warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü

WILCO İNSAN KAYNAKLARI VE HİZMET ANONİM ŞİRKETİ

İstanbul(Avr.)(Avcılar)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

298 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

298 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü

Pozisyon Adı : İnsan Kaynakları ve İdari İşler Müdürü (Human Resources and Administrative Affairs Manager)

Bağlı Olduğu Yönetici : Mali ve İdari İşler Direktörü

PROFİL

Minimum Eğitim Seviyesi : Üniversite mezunu (tercihen Organizasyon, İşletme bölümü)

Minimum Tecrübe Süresi : 10-15 Yıl (Alanında yöneticilik tecrübesi en az 5 yıl)

Yabancı Dil : İngilizce (İyi Derecede) Çalışma Yeri : İstanbul

TEMEL YETKİNLİKLER

Yönetsel Yetkinlikler (Müdür yetkinlikleri ile ortak) Analitik düşünme, karar alma becerisi, problem çözme becerisi, ekip yönetme ve liderlik becerisi, sözel iletişim ve idari yazışma becerisi, bilgi analizi ve raporlama becerisi, iletişim ve sunum becerileri, planlama ve organizasyon becerisi, operasyonel sistem kurgulama becerisi, müşteri hizmet odaklılık, kar odaklılık Operasyonel Yetkinlikler (Pozisyona özel) Değişim ve gelişim odaklılık, takım çalışması ve yönetimi becerisi, müzakere ve ikna becerisi, yetkinlik ve yetenek yönetimi becerisi, turizm sektör tecrübesi, İnsan kaynakları konularında yasal mevzuat bilgisi, Personel Bordro sistemleri bilgisi, MS Office bilgisi, ERP (ERP) sistemleri bilgisi

YÖNETSEL GÖREVLER

1. WILCO Group bütçe kalemleri ve imza yetkilerine uygun olarak, bölümüne bağlı tüm satın alma ve harcama kalemlerini yönetmek ve onaylamak.

2. Tüm ekibi için insan kaynağı ihtiyacını belirlemek, temin edilmesi sürecinde yer almak ve yetkinlik gelişimini sağlamak. 

3. WILCO Group prosedürleri doğrultusunda yıllık ücretli izin, özel izin, idari izin ve hastalık izni planlarını yönetmek ve onaylamak. iş performanslarının yüksek tutulmasını sağlamak.

4. Ekibi ile ilgili tüm performans değerlendirme ve kariyer planlama süreçlerini takip etmek ve sonuçlanmasını sağlamak.

5. İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve tüm alt bölümlerin bütçesinin hazırlanmasını sağlamak, tüm bölüm çalışmalarını onaylanmış bütçe sınırları içinde yürütmekten sorumlu olmak.

TEMEL OPERASYONEL SORUMLULUKLAR

1. WILCO Group yıllık İnsan Kaynakları gider bütçelerinin hazırlanmasını koordine etmek, onaylamak, bütçe sunumlarını yapmak. Bütçe vs. gerçekleşme durum raporlamalarını ve analizlerinin düzenli olarak gerçekleştirilmesini sağlamak. Bütçe vs. gerçekleşme ile ilgili önerileri İcra Kurullarına sunmak.

2. WILCO Grup şirketlerinin Arşiv ve yedekleme işlemlerinin düzgün olmasını denetlemek.

3. Personelin kendisine sağlanan ücret-izin, yan haklar, eğitim dâhil tüm verilen haklar karşılığında, görev tanımında belirtilen işçi yükümlülüklerine tam uymasını sağlamak için gerekli görev tanımı, prosedür ve yönetim kontrol sistemlerini işletmek. İşveren olarak yasalarda belirtilen tüm sorumluluk ve yükümlülüklerinin de zamanında ve eksiksiz tamamlanmasını sağlamak.

4. Şirket personel politika ve yönetmeliklerine uygun olarak, ihtiyaç duyulan pozisyonlarda çalışacak personeli bulunmasını sağlamak, değerlendirmek, seçmek dâhil tüm işe alım süreçlerini, ekipleriyle beraber yönetmek. 

5. Şirket personeli ve özlük hakları ile ilgili kayıtların tutulması, tüm prosedür ve formların yürürlükteki kanunlara uygun olmasının sağlanması, personel özlük dosyasının içeriğindeki tüm bilgi ve belgelerin güncel olması için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlamak. Terfi durumlarında ücret artış kriter ve koşullarını belirlemek.

6. Performans görüşmeleri ve personele yapılacak geri bildirim için kullanılacak yöntemleri tanımlamak. Performans değerlendirmesi yapacak yöneticilerin yetkinliklerinin geliştirilmesini sağlamak.

7. Gruptaki tüm şirketler ve bölümler için organizasyon şemalarının hazırlanmasını sağlamak. Organizasyon şemasındaki değişikliklerin güncel olarak tutulmasını kontrol etmek. Organizasyon şeması paylaşım esaslarını ve yöntemlerini belirlemek. 

8. Tüm iç ve dış eğitim programları için yıllık eğitim takvimi hazırlanmasını koordine etmek. Eğitimin programının uygulanmasını kontrol etmek, sonuçlarının raporlanması sağlamak ve eğitim performansını değerlendirmek.

9. Tüm pozisyonlarda çalışan personelin gelişim ve kariyer planları çalışmalarını koordine etmek. için terfi sistemi kurgulamak. Yeni oluşan pozisyonların veya çeşitli nedenlerle boşalan görevlere atamaların, öncelikle şirket içinde yeteneklerine uygunluk ölçüsünde yapılması çalışmalarını koordine etmek.

10. Grup şirketlerinin her türlü idari işler faaliyetlerinin koordinasyonu için İdari İşler bölümü çalışmalarını yönetmek. İdari işler faaliyetlerini gerçekleştiren ekiplerin iç müşteri anlayışıyla hizmet vermesini sağlamak. İdari işler faaliyetlerinin bütçe kapsamında gerçekleştirilmesini denetlemek ve faydalı maliyetlere öncelik verilmesini sağlamak.

11. Şirket araçları, cep telefonları, dizüstü bilgisayarlar gibi pozisyona özel personele sağlanacak hakların ve zimmetlenecek varlıkların yönetimi için politikaları tespit etmek ve prosedürler oluşturmak. İşlemlerin prosedürlere uygunluğunu denetlemek.

12. İş Sağlığı ve Güvenliği kapsamında alınması gereken tedbirler ve politikaları belirlemek. Çalışanların refah ve emniyet duygusu içinde çalışmasını sağlayıcı uygulamaları yönetmek. Bu konuda gerekli eğitimlerin alınmasını ve verilmesini koordine etmek. Gerekli tatbikatların yıllık iş planında yer almasını sağlamak ve gerçekleştiğini kontrol etmek.

13. Olası iş kazaları konusunda riskleri belirlemek. İş kazalarına sebep olan emniyetsiz durum ve hareketlerin tespiti ve giderilmesi için gerekli kontrol ve araştırmaların yapılmasını sağlamak.

14. Taşeronlara yaptırılan hizmet veya çalıştırılan taşeron personeline ait tüm ücret ve diğer işlemlerin, sözleşme ve yasal yükümlülükler göz önünde bulundurularak kayıtlarının tutulmasını, fatura ve ödemelerinin kontrolünü yapmak. Bu konuda Şirketin Hukukçularıyla iş birliği içinde çalışmak.

15. İşe alınan, işten ayrılan personel, mevcut çalışanların transfer, terfi ve tüm personel faaliyetleri için istatistiki bilgilerin hazırlanmasını sağlamak ve kontrol etmek. Bu istatistikleri, kendi analiz ve yorumlarıyla beraber İcra Kurullarına sunmak.

16. İnsan Kaynakları alanında ilgili tüm yasal düzenlemeleri ve gelişmeleri izlemek. Şirketin SMMM ve YMM ve diğer yönetim danışmanları ile iş birliği içinde tüm kayıt ve kuralların en son değişiklikleri içerecek şekilde faaliyetlere uyarlanmasını sağlamak.

17. Şirketin İnsan Kaynakları yönetimi faaliyetlerinin yukarıda belirtilen bütün yönlerinin yürütülmesini denetlemek ve koordinasyonunu sağlamak. Yapılması gereken iyileştirmeler konusunda tavsiye ve görüşlerini bildirmek.

18. Şirketlerin ofis bölümlerinde, tüm büro hizmetleri yönetimini sağlamak ve kontrol etmek. Ofis olarak kullanılacak yerlerin planlanması, kişilere tahsisleri, temizlik, onarım ve bakım hizmetleri, sağlık şartlarına uygun bulundurulması, ışıklandırma, ısıtma, elektrik donatımı, su tesisatlarının daima çalışır halde bulundurulması için resmi işlemleri yönetmek. Çalışmalarda her zaman bütçeye uygunluk ve maliyet kontrollerini gerçekleştirmek.

ÇALIŞMA SAATLERİMİZ:

Hafta içi 08:00-12:30 / 13:30-18:00


Aday Kriterleri

10 - 15 yıl arası
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı