warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Tedarik Zinciri Müdürü, Palsgaard Türkiye

PALSGAARD GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

İstanbul(Asya)(Maltepe)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Operasyon

Operasyon

Başvuru Sayısı

289 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

289 başvuru

Departman

Operasyon

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Operasyonları ve müşteri hizmetlerini iyileştirme konusunda tutkulu musunuz? Türkiye'ye gıda emülgatörleri ve stabilizörleri ithalat sürecini iyileştirmek, kolaylaştırmak ve hızlandırmak için, gıda teknolojisi bilginizi ithalat deneyiminizle ustaca birleştiriyor musunuz? Motivasyonu yüksek bir ekibin parçası olmak isteyen coşkulu bir takım oyuncusu musunuz? Öyleyse, Palsgaard Türkiye'deki yeni Tedarik Zinciri Yöneticimiz siz olabilirsiniz.


Emülgatör ve stabilizör bizim işimiz…100 yıl önce Palsgaard'ın kurucusu, modern bitki bazlı gıda emülgatörünü icat ederek; emülgatörler, stabilizörler ve polimer katkı maddeleri geliştirmeye ve tedarik etmeye odaklanan küresel bir üretici olma yolunda ilk adımları attı.


Bugün itibarıyla 4 kıtada üretim yaptığı 6 fabrikası ve 120’ den fazla ülkede satılan ürünleri ile Palsgaard, alanında dünyanın en büyük üreticilerinden biridir.


2020 yılında, stratejik bir yatırım kararının ardından distribütörü Teknaroma’ yı satın alarak Türkiye ofisini açan Palsgaard, halihazırda çikolata, fırıncılık ürünleri, yağ, margarin, dondurma ve süt ürünleri sektörlerine çok sayıda farklı emülgatör ve stabilizör tedarik etmektedir.


Siz de, bahsi geçen alanlarda uzmanlık bilgilerini kullanmayı  ve yeni standartlar geliştirmeyi seven, tutkulu, hızlı büyüyen ve yüksek nitelikli bir ekibin parçası olmak istiyorsanız, sizi de aramızda görmek isteriz.


Ekibimize katılmak isterseniz, bize ulaşmanızı ve emülgatörlerin heyecan verici geleceğinde teknik bilgi ve sürdürülebilirlik hedeflerimize nasıl katkıda bulunacağınızı paylaşmanızı öneririz.


Sorumluluklar:

 ·      İthalat operasyonlarının ve günlük teslimatların yönetilmesi,

·       İthalat prosedürlerinin, müşteri hizmetlerinin ve teslimat performanslarının analiz edilmesi ve iyileştirilmesi,

·       Stok yönetimi ve sipariş planlaması,

·       Süreç ve maliyet optimizasyonu,

·       Operasyonların sorunsuz şekilde yürütülmesi ve hem iç hem de dış müşteri memnuniyeti için,  genel merkez ve yerel makamlarla güçlü iletişimlerin kurulması ve sürdürülmesi,

·       Etkin süreç yönetimi için satış ve finans ekipleri ile yakın işbirliği içinde çalışma,

·       Faaliyetlerin yerel ve küresel standartlara uygun yönetilmesini sağlamak için ilgili birimler ile yakın işbirliği içinde çalışma,

·       Operasyon bütçesinin oluşturulması ve maliyet planlarının üst yönetime raporlanması.

 

Başvurmak için neye ihtiyacınız var?

·       Gıda/ Kimya Mühendisliği lisans derecesi veya eşdeğer bir eğitim/deneyim kombinasyonu,

·       Gıda katkı maddelerinin ithalat/ihracatı veya benzer bir rolde min. 4-6 yıllık iş deneyimi,

·       Yazılı ve sözlü İngilizce yeterliliği,

·       Analitik bakış açısı,

·       Üstün müzakere, çatışma yönetimi, iletişim ve sunum becerileri,

·       Proaktif bir yaklaşımla, çoklu görevleri başarılı şekilde yönetme becerisi,

·       İleri düzeyde MS Office Programları bilgisi,

·       Planlama, performans ölçümü ve süreç iyileştirme konularında deneyim,

·       Serbest ticaret bölgesinde çalışma deneyimi (tercih sebebidir).

 

Palsgaard’da kurumsal değerlerimiz bize rehberlik eder; Sadakat - Sorumluluk - Bağlılık. Bu nedenle, şirketimizin birliğinin yanı sıra kendi iş görevlerinizin sorumluluğunu da almanız, görevlerinizi zamanında yerine getirmeniz ve alınan ortak kararlara ve anlaşmalara sadık kalmanız çok önemlidir.  Danimarka'daki merkezimizde ve küresel organizasyonumuzda meslektaşlarınızla yakın bir şekilde çalışacağınız için; sosyal sorumluluğunun farkında, iyi bir takım oyuncusu olmalısınız.

Aday Kriterleri

4 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun)
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Tedarik Zinciri Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tedarik Zinciri Müdürü Tedarik Zinciri Müdürü Maaşları Tedarik Zinciri Müdürü Nasıl Olunur? Tedarik Zinciri Müdürü Nedir? Tedarik Zinciri Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

Merkezi Danimarka'da bulunan Palsgaard, özel performans özelliklerine sahip ürünlerini, sürdürülebilir ve CO2-nötr üretimle yaratan, dünyanın komple s

Şirket Sayfasına Git

Tedarik Zinciri Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tedarik Zinciri Müdürü Tedarik Zinciri Müdürü Maaşları Tedarik Zinciri Müdürü Nasıl Olunur? Tedarik Zinciri Müdürü Nedir? Tedarik Zinciri Müdürü İş İlanları