilgili konularda BT Yöneticisi yetkisi ile hareket eder.
• Kararlaştırılan iletişim süreçleri doğrultusunda güncellemeler sağlar, gerektiğinde Intertech Üst Yönetim'ine bilgi verir. Gerektiğinde IT Servis Sürekliliği düzenlemelerinin başlatılması konusunda birincil irtibat kişisi ve yetkili BT karar vericisi olarak hareket eder.
• Gerektiğinde oluşturulan Kök Sebep Analizi'ni (RCA) destekler ve teknik ekipleri yönlendirir ve tüm işlemlerin tamamlandığından emin olur.
• Intertech Altyapı Sistemleri Yönetimi'nde Önemli Olay Yönetimi ile ilgili içerik, süreçler ve prosedürlerle ilgili bir konu uzmanı olarak hizmet eder. ITIL® çerçevesi ile koordineli olarak olay raporlaması, ekip ölçütleri (KPI) tasarlar, oluşturur, geliştirir ve sürdürülmesini sağlar.
• Proaktif izleme araçları geliştirilebilmesi, önemli uygulamalar için proaktif planlama ve teknoloji alanlardaki olası sorunların önleyici teşhisine destek vermek amacıyla belli başlı aksiyonları almak ve ilgili birimlere geri bildirimlerde bulunmaktan sorumludur.

İŞ TANIMI

Nitelikler:
 
Zorunlu Minimum Nitelikler:
• 5 + yıl BT deneyimi ve teknik disiplinli lisans derecesi.
• Önemli olayları ve olay sonrası incelemeleri ve problem yönetimi konusunda deneyim.
• Karmaşık ağların, uygulamaların, sunucuların veya SAN'ların performans sorunlarının teşhisini, çözümlenmesini ve temel nedenini belirleyen olay yönetimi veya BT Operasyonları konusunda deneyim.
• Kanıtlanmış analitik, problem çözme, müzakere , liderlik ve baskı altında sakin karar verme becerileri.
• Güçlü sözlü ve yazılı iletişim becerileri ve üst yönetimle etkin iletişim kurma becerisi.
• • 7x24 çalışam Kritik Veri Merkezi Ortamlarında deneyim.
 
Tercih edilen nitelikler:
• Bankacılık ve Finans sektöründe çalışmış olmak.
• Lean Sigma, DevOps, Agile ve Kepner Tregoe veya diğer yapısal RCA metodolojilerinde sertifika almış olmak ya da bu konularda güçlü iş deneyimine sahip olmak.
• ITIL® V3 / 2011 Servis Yöneticisi veya ITIL® V3 / 2011 Foundation sertifikası.
 
Fiziksel gereksinimler:
• İş gereklilikleri nedeniyle bazı çalışmalar normal iş saatlerinin ötesine geçebilir.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf, Tecilli

İş Mükemmelliği Süreç / Proses Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Mükemmelliği Süreç / Proses Yöneticisi İş İlanları
Hakkımızda

DenizBank, 1997 yılında bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınarak yolculuğuna başladı. Kısa tari

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Başvuru Sahiplerine Özel Kişisel Verilerin İşlenmesi HakkındaAydınlatma MetniDenizBank A.Ş.(Banka),

Detaylı Bilgi

İş Mükemmelliği Süreç / Proses Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İş Mükemmelliği Süreç / Proses Yöneticisi İş İlanları