warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Hizmet

Hizmet

Başvuru Sayısı

724 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

724 başvuru

Departman

Hizmet

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Onkofar Sağlık Ürünleri, 2011 yılında, onkoloji alanında hasta ve sağlık çalışanlarının sağlığı ve güvenliği için üstün, yenilikçi ve yüksek teknolojik çözümler sunmayı hedefleyerek kurulmuştur. Sektörde yıllar içerisinde kazanmış olduğu bilgi birikimi, tecrübesi ve portföyünde bulunan ürünler ile, onkoloji kliniklerinin uluslararası standartlarda ve teknolojiyle uyumlu şekilde tüm ihtiyaçlarını karşılar konuma gelmiştir.

Onkofar Sağlık Ürünleri, insana, çevreye ve etik değerlere saygılı, hasta ve çalışan sağlığı ile güvenliğinin sağlanmasında yasalara ve taahhütlerine karşı sorumlu olma ilkesiyle, ürün ve süreçlerini bilimsel doğrular ışığında yönetmek için çalışmakta; uzmanlaşmış olduğu tıp alanlarındaki gelişmeleri ve medikal teknolojileri yakından izleyip, öncülük ederek, en etkin ve kaliteli ürünleri ve sistemleri hizmete sunmaktadır.

İnovasyon, kalite, güvenlik ve verimlilik felsefesiyle sunduğu ürünlerin başında gelen Robotik Kemoterapi İlaç Hazırlama Sistemi sayesinde, kanser tedavisinde kullanılan antineoplastik ilaçların, yüksek teknolojili otomasyon sistemi kontrolünde, GMP ilkeleri ve farmakope standartlarına uygun hava kalitesinde, sağlık çalışanlarının maruziyet risklerini minimize ederek, doğru hastaya, doğru dozda ilacın, doğru şekilde hazırlanması sağlanmaktadır.

Dünya genelinde çok sayıda ülke ve merkezde kullanılan Robotik Kemoterapi İlaç Hazırlama Sistemi; hasta güvenliği, çalışan sağlığı ve güvenliği, doktor, eczacı ve hemşire memnuniyeti sağlamasının yanı sıra; stok yönetimi, ilaç tasarrufu; kayıtların otomatik olarak tutulması, izlenebilirlik, raporlama, kalite ve risk yönetimi gibi pek çok boyutta ölçülebilir ve anlamlı değerler katmaktadır.

Onkofar Sağlık Ürünleri, ayrıca Yarı Otomatik Kapalı Sistem İlaç Hazırlama Cihazı, Kapalı Sistem İlaç Transfer Cihazı, Onkoloji Klinik Bilgi Yönetim Sistemi Yazılımı, Kemoterapi İnfüzyon Sistemleri ve Tehlikeli Atık Paketleme Cihazı ile, kemoterapi iş akışında yer alan süreçleri tamamlamaktadır.

İlaç Hazırlama Operatörü

İş Tanımı

Onkoloji ilaç hazırlama alanında uzmanlaşmış olan firmamız bünyesindeki Medikal Departmanımıza bağlı olarak çalışacak, şirketimizin ilaç hazırlama merkezlerinden Koç Üniversitesi Hastanesi Kemoterapi İlaç Hazırlama Merkezi’nde görev alacak, kurulu Robotik ve Tam otomatik kemoterapi ilaç hazırlama cihazlarının tüm operasyonlarını yönetecek, ünite ile ilgili istenilen raporları tarafımıza iletecek ekip arkadaşları aramaktayız.

Aranan Nitelikler

  • Biyolog, Hemşire, Kimyager, Eczacı teknisyeni branşlarının ilgili bölümlerinden mezun,
  • Deneyimli veya Deneyimsiz,
  • Verilecek eğitimler doğrultusunda ilaç hazırlama cihazlarını kullanabilecek,
  • Teknolojiye yatkın,
  • Hastane ortamında çalışmış veya çalışmaya uygun,
  • Stok raporları için iyi seviye excel bilen,
  • Ekip çalışmasına yatkın, sosyal becerileri güçlü,
  • Çözüm odaklı, uzun süre çalışma hedefi olan,
  • Yoğun tempolu ve aktif çalışmaya yatkın,
  • İstanbul Koç Üniversitesi Hastanesi’ne ulaşımı kolay lokasyonlarda ikamet eden,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı

İlaç Hazırlama Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İlaç Hazırlama Görevlisi İş İlanları
Hakkımızda

Onkofar Sağlık Ürünleri, 2011 yılında, onkoloji alanında hasta ve sağlık çalışanlarının sağlığı ve güvenliği için üstün, yenilikçi ve yüksek teknoloji

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).

İlaç Hazırlama Görevlisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İlaç Hazırlama Görevlisi İş İlanları