warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Saha Satış Yöneticisi (Kapalı Kanal) Elazığ

Pernod Ricard

Elazığ

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

5 - 20 yıl arası

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

417 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

5 - 20 yıl arası

Başvuru Sayısı

417 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

HAKKIMIZDA

Pernod Ricard, Chivas Viski, Glenlivet Viski, Absolut Vodka, Beefeater Cin, Olmeca Tekila ve Malibu gibi güçlü marka portföyüne sahip dünyanın 2 numaralı alkollü içecek şirketidir. Pernod Ricard Türkiye'de keyifli anların yaratıcılarıyız: amacımız her gün insanları bir araya getirmek ve hayatı yaşamaya değer kılan anlar yaratmaktır. Amacımız; markalarımız, sektörümüz ve ruhumuz hakkında tutkulu, farklı geçmişlere sahip harika insanlarla çalışmaktır.


ANA SORUMLULUKLAR

  • Aylık, çeyreklik ve yıllık bazda olmak üzere, belirlenmiş olan satış hedeflerinin (volume, ciro, tahsilat vb..) tanımlanmış kaynaklar ve stratejiler çerçevesinde gerçekleştirilmesinden sorumludur.
  • Münhasır ve Tali distribütörlerdeki günlük operasyonun (sipariş, stok yönetimi, faturalaşma, sevkiyat vb.) PR çalışma prensipleri çerçevesinde yönetiminden sorumludur.
  • Pazara gidiş stratejisi kapsamında sorumluluk alanı içerisinde nokta kapsamının belirlenmesi, servis paketinin oluşturulmasından sorumludur.
  • Ticari pazarlama stratejisi doğrultusunda müşterilerin segmentasyonu, yatırım planlaması ve buna bağlı olarak yatay ve dikey büyüme fırsatlarının uygulamaya geçirilmesinden sorumludur. 
  • Düzenli ziyaretler, şirket önceliklerinin aktarılması ve iş geliştirme yaklaşımı ile tüm müşterilerin yönetiminde rol alır.
  • Satış bölgesini etkileyen kilit konular ve trendler konusunda düzenli bilgilendirme yapar, alınması gereken aksiyonlar konusunda önerilerde bulunur.
  • Sorumluluk alanı için satış tahminlerini oluşturur, ekibinin hedeflerini belirler, merkezi ve lokal kampanyaların uygulanmasından sorumludur.
  • Sorumlu olduğu satış ekiplerine (PR & Distribütör ekipleri) koçluk yapar, her takım üyesi için gelişim ihtiyaçlarını belirler, çalışanların gelişebileceği ve motive şekilde çalışabilecekleri ortamları oluşturur.
  • Pernod Ricard’ın değerlerini sergiler ve buna uygun şekilde temsil eder.


GENEL NITELIKLER

Eğitim:Lisans derecesine sahip olmak.

Mesleki/Teknik Bilgiler:

  • Perakende sektörü (Geleneksel Kanal) bilgisi
  • “HoReCa” (Otel/Restoran/Kafe), “Hazır Gıda Maddeleri” ve Toptan Satış Kanalları bilgisi
  • Yerel iş ortamı ve dinamikleri konusunda sağlam bir anlayışa sahip olmak,

Toplam iş deneyimi: 3-5 yıl.

İşle ilgili deneyimi: 2 yıl(ideal olarak pazarlama odaklı Hızlı Tüketim Malları (FMCG) / lüks sektör şirketleri konusunda)

Ekip Yönetimi: 1 yıl.                

Bilgisayar Becerileri: Microsoft Ofis Programları


Çeşitlilik ve Kapsayıcılık

Buna göre, Grubun kurucu Çeşitlilik ve Kapsayıcılık değerleri ile tüm işe alım süreçleri, kapsayıcılığa karşı tüm olası önyargıları ortadan kaldırarak, adayların iş için gerekli olan PR Liderlik Nitelikleri ve teknik becerilerine dayanmaktadır.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Satış Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Yönetmeni İş İlanları

Hızlı Tüketim Malları

Hakkımızda

--> --> Pernod Ricard is the world’s co-leader in wines and spirits.Since its creation in 1975, Pernod Ricard has undergone steady development, found

Şirket Sayfasına Git

Satış Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Satış Yönetmeni İş İlanları