Kurumsal Satış Yöneticisi / Yönetmeni

American Life

İstanbul(Avr.)(Beylikdüzü)

İş Yerinde

İş Yerinde

Bugün güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

90 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

90 başvuru

Departman

Satış

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

American Life Language Institute - Kurumsal Satış Yöneticisi

        Sektöründe lider konumda bulunan, bireysel ve kurumsal alanda eğitim hizmeti sunan firmamızın Beylikdüzü Şubesi’nde istihdam etmek üzere Kurumsal Satış Yöneticisi seviyesinde ekip arkadaşları aramaktayız. 

       Başarı potansiyelinin ortaya çıkabileceği, yeni fikirlerinin, gelişiminin ve çabanın karşılık göreceği, huzurlu bir çalışma ortamı arıyorsan, takım çalışmasından keyif alıyor ve başarı hedeflerine ulaşmak için doğru seçimi yapmak istiyorsan öz geçmişini bizimle paylaş.

  

AmericanLIFE Language Institute kimdir?

Yabancı dil eğitimi sektörünün yenilikçi kuruluşudur. 2007 yılında kurulmuş ve kısa zamanda ülkemizde dil eğitimi sektörünün öncü kurumu haline gelmiştir.

Yenilikçidir

American Life, en iyi kitaplar, dijital materyaller ve teknolojik donanımla hizmet verir. Dünyanın en önde gelen yayıncı kuruluşlarıyla yaptığımız projelerle öğrencilerimiz vakitlerini en verimli şekilde kullanarak en kısa sürede hedeflerine ulaşır.

Öğrencilerine değer verir

Bizim için öğrenciler her şeyin odak noktasıdır. Tüm bir ekip öğrencinin hedeflerine ulaşması için var gücüyle çalışır. Kalite Yönetimi ve Öğrenci İşleri (QMSR) departmanı sadece öğrenci memnuniyeti için kurulmuştur. QMSR departmanımız kalite konusunu ne kadar önemsediğimizin bir göstergesidir.

Hedeflerinizi bilir

Yurtdışı eğitim, işimizin her zaman önemli bir parçası olmuştur. Dilerseniz eğitiminizin bir bölümünü yurtdışında almanız için uzman ekibimize güvenebilirsiniz.

Öğrencilerine harika ortamlar sunar

Her konuda sektörün bir adım ilerisinde olmayı hedefleriz. Kurumlarımız, sadece öğrencilerimizin eğitim aldıkları yerler değildir. Öğrencilerimiz kurumlarımızda sosyalleşir, yeni arkadaşlar edinirler. Haftada birkaç saatliğine de olsa kurumlarımızda yaşarlar. Bu sebeple dersliklerimiz, kafeteryalarımız, tuvaletlerimiz ve diğer ortak kullanım alanlarımız öğrencilerimizin rahatlığı için düşünülmüştür.

Öğrettiği İngilizceye bir ömür boyu sahip çıkar

Bir kez American Life’tan eğitim alan bir öğrenci bir ömür boyu istediği American Life şubesinde +more derslerine katılma hakkına sahiptir.

Sertifikası Kıymetlidir

American Life sertifikasını, ABD’nin önde gelen üniversitelerinden olan Concordia University, Virginia Wesleyan University, West Virginia State University gibi üniversiteler IELTS ya da TOEFL skoru yerine kabul etmektedirler.


İş Açıklaması

İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ lokasyonunda bulunan AMERICAN LIFE DİL OKULU BEYLİKDÜZÜ şubemize bağlı çalışacak
KURUMSAL SATIŞ YÖNETİCİSİ arıyoruz.

Belirleyeceğimiz lokasyonlardaki kamu ve özel kurumlarla görüşmeler sağlayarak, eğitim sistemimizin sunumlarını yapacak,

İlgili kişiler ile kurumumuz adina irtibat kurup , satış süreçlerini yönetecek,

Üst düzey ilişkileri yönetebilen, satışa yönelik ikna kabiliyeti ve iletişim becerisi yüksek, sahada yeni müşteri taraması yapabilecek,

Aylık olarak belirli hedef başlıklarını profesyonel olarak yönetecek,

Markamızın etkinlik, seminer ve tanıtım faaliyetlerini yönetecek,

İnisiyatif alabilen ve çözüm odaklı,

İstenen Yetenek ve Uzmanlıklar

Üniversite Mezunu
Aktif araç kullanabilen
Şirketimizi iyi düzeyde temsil edebilecek
Diksiyonu düzgün, dış görünüşüne önem veren, dinamik ve güler yüzlü,
Kariyer hedefi olan ve hedef odaklı çalışabilen
Çalışma disiplini ve özgüveni olan
Tercihen ingilizce konuşma pratiği yeterli seviyede olan
İyi düzeyde yazılı ve sözlü iletişim yeteneği bulunan

MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen,

Kurumsal Satış alanında tecrübe edinmiş olması tercih sebepleri arasındadır.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İyi, Yazma : İyi, Konuşma : İyi)
B sınıfı

Kurumsal Satış Yöneticisi / Yönetmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Kurumsal Satış Yöneticisi / Yönetmeni Kurumsal Satış Yöneticisi / Yönetmeni Maaşları Kurumsal Satış Yöneticisi / Yönetmeni Nasıl Olunur? Kurumsal Satış Yöneticisi / Yönetmeni Nedir? Kurumsal Satış Yöneticisi / Yönetmeni İş İlanları