warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Teknik Satın Alma Uzmanı

Şok Marketler

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satınalma

Satınalma

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Satınalma

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Yıldız Holding olarak yolculuğumuz, 1944 yılında Ülker markasını taşıyan pötibör bisküvinin üretimi ile başladı. Attığımız doğru adımlar ve ödün vermediğimiz kalitemiz doğrultusunda bugün Yıldız Holding çatısı altında bisküviden çikolataya, dondurulmuş gıdadan kişisel bakım ürünleri ve et ürünlerine kadar birçok ürünle tüketicimize hizmet veriyoruz. Günümüzde 130'dan fazla ülkede 300'den fazla marka ve 65.000’den fazla çalışana sahip CEEMEA’nın (Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) en büyük gıda üreticisiyiz.

ŞOK Marketler, indirim market kanalında yeniliklere hızlı adapte olan Yıldız Holding iştirakidir. Türkiye’nin 81 ilinde 8.000’in üzerinde mağazamız, onlarca dağıtım merkezimiz ve 40.000’e ulaşan çalışanımızla, müşterilerimizin temel ihtiyaç maddelerinin tamamına yakınını “tek yerden” ve evlerine en yakın noktadan karşılamalarını sağlıyoruz. E-ticaret tarafında Cepte ŞOK operasyonumuzla müşterilerimizin ihtiyaçlarını evlerine tek tıkla ulaştırıyoruz.

Türkiye’nin en çok istihdam sağlayan şirketlerinden biri olarak her yıl büyümeye devam ediyoruz. Sektörde öncü niteliğinde ödüllü Akademi portalımız ile ŞOK Marketler ailesine katılan her bir üyemizi perakende okulumuza dahil ediyor, işlerini yaparken ihtiyaç duyacakları mesleki ve teknik bilgi ile davranışsal yetkinliklerini geliştiriyoruz.

Bizimle birlikte Yıldız Holding’in bir parçası olmak istiyorsan sen de Şok Marketler A.Ş'de görevlendirilmek üzere “Teknik Satınalma Uzmanı” pozisyonuna başvur, aramıza katıl.

Seni Neler Bekliyor, Sorumlulukların Neler Olacak?

  • Satın alma süreçlerinde; tedarikçi firma araştırılması ve belirlenmesi, piyasa araştırmasının yapılması, fiyat tekliflerinin alınması, ihale düzenlenmesi ve firma- fiyat belirlenerek yönetim onayına sunulması.
  • Alım yapılacak ürün/ekipman için teknik şartname oluşturulması ve ihale için gerekli belgelerin hazırlanması.
  • Mağaza ve depo açılışlarında inşaat işleri ve sabit kıymet alımları için firma ve fiyat belirlenmesi
  • Mağaza ve depolar için gerekli sarf malzemelerin satın alma süreçlerinin yürütülmesi.
  • Alım yapılan sabit kıymet/sarf malzemeler için sistemde ürün kodu oluşturulması, fiyat ve cari tanımlamalarının yapılması ve ilgilileri ile paylaşılması.
  • Mevcut mağaza ve depoların sarf malzeme alımları ve ekipman bakım-onarım servis hizmeti satın alma süreçlerinin yürütülmesi.
  • İnşaat ve elektrik hakkedişlerinin kontrol edilmesi
  • Konusuyla ilgili planlama, bütçe çalışması, analiz ve raporlama yapılması.

Beklediğimiz Nitelikler Neler Olacak?

  • Üniversitelerin Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun,
  • Satınalma pozisyonunda en az 2 yıl deneyim sahibi,
  • Teknik ekipman ve malzemelerin satın alması konusunda deneyimli,
  • MS Office uygulamalarını bilen,
  • B sınıfı ehliyete sahip, aktif araç kullanabilen,

    Seni Öne Çıkaranlar Neler Olacak?

    • Analitik düşünme tarzın,
    • Planlama yeteneğin,
    • Koordinasyon ve güçlü organizasyon becerilerin,
    • Dinamik ve hızlı aksiyon alabilmen,
    • Takım çalışmasına yatkınlığın.

    Aday Kriterleri

    En az 2 yıl tecrübeli
    Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci)
    Yapıldı, Tecilli, Muaf

    Teknik Satın Alma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Teknik Satın Alma Uzmanı Teknik Satın Alma Uzmanı Maaşları Teknik Satın Alma Uzmanı Nasıl Olunur? Teknik Satın Alma Uzmanı Nedir? Teknik Satın Alma Uzmanı İş İlanları
    Hakkımızda

    Yıldız Holding’in 1944 yılında İstanbul’da bisküvi üretimiyle başlayan hikâyesi, bugün 300’den fazla markayla 5 kıtada 4 milyar insana ulaştırdığımız

    Şirket Sayfasına Git
    Şirketin Aydınlatma Metni

    KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİYıldız Holding A.Ş. (“Şirket”) o

    Detaylı Bilgi

    Teknik Satın Alma Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Teknik Satın Alma Uzmanı Teknik Satın Alma Uzmanı Maaşları Teknik Satın Alma Uzmanı Nasıl Olunur? Teknik Satın Alma Uzmanı Nedir? Teknik Satın Alma Uzmanı İş İlanları