warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Proje ve Süreç Geliştirme Müdürü

Sektöründe Lider Firma

Sakarya

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

AR-GE

AR-GE

Başvuru Sayısı

275 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

275 başvuru

Departman

AR-GE

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

- Makine Mühendisi
- Tercihen yapı malzemeleri/yalıtım malzemeleri sektöründe Proje ve Süreç Geliştirme / Ar-Ge ve Kalite/ Üretim / Bakım Müdürü pozisyonlarında görev yapmış, en az 10 yıl iş tecrübesi olan
- İSG Uzmanı ve tercihen Çevre belgesi olan,
- Süreç izleme, süreç iyileştirme, projelendirme, üretim planlama, üretim, yönetim sistemleri konusunda bilgili ve tecrübeli,
- Sakarya'da ikamet eden, aktif araç kullanıcısı,
- Bay adaylar için askerlik görevini tamamlamış

PROJE VE SÜREÇ GELİŞTİRME MÜDÜRÜ arayışımız bulunmaktadır.

İŞ TANIMI

Kampüs içerisindeki tüm teknik bölümlerin izlenmesinden ve sürekli gelişiminden sorumlu olmak.
Süreç geliştirme/iyileştirme ihtiyaçlarını belirlemek. 
İş süreçleri ve yönetim metodolojilerinin geliştirilmesi ve dokumante edilmesini sağlamak, süreç iyileştirme ve geliştirme çalışmalarını yürütmek ve takibini yapmak.
İç denetim raporlarına göre düzeltici faaliyetleri denetlemek.
Süreç geliştirme ve iyileştirme planlarını hazırlamak/hazırlanmasını sağlamak ve gerçekleştirmek/gerçekleşmesini sağlamak/denetlemek.
Üretim, Kalite ve ilgili bölümlerle entegre bir şekilde tüm teknik departman ve birimlerin süreç analizlerinin yapılmasını, süreç haritalarının/akışlarının hazırlanmasını ve birbiriyle entegre edilmesini, süreçler için kritik performans göstergelerinin belirlenmesini (kapasite, verimlilik, fire oranı, kalitesizlik maliyeti vb.) ve ölçülebilir hale getirilmesini sağlamak.
Şirketin tüm süreçlerinin ulaşılabilir, güncel akışlarının şirkette oluşturulmasını sağlamak.
Süreç olgunluk seviyelerini ölçmek, şirket stratejileri ve süreç olgunluk seviyelerine göre öncelikli süreç iyileştirme/geliştirme alanlarını tespit etmek.
Süreç verimliliğin artırılması, süreç haritalarının çıkarılması, süreç performans göstergelerinin belirlenmesi çalışmalarında aktif rol almak, gerektiğinde ilgili çalışma ekibine liderlik etmek.
Kurumsal Yönetim alt yapısının geliştirilmesi ve Kalite Yönetim Sistemlerinin etkinleştirilmesini sağlamak.
Şirket hedef ve politikaları çerçevesinde, üretimin planlanmasını, planlanan üretimin istenilen kalite, miktar, zaman ve maksimum verimlilikte gerçekleşmesini, bunun için gerekli proses ve parametreleri denetlemek ve üretim birimiyle koordineli çalışmak.
Üretim kapasite değerlendirmesi çalışmalarına katılmak, destek vermek ve ilgili birimlerle koordineli çalışmak.
Malzeme ve insan gücü kaynaklarının en iyi şekilde değerlendirilmesi, proses verimliliğinin görsel hale getirilmesi, kayıp üretim saatinin en aza indirilmesi için üretim müdürleri ile koordineli ve periyodik olarak verimlilik değerlendirmesi yapmak. Doğabilecek aksaklıkları önlemek ve süreçlerle ilgili rapor vermek.
Ar-Ge, Ür-Ge, Makine tasarım süreç ve projelerine destek verilmesi, projelerin sistematiğe uygun biçimde yönetilmesi.
Bütçe Yönetim Sistemi alt yapısının oluşturulması (teknik taraf), bütçe çalışmalarının yürütülmesi. 
Mevcut ve ileride kurulması muhtemel ERP Sisteminin tesiste geliştirilmesine öncülük etmek.    
Turquality vb. program/projelerin yönetilmesi, gerekli teşviklerin alınması, ilgili sürecin ve hedeflerin gerçekleştirilmesi.
Lisanslama, Patent, Faydalı Model, Marka Tescil süreçlerine destek vermek

TSEK, U¨ru¨n ve Sistem Belgelendirme (UL I·s¸areti, GreenGuard I·s¸areti, CE I·s¸areti, Ulusal ve uluslararası standartlara uygunluk is¸aretleri) süreçlerini denetlemek, kalite, belgelendirme, denetimler ve sertifikasyon süreçlerini geliştirmek.                 
Yönetim sistemleri belgelendirmesi, ürün belgelendirmesi, hizmet belgelendirmesi, yerli malı belgelendirmeleri, imalat yeterlilik belgelendirmeleri, yurt dışı belgelendirmeleri vb. çalışmalarında yardım ve destekte bulunmak.       
Kalite Sistem Bölümü ile birlikte çalışarak Kalite Kontrol süreçlerinin iyileştirilmesini denetlemek.
İç Tetkikçi rolüyle, Kalite Yönetim Sisteminin tüm tesislerde yenilenmesi ve uygulanmasının objektif biçimde denetlenmesi.
İSG, Çevre ve bunlarla ilişkili/benzer diğer yasal süreçlerin iyileştirilmesi için ilgili teknik uzmanlarla çalışarak iyileştirme planının gerçekleştirilmesini sağlamak

Aday Kriterleri

En az 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Maaşları Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Nasıl Olunur? Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Nedir? Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Maaşları Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Nasıl Olunur? Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü Nedir? Proje ve İş Geliştirme Koordinatörü İş İlanları