warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Sinema Ekip Şefi

WAM Turkey

İstanbul(Avr.), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 10 yıl arası

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

131 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

3 - 10 yıl arası

Başvuru Sayısı

131 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

CineWam by Wam Entertainment

Değişen Premium eğlence ve 'büyük ekran' deneyiminin sürekli büyümesine ve gelişmesine kendini adayan CineWam; en iyi ortamda, en iyi teknolojiyle birlikte en iyi içerik seçimini hizmet vermektedir. 

CineWam; merakla beklenen gişe rekorları kıran filmlere ek olarak ; opera, bale, müzikaller, ulusal tiyatro, spor etkinlikleri ve konserlerin canlı akışı dahil olmak üzere bir çok Premium eğlenceyi içinde barındıracak içerikler sunmayı hedeflemektedir.

CineWam Meydan İstanbul ve CineWam City's Nişantaşı lokasyonlarımızın tüm idari ve operasyonel süreçlerinde görev alacak, benzer pozisyonda en az 3 yıl iş tecrübesine sahip  yeni jenerasyon, dinamik, yüksek enerjili Sinema Ekip Şefleri arıyoruz.

ROL :

Bağlı olduğu sinema müdürüne rapor veren yöneticimizin rolü, sinemanın günlük işleyişini yönetmek, sinemanın ticari hedeflerinin başarılı bir şekilde iletilmesinde önemli bir rol oynamaktır.

Sinemanın tüm alanlarında tutarlı bir şekilde yüksek standartlar sunarak tüm yasal gerekliliklere ve şirket politikalarına uyum sağlayacaksınız. Satışları en üst düzeye çıkarırken mükemmel bir müşteri deneyimi sağlayan yüksek performanslı bir ekibi yönetecek, motive edecek ve geliştireceksiniz.

 

NEYE İHTİYACINIZ VAR :

1.            Gelişime, değişime, yeniliklere açık olmak.

2.            Stratejik yetkinlikler konusunda sürekli gelişim sağlamak.

3.            Organizasyon ve raporlama yeteneği

4.            Araştırmacı olmak ve sürekli gelişim sağlamak.

5.            İletişim yönünün her zaman açık, net ve anlaşılabilir olması

6.            Temsil yeteneğinin olması ve sürekli gelişim sağlamak

7.            Birlikte çalışılan herkesle uyum içerisinde çalışmak ve gerekli desteği vermek.

8.            Çözüm odaklı ve paylaşımcı olmak,

9.            Çalışma tarzı, davranışları ve kişisel görüntüsü ile Wam Entertainment’ı temsil etmek.

 

İŞİN VE SORUMLULUKLARIN TANIMI:

1-  Fuaye Yönetimi : Film stant ve afişlerin prosedüre uygun şekilde sergilenmesi ve stant & afiş takibinin yapılması,

2-  Gişe Yönetimi : WAM Entertainment hizmet standartlarına göre hizmet verilmesini sağlamak, gişeden yapılan tüm işlemler, promosyon uygulamalarının prosedüre uygun şekilde yürütülmesini sağlamak, bilet iade süreçlerinin prosedüre uygun şekilde yürütülmesini sağlamak, acil durum misafir işlemlerinin prosedüre uygun şekilde kayıt altına alınarak dağıtılmasını sağlamak. Gerektiğinde gişe bilet satışına destek olmak.

3- Büfe Yönetimi : WAM Entertainment hizmet standartlarına göre hizmet verilmesini sağlamak, gişeden yapılan tüm işlemler, promosyon uygulamalarının prosedüre uygun şekilde yürütülmesini sağlamak, bilet iade süreçlerinin prosedüre uygun şekilde yürütülmesini sağlamak, acil durum misafir işlemlerinin prosedüre uygun şekilde kayıt altına alınarak dağıtılmasını sağlamak. Ürünlerin düzenli skt. Kontrollerinin yapılması, gerçek stok kontrolü yapılarak ürün ihtiyacını belirlemek ve sipariş oluşturmak, aylık ve haftalık envanter sayımı. Gerektiğinde gişe bilet satışına destek olmak


Aday Kriterleri

Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Muaf, Yapıldı

Sinema Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sinema Müdür Yardımcısı Sinema Müdür Yardımcısı Maaşları Sinema Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Sinema Müdür Yardımcısı Nedir? Sinema Müdür Yardımcısı İş İlanları

Sinema - Tiyatro

Hakkımızda

WAM TURKEY (WORLDWIDE ASSET MANAGEMENT) Uluslararası bir yapılanmaya sahip olan “WAM” (Worldwide Asset Management)’in, Türkiye iştiraki olarak faa

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemekhane.

Sinema Müdür Yardımcısı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Sinema Müdür Yardımcısı Sinema Müdür Yardımcısı Maaşları Sinema Müdür Yardımcısı Nasıl Olunur? Sinema Müdür Yardımcısı Nedir? Sinema Müdür Yardımcısı İş İlanları