warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Mali İşler Şefi

BİOMAR-SAGUN

Aydın(Söke)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Departman

Muhasebe

Muhasebe

Başvuru Sayısı

293 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Yönetici adayı

Başvuru Sayısı

293 başvuru

Departman

Muhasebe

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Dünya’nın önde gelen balık yemi üretici firmasında iddialı ve geleceği parlak bir pozisyon
 
BioMar-Sagun olarak, Söke’de kurulu fabrikamızda, muhasebe işlemlerinin zamanında ve doğru olarak yapılmasından sorumlu olarak, yasal yükümlülüklere ilişkin bilgi ve beyannameleri hazırlayacak ve personel işleri ile ilgili süreçleri yönetebilecek Mali İşler Şefi arıyoruz.
 
Aranan Nitelikler
  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
  • İngilizce bilen
  • En az 5 yıllık deneyimi olan
  • Muhasebe & Fİnans süreçlerini ekibi ile birlikte yönetebilecek
  • Yeni bir muhasebe sistemine adapte olabilecek, yeniliklere ve öğrenmeye açık


İŞ TANIMI

Mali ve İdari İşler Departmanına bağlı olarak çalışacak bu pozisyon aracılığıyla aramıza katılacak çalışma arkadaşımız, mali ve idari işler alanında iç eğitimler ile sürekli geliştirilecek ve katma değer sağlayacak fırsatı yakalayacaktır.
 
Sorumluluk alanı:
  • Muhasebe kayıtlarının zamanında ve doğru şekilde yapılmasını sağlamak
  • Vergi, SGK ve İş Kanunu ile ilgili mevzuatları takip etmek ve değişiklikleri raporlamak
  • Vergi ile ilgili bildirimleri hazırlamak (Vergi Beyannameleri, BA/BS Formları, TÜİK anketleri)
  • SGK ile ilgili bildirimleri hazırlamak
  • Personel giriş-çıkışları ile ilgili bildirimleri yapmak
  • Ticaret Sicil, Vergi Dairesi, Sosyal Güvenlik Kurumu, İşkur gibi devlet kurumları ile ilgili yükümlülükleri takip etmek
  • Bordro programı ile bordroları hazırlamak ve kayıtlarını atmak
  • Tam Tasdik kapsamında yapılacak denetimlerde gerekli bilgi ve belgeleri sağlamak
  • Ticari Borç ve Alacaklarının takibini ve mutabakatının yapılmasını sağlamak
  • Çek ve Ödemelerin takibini yapmak ve Hazine işlemlerini kontrol etmek
Tercih edilen aday, BioMar-Sagun Mali ve İdari İşler Müdürü’ne bağlı olarak çalışacak olup Muhasebe Uzmanı ve Finans Uzmanı'ndan oluşan ekibe liderlik edecektir. 
 
BioMar-Sagun’un sunduğu olanaklar:
Bu pozisyon aracılığı ile, hızlı gelişen bir sektörde faaliyet gösteren, ortalamanın üzerinde sergilenen performansların son derece uygun bir maaş ile ödüllendirildiği, sürekli büyüyen, başarılı bir şirkete katılıyor olacaksınız. İzinizi bırakabileceğiniz ve bir fark yaratabileceğiniz bir organizasyonun parçası haline gelecek ve BioMar-Sagun’un Türkiye pazarındaki başarısından kaynaklanan gurura müdahil olacaksınız.
 
BioMar-Sagun
BioMar-Sagun, Danimarka’nın BioMar Grubu ile, Türkiye’nin Sagun Grubu arasında gerçekleştirilen %50 - %50 ortak girişimidir. BioMar-Sagun, Türkiye’nin lider balık yemi üreticisi olmak amacıyla, iki dev grubun güç kaynakları olan yüksek kalite standartları ve sağlam ekonomik performansları üzerine kurulmuştur.
 
BioMar Grubu
BioMar, akuakültür sektörüne yüksek performans balık yemi üreten dünyanın lider konumundaki şirketlerinden biridir. Dünya üzerinde üretilen her beş somon balığından biri Biomar yemleri ile beslenmektedir. BioMar dünyanın en önemlli balık üreten ülkeleri arasında bulunan Norveç, Şili, Yunanistan, İngiltere, İspanya, Fransa, Kosta Rika ve Danimarka’da ve son olarak 2016 ilk çeyreği itibariyle Türkiye’de üretim tesisleri bulunmaktadır. BioMar, Schouw&Co.’ya aittir.
 
Sagun Grubu
1950’de kurulan Sagun Grubu, Türkiye’nin akuakültür, balık işleme ve ticareti sektöründe lider konumundaki şirketlerden birisidir. Sagun  Grup, Türkiye’nin farklı noktalarında faaliyet gösteren 8 ayrı üretim tesisleri bulunan 5 şirket tarafından oluşan ve bugün üçüncü kuşak tarafından yönetilen aile şirketler topluluğudur. Ana faaliyet alanları, balıkçılık, kültür balıkçılığı, balık işleme, balık ithalat ve ihracatıdır.
 
Başvuru:
Aranan profile uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, başvurunuzu, CV’niz ile birlikte, bu pozisyona neden uygun olduğunuzu ve neden BioMar-Sagun’a katılmak istediğinizi açıklayan, bir sayfayı geçmeyecek şekilde yazılmış motivasyon yazınızla birlikte gönderiniz.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Mali İşler Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mali İşler Şefi Mali İşler Şefi Maaşları Mali İşler Şefi Nasıl Olunur? Mali İşler Şefi Nedir? Mali İşler Şefi İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Yem Sanayi

Mali İşler Şefi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Mali İşler Şefi Mali İşler Şefi Maaşları Mali İşler Şefi Nasıl Olunur? Mali İşler Şefi Nedir? Mali İşler Şefi İş İlanları