warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bilgi Sistemleri İç Kontrol 2023

Kuveyt Türk Katılım Bankası

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

İç Denetim

İç Denetim

Başvuru Sayısı

413 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

413 başvuru

Departman

İç Denetim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Kariyer yolculuğunun ilk adımını Kuveyt Türk’te atmaya hazır mısın? Kuveyt Türk çevik organizasyon yapısı, sürekli öğrenme kültürü ve güçlü çalışan deneyimi ile seni bekliyor. Her gün iyi ki diyebileceğin bir kariyere sahip olmak istiyorsan durma #katılbize!

İÇ KONTROL KARİYER & EĞİTİM DESTEK PROGRAMLARI

·   Ücretsiz Yüksek Lisans 

·   Piyasanın önde gelen eğitim firmaları tarafından, geleceğin profesyonellerini yetiştirmek amacına uygun olarak tasarlanmış özel eğitim programları (İç Kontrol Akademi, Kuveyt Türk Akademi, Yetkinlik Gelişim Eğitimleri, Veri Analistliği Sertifika Programı vb.)

·    Kuveyt Türk'ün İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlükleri ile birlikte profesyonel kariyer planlama ve kariyer yönetimi desteği,

·    Ulusal ve uluslararası sertifikalar için eğitim, sınav ve sertifika ücretlerinin karşılanması,

KİMİ ARIYORUZ

Kariyerine “İyi ki” diyeceği bir ortamda, Bankamızın İç Kontrol Başkanlığı bünyesinde Bilgi Sistemleri İç Kontrolbölümünde çalışmak isteyen, birikimi, tecrübesi ve uzmanlığı ile Bankamıza katkı sağlayacak ve aşağıdaki şartları sağlayan adayların başvurularını bekliyoruz.

·       Üniversitelerin mühendislik fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Elektrik–Elektronik Mühendisliği, Sistem Mühendisliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri ile Endüstri Mühendisliği bölümleri veya bunların yetkili makamlarca tanınmış, Türkiye ve yabancı ülkelerdeki eşleniklerinden lisans mezunu

·       Bilgi sistemleri kontrolleri, denetimi, yönetişimi veya bilgi güvenliği alanlarında çalışmaya istekli,

·       BDDK’nın bilgi sistemlerine yönelik düzenlemeleri ve COBIT, ITIL, ISO 27001 vb. çerçeve ve standartlar hakkında bilgi sahibi

·       Tercihen CISA, CRISC, CISSP, CISM, ISO 27001 LA, SPL Bilgi Sistemleri Bağımsız Denetim sertifikalarından biri veya birkaçına sahip veya sertifika alma sürecinde

·       Çok iyi derecede İngilizce bilen

·       Sürekli öğrenmeye, öğrendiğini uygulamaya ve araştırmaya önem veren

·       Detay odaklı, sistemli ve organize çalışan

·       Güçlü iletişime ve sosyal yetkinliklere sahip

GENEL NİTELİKLER

·      Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

·      Sağlık durumu, yurt içi/yurtdışı seyahat etmeye ve görev yapmaya elverişli olmak,

·      Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak veya 30.06.2024 sonrasına kadar tecilli olmak,

·   Bankamızın önceki dönemlerde yaptığı İç Kontrol Başkanlığı ve Teftiş Kurulu Başkanlığı sınavlarının mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak,

·      Kamu haklarından yoksun olmamak,

·      Affa uğramış olsa bile herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak,

·      Resmi dairelere, kurum ya da kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü altında bulunmamak.

İŞE ALIM SÜRECİ

·       Online Değerlendirme (Video Mülakat, Genel Yetenek Sınavı, Kişilik Envanteri)

·       Online İngilizce Sınavı

·       Yetkinlik Bazlı Mülakat

·       Değerlendirme Merkezi (Türkçe Yeterlilik, Grup Çalışmaları ve Oyunlar)

·       Panel Mülakat

KUVEYT TÜRK HAKKINDA MERAK EDİLENLER

Eğitim Olanakları

Kuveyt Türk İç Kontrol Başkanlığı çalışanlarına her alanda en yeni eğitimleri vermekte ve gelişimlerine katkıda bulunmaktadır. Gerek online, gerek sınıf içi eğitimlerle hem uzmanlık alanlarında hem de yetkinliklerinde gelişim sağlamaları için çalışanlarını desteklemektedir. İç Kontrol Başlanlığı çalışanlarının yüksek lisans ücretleri Kuveyt Türk tarafından karşılanmaktadır.

Çalışma Ortamı

Kuveyt Türk’te biz, mutluluğumuzun sırrının her yönüyle insana verilen değerde saklı olduğunu biliriz. Bu yüzden, güçlü aile bağları olan Kuveyt Türk bünyesindeki istisnasız her bir çalışma arkadaşımızın mutluluğu bizim için çok önemli. Kuveyt Türk %85 olan çalışan Memnuniyeti oranı ile Türkiye ve Avrupa Normuna göre Yüksek Performanslı Global şirketlerin önündedir. Bunu son 4 senedir aldığı ödülle de tescillemiş durumdadır. 2018, 2019, 2020 ve 2021 yıllarında Great Place to Work Enstitüsü tarafından düzenlenen “Türkiye'nin En İyi İşverenleri” araştırmasında Kuveyt Türk, “2000+ Çalışan Sayısı” kategorisinde Türkiye'nin En İyi İşvereni ve Finansın En İyi İşvereni ödüllerine layık görüldü. Bu başarı sadece Türkiye sınırlarında kalmayıp Avrupa sınırlarına kadar ulaşmış ve 2021 yılında Kuveyt Türk Avrupa’nın en iyi işvereni ödülünü kazanmıştır. Ayrıca Kuveyt Türk, bu alanda katılım bankacılığı sektöründen listeye giren ilk ve tek banka olmayı da başardı.

Fiziksel Koşullar

Şekerpınar’da bulunan Bankacılık ve Yaşam Üssünde 1200 kişi bir arada çalışmaktadır. Yatay Mimari ile inşa edilen Bankacılık Üssünde çalışanların tüm ihtiyaçları düşünülmüştür. Bankacılık Üssünde Otel, Spor Salonu, Caribou Café, Kuru Temizleme, Teknolojik Market, Terzi, Yemekhane, Futbol ve Basketbol Sahası, Kuaför, 3D Yazıcıların Bulunduğu Maker Lab, İnovasyon Merkezi, Hobi Salonu, Play Station Köşesi bulunmaktadır.

Teknoloji

Kuveyt Türk Bünyesinde bulunan 2 adet Bilgi Teknolojileri AR-GE Merkezi ile Bankacılık alanında yeni teknolojilerin gelişimine öncülük etmektedir. Kuveyt Türk bünyesindeki yetenekli Bilgi Teknolojileri kadrosu ile BOA ismini verdiğimiz bankacılık platformunu geliştirmektedir. Bu sistem Türkiye’de Katılım Bankacılığı sektöründe yaygın şekilde kullanılmakta ve 20 ülkeye ihraç edilmektedir. BOA’yı geliştirirken geleneksel ve platform bankacılığından öte bulut teknolojileri, ileri düzey analitik, yapay bilgi edinimi ve biyometrik güvenlik çözümlerine odaklanılmaktadır.

Sağlanan Yan Haklar

Kuveyt Türk’te işe başladığınız zaman piyasaya göre rekabetçi bir ücret ve performansa göre belirlenen yıllık primin dışında geniş bir yan haklar paketinden de faydalanmaya başlarsınız. Türkiye’nin her yerinde geçerli özel sağlık sigortası, servis imkanı, yemek ücreti ile oluşturulmuş geniş yan haklar paketi, İngilizce seviyenize göre alacağınız dil tazminatı ile Kuveyt Türk hayat standartlarınızı arttırmaya katkıda bulunur. Sadece bugünkü çalışma hayatınızı değil, emekliliğinizi de düşünerek bugünden kurum katkılı bireysel emeklilik ödemesi ile geleceğinize bir katkı da bizden gelir.

İç Kontrol Başkanlığı çalışanları rekabetçi ücretlerine ek olarak İstanbul içinde ve dışında farklı tutarlarda olmak üzere harcırah alırlar. İlaveten şehir dışı görevlendirmelerde ulaşım ve konaklama masrafları karşılanır.

Tüm bu yan haklar paketinizi 2019 Brandon Hall Grup tarafından “En Yenilikçi Yan Haklar Uygulamaları” kategorisinde Mükemmellik ödülünü alan ve Bankacılık sektöründe ilk olma özelliğini taşıyan Esnek Yan Haklar Uygulamamız Sepetim Uygulamasını kullanarak esnetebilir, az kullandığınız yan haklardan çok kullandıklarınıza bütçe aktarabilirsiniz. Oluşan bütçelerle yurt içi veya yurt dışı turlar, akaryakıt, alışveriş kartları, telefon seçebilir ya da binlerce ürünün yer aldığı alışveriş sitelerinden ihtiyacınız olan ürünleri alabilirsiniz.

Aday Kriterleri

Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

İç Kontrol Denetçisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Kontrol Denetçisi İş İlanları
Hakkımızda

Kuveyt Türk Katılım Bankası 31 Mart 1989’dan bu yana faizsiz finans alanında faaliyetlerini yürütmektedir. Kuveyt Türk, müşteri odaklı yaklaşımı, tekn

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. | Büyükdere Cad. No: 129/1 Esentepe / Şişli / İstanbul.Mersis No: 0

Detaylı Bilgi

İç Kontrol Denetçisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İç Kontrol Denetçisi İş İlanları