warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ottonom 100 Mühendis 100 Kariyer İşe Alım Programı

Ottonom Mühendislik Çözümleri

Bursa(Nilüfer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

AR-GE

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Dinamik mühendisliğin öncü markası OTTONOM kurulduğu günden bu yana başta otomotiv olmak üzere; beyaz eşya, havacılık ve savunma sanayinde kendi alanlarında lider yerli ve yabancı firmalara mühendislik ve tasarım hizmetleri vermektedir. Aynı zamanda kendi mühendislik deneyimi, kabiliyeti ve markaları ile; klimatik test kabinleri, 3D yazıcılar ve UV dezenfektan robotları da üretmektedir.

Yüksek teknolojili ve ileri kabiliyete sahip yerli mühendislik ürün ve çözümleri ile alanında lider; FIAT, FORD, KARSAN, TAI, ASELSAN, BOEING, AIRBUS, ROKETSAN, ARÇELİK gibi firmaların çözüm ortağıdır.

100 Yeni Mühendis 100 Yeni Kariyer programı ‘Ottonom Mühendislik Akademisi’nin vereceği eğitimlerle mühendislere yeni bir kariyer olanağı sunarak Ottonom’un dinamik mühendislik dünyasına adım atmalarına imkân sağlamaktadır.

Programa Katılım Şartları

Üniversitelerin;

  • Uzay,
  • Uçak,
  • Makine,
  • Otomotiv,
  • Mekatronik mühendisliği bölümlerinden lisans ya da yüksek lisans mezunu

Kariyerinizin henüz başında veya bu bölümlerden mezun olup en fazla 2 yıl deneyimli iseniz ve iyi derecede İngilizceniz varsa programa başvurun, aramıza katılacak 100 mühendisten biri olun.

Program İçeriği

  • Kariyer.Net üzerinden gelen başvuru sonucuna göre değerlendirilen adaylar ‘Ottonom Mühendislik Akademisi’ tarafından online ve canlı olarak verilen yarım günlük mühendislik eğitime katılmaya hak kazanır. Online yapılacak ücretsiz eğitim ve sınava katılan başarılı adaylara Ottonom Mühendislik Akademisi tarafından katılım sertifikası verilecektir.
  • Sınavda başarılı olan adaylar mülakat sürecine dahil olurlar. Mülakattan geçen adaylar Ottonom Mühendislik Akademisi tarafından geliştirilen 2 haftalık ‘Yoğunlaştırılmış Mühendislik’ programına dahil olarak çeşitli mühendislik uygulamaları ve eğitimlerini tamamlarlar. (Şehir dışından gelecek katılımcıların konaklama masrafları karşılanacaktır.)
  • Program sonucunda tekrar değerlendirilecek olan ‘Dinamik Mühendislik’ adayları belirlenen kriterleri sağlamaları durumunda Ottonom Mühendislik bünyesinde işe alınacaktır.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)

AR-GE Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

AR-GE Mühendisi İş İlanları

Bilişim Makine ve Ekipmanları / Savunma Sanayi 3+

Hakkımızda

DÜNDEN BUGÜNE... Farklı alanlardan kazandığımız bilgi ve birikimle, her zaman bir adım daha ileri ilerliyoruz. 2013 - Ottonom 25 Ekim 2013 yılınd

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Sayın İlgili,Kişisel verileriniz; iş başvurunuz kapsamında Şirketlerimiz Ottonom Mühendislik Çözümle

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane, Erzak Yardımı.

AR-GE Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

AR-GE Mühendisi İş İlanları