warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Karaman(Merkez)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış ve Pazarlama

Satış ve Pazarlama

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

0-50 başvuru

Departman

Satış ve Pazarlama

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İŞ TANIMI :

MERKEZ OFİSİMİZDE SATIŞINI YAPMAKTA OLDUĞUMUZ İNŞAAT MALZEMELERİNİN  PERAKENDE VE TOPTAN SATIŞLARINI YAPABİLECEK,SATIŞLARIN STOK DURUMUNU,SEVKİYATINI VE TAHSİLATINI TAKİP EDECEK,FİYAT GÜNCELLEMELERİNİ SÜRDÜRECEK,MEVCUT MÜŞTERİ PORTFÖYÜNÜ YÖNETİP VE YENİ MÜŞTERİLER KAZANDIRABİLECEK KONUSUNDA TECRÜBELİ TAKIM ARKADAŞI ARAMAKTAYIZ.

GENEL NİTELİKLER :

ASKERLİK GÖREVİNİ TAMAMLAYAN,  B SINIFI SÜRÜCÜ EHLİYETİNE SAHİP ERKEK, DİKSİYONU DÜZGÜN, İKİLİ İLİŞKİLERİ KUVVETLİ, EXCEL-WORD KULLANIMINA HAKİM, ÖĞRENMEYE AÇIK, UZUN SÜRELİ ÇALIŞABİLECEK, ÇALIŞMA SAATLERİNE UYUM SAĞLAYABİLECEK, DÜZENLİ ÇALIŞAN VE ÇALIŞMA ARKADAŞLARIYLA UYUMLU, 3 BOYUTLU DÜŞÜNEBİLEN, MATEMATİK HESAPLAMA KABİLİYETİ OLAN PERSONEL ARANMAKTADIR.

Aday Kriterleri

5 - 15 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
Türkçe(Okuma : Ana Dil, Yazma : Ana Dil, Konuşma : Ana Dil) İngilizce(Okuma : Orta, Yazma : Orta, Konuşma : Orta)
B sınıfı

Satış Pazarlama Yetkilisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Pazarlama Yetkilisi Satış Pazarlama Yetkilisi Maaşları Satış Pazarlama Yetkilisi Nasıl Olunur? Satış Pazarlama Yetkilisi Nedir? Satış Pazarlama Yetkilisi İş İlanları