İstanbul(Avr.)(Şişli)

Hibrit

Hibrit

10 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Departman

Diğer

Diğer

Başvuru Sayısı

309 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 5 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

309 başvuru

Departman

Diğer

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

Alanında 5-6 yıl tecrübeli,

İleri seviye İngilizce bilen,

Tedarik Zinciri süreçlerinin tamamına hakim,

Satın alma, sözleşme, tedarikçi ilişkilerinde yetkin,

İç ve dış müşteri ilişkileri kuvvetli, 

ERP (MM, PM) MS Office kullanabilen.

TEMEL OPERASYONEL SORUMLULUKLAR

1.      TRPharm bünyesinde ve yıllık sözleşmeli olan tüm satın alma kalemlerinin yıllık fiyat, vade görüşmelerini başlatmak ve analizleri hazırlayarak Tedarik Zinciri Müdür ile görüşmeleri tamamlamak.  Sözleşmelerin yenilenmesi için gerekli Yönetici ve Genel Müdür onaylarını alarak sözleşmeyi Muhasebe Birimine teslim etmek.

2.      Direkt ve indirekt alımlarla ilgili tedarikcilerle ilişkileri yürütmek, yeni alternatif kaynaklari yaratmak.

3.      Şirket içi müşterilerin taleplerine yönelik ihtiyaçları anlamak, analiz etmek ve doğru kaynaklarla ilişkiler kurmak.

4.      Taleplerin Sipariş formu açılışını organize etmek, ilgili firmalara bu siparişleri iletmek ve lojistik süreçlerine kadar iletişimi sürdürmek.

5.      TRPharm bünyesinde yapılması planlanan fason üretim tesisi araştırması için gerekli çalışmaları yapmak, görüşmeleri Tedarik Zinciri ve gerekli diğer birimlerle organize ederek görüşmelere katılmak.

6.      TRPharm kaynak geliştirme faaliyetine ilişkin kurumsal hafızayı güçlendirerek, ileriye yönelik isabetli satın alma stratejilerinin oluşturulmasına destek vermek.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Tedarik Zinciri Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Tedarik Zinciri Uzmanı Tedarik Zinciri Uzmanı Maaşları Tedarik Zinciri Uzmanı Nasıl Olunur? Tedarik Zinciri Uzmanı Nedir? Tedarik Zinciri Uzmanı İş İlanları