Ulusal Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu

SARUHAN KİMYA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş.

İstanbul(Avr.)(Küçükçekmece)

İş Yerinde

İş Yerinde

7 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

381 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

381 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Saruhan Kimya ve Temizlik Ürünleri, 1997 yılında Saruhan Holding bünyesinde kuruldu.  

Sektöründe, kaliteden ödün vermeden üretimde sürekliliği, sürdürülebilir çevre politikasıyla doğaya dost ürün portföyü oluşturmayı, her süreçte toplam kaliteyi ve insana saygıyı ön planda tutmayı hedefleyen Saruhan Kimya, temizlik ve hijyen kategorisinde üretmekte olduğu ev tipi ve endüstriyel ürün portföyü ile yurt içi ve yurt dışı müşterilerine üst düzey hizmet sunmayı kendisine temel amaç edinmiştir.   

Dünyadaki teknolojik gelişmeleri ve tüketici beklentilerini yakından takip eden, doğaya ve insana dost, çözüm odaklı, inovatif ürünler sunan yaklaşımıyla sektörün öncü şirketleri arasına giren Şirket, Çorlu Velimeşe Organize Sanayi bölgesinde bulunan, 60.000 m² kapalı alana sahip, modern ve tamamen otomasyona dayalı üretim tesisleri ile yıllık 100.000 ton toz, 50.000 ton sıvı deterjan ile 30.000 ton deterjan temel hammaddesi  olan LABSA ve kozmetik hammaddesi SLES üretim kapasitesine sahiptir. 

60.000 m²Fabrika Alanı100.000 tonToz Deterjan50.000 tonSıvı Deterjan30.000 tonDeterjan Ham Maddesi

2017 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın onayıyla Ar-Ge Merkezi haline gelen şirket, bugün çeşitli ürün portföyü ile 40'dan fazla ülkeye ihracat gerçekleştirmektedir. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından düzenlenen Ar-Ge proje pazarı yarışmalarında 2015, 2018 ve 2021 yıllarında üç defa büyük ödüle layık görülen şirketimiz GMP, ISO 9001, ISO 14001 ve ISO 45001 sertifikalarına sahiptir.  

Yönettiği süreçlerin tamamında “Sürdürülebilirlik” ve “Sürekli Gelişim” hedefli vizyonundan hareketle, gerçekleştirdiği kapsamlı Ar-Ge çalışmaları sonucunda 2018 yılında geliştirilmeye başlanan Life by Fakir markalı ekolojik ve vegan ürünlerden oluşan yeni ürün ailesi ile Saruhan Kimya, çevre dostu üretim teknolojisi ve sistematiği, etkin kaynak kullanım hedefleri ve geri kazanım odağındaki operasyonel uygulamaları çerçevesinde yenilikçi, çevreci ve insana duyarlı ürünler geliştirmek adına çalışmalarını büyük bir inanç ve azimle devam ettirmektedir.   Alanında çeşitli ödüllere layık görülmüş olan Saruhan Kimya , yenilikçi, dürüst ve çevreye duyarlı yapısı ve vizyonu ile, üzerine düşen her türlü sorumluluğu yerine getirerek nesiller boyu ülkemize ve tüketicilerine, üstlendiği insan ve sağlık odaklı misyonu çerçevesinde emin adımlarla büyümeye devam edecektir. 

GENEL NİTELİKLER

  • Üniversitelerin Lisans, Ön Lisans bölümlerinden mezun
  • Hızlı tüketim maddeleri satışında en az 5 yıl deneyimli
  • Analitik düşünme yeteneği gelişmiş
  • Kimya alanında satış tecrübesi olan (tercihen temizlik)
  • Planlama ve organizasyon becerisi yüksek
  • Microsoft Office programlarında ileri seviyede deneyimli
  • B sınıfı ehliyet sahibi ve aktif olarak araç kullanabilen
  • Kurumsal kimliğe uygun prezantabl görünüme sahip
  • Seyahat engeli bulunmayan
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış


 İŞ TANIMI

  • Sorumlu olduğu sektörlere ilişkin satış sürecinin ve satışla ilgili operasyonların yönetiminin sağlanması
  • Yıllık satış hedeflerinin gerçekleştirilmesini sağlamak
  • Mevcut ve potansiyel müşteri ziyaretleri, teklif hazırlığı ve müşteriye sunulması, sözleşme sürecinin takip edilmesi
  • Sipariş alınması ve ilgili birimlere iletilmesi, müşterilerden gelen taleplerle ilgili hızlı aksiyon alarak gerekli desteğin sağlanması, ihtiyaç duyulması halinde ürün eğitimlerinin verilmesi vb.
  • Risk yönetiminin yapılması, sorumlu olduğu müşterilerden zamanında tahsilat    yapılmasının sağlanması, gerekli takibin yapılması
  • Şirketin kısa/uzun dönem müşteri geliştirme hedeflerine ve stratejilerine yönelik katkıda bulunulması
  • Rakip faaliyetleri, müşteri nitelik ve planlarına ait veri toplama ve analizi
  • Sorumluluklarının gerektirdiği raporlamaların zaman planına uyarak gerçekleştirilmesi

Aday Kriterleri

4 - 10 yıl arası
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu Maaşları Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu Nedir? Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu İş İlanları
Şirketin Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu - Personel Adayı Aydınlatma Metni6698 sayılı Kişisel Verilerin Ko

Detaylı Bilgi

Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu Maaşları Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu Nasıl Olunur? Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu Nedir? Zincir Mağazalar Satış Sorumlusu İş İlanları