warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Departman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 1 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI


Sağlık sektöründe emin adımlarla büyüyen MG FARMA Sağlık Ürünleri şirketi ile birlikte BAYİİ olarak çalışmak üzere

 • En az lise, Önlisans ve/veya Lisans mezunu 

•  En az 1 yıl sektör deneyimi olan, 

• MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen,

 • Takım çalışmasına uyum sağlayabilen, 

• Dışa dönük, yaratıcı, iletişim becerileri güçlü,

 • Mücadeleci ve kararlı, kendine güvenen

• Seyahat engeli bulunmayan, 

• Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, adaylar aranmaktadır

 İŞ TANIMI

 İnsan sağlığı ve yaşam kalitesinin artırılmasına öncelik vererek, spesifik alanlarda seçilmiş ürünleri iş hacmimize paralel olarak büyümekte olan saha kadrosu için, çeşitli illerde görev yapmak üzere TIBBİ TANITIM UZMANI olarak çalışacak BAYİİ aramaktadır. 

Tıbbi Tanıtım Uzmanı olarak görev yapacak kişiler, sorumlu oldukları bölgede bulunan selektif doktor ve eczanelere planlanan tanıtım ve satış faaliyetlerini organize ederek belirlenen satış ve pazar payı hedeflerini gerçekleştirmekten sorumlu olacaktır. 

Aday Kriterleri

Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı

Tıbbi Pazarlama Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tıbbi Pazarlama Uzmanı Tıbbi Pazarlama Uzmanı Maaşları Tıbbi Pazarlama Uzmanı Nasıl Olunur? Tıbbi Pazarlama Uzmanı Nedir? Tıbbi Pazarlama Uzmanı İş İlanları