İstanbul(Asya)(Ümraniye)

İş Yerinde

İş Yerinde

1 gün önce güncellendi

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bakım / Onarım

Bakım / Onarım

Başvuru Sayısı

109 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

109 başvuru

Departman

Bakım / Onarım

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

MESER Mekanik Elektrik Servis ve Yönetim Hizmetleri, 2006 yılında konusunda uzman mühendis ve teknisyenler tarafından kurulmuş, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, idari binalar, oteller, hastaneler, endüstriyel tesisler, banka şubeleri, vb. yapılarda kurulu olan Mekanik Tesisatlar (ısıtma, soğutma, havalandırma, sıhhi tesisat, arıtma, soğuk odalar, vb.), Elektrik Tesisatları (AG, OG, iletişim, data, aydınlatma, kompanzasyon, jeneratör, vb.), Otomatik Kontrol Cihazları ve Bina Otomasyon Sistemlerinin projelendirilmesi, kurulumu, periyodik bakım ve işletilmesi konularında hizmet vermektedir.

Firmamızın projelerini ve alt kadrosunu yönetmek üzere İstanbul Anadolu yakasında ikamet eden aşağıdaki  niteliklere sahip MAKİNE MÜHENDİSİ aranmaktadır.

Genel Nitelikler

  • Üniversitelerin Makine Mühendisliği bölümünden mezun,
  • Mekanik tesisat alanında ısıtma, havalandırma, iklimlendirme, sıhhi tesisat ve yangın tesisatı kapsamlı hesap, tasarım ve uygulama metrajı yetkinliğine ve tecrübesine sahip, tercihen bahsi geçen tesisatların saha uygulama, test ve devreye almalarına hakim en az 2 yıl deneyimli.
  • AutoCAD ve MS Office yazılımlarını aktif ve iyi seviyede kullanabilen,
  • Kendi disiplini ile ilgili olarak toplantılara katılacak, proje onay/kabul ve ilerleme/takip görüşmelerinde aktif olarak bulunacak, standart ve teknik literatür tarayabilecek,
  • Sorumlu olduğu proje/projelerin kar/zarar  analizini yapabilecek,
  • Aktüel malzeme ve detay bilgisine sahip, sistem ve uygulama detaylarına hakim,
  • Ekip yönetimi konusunda tecrübeli, etkili iletişim becerileri gösterebilen,
  • B sınıfı ehliyeti olan, aktif araç kullanabilen ve seyahat engeli olmayan,
  • Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış,

adayların başvuruları tarafımızca değerlendirilmeye alınacaktır.

İş Tanımı

Endüstriyel Yapı projelerinde; Mekanik tesisat (yangın, havalandırma, ısıtma-soğutma sıhhi tesisat) ve proses (borulama, havalandırma, montaj) süreçlerinde; çalışmaların projeye uygun yürütülmesini sağlamak ve gerekli kontrolleri yapmak,

İşveren, müşavir firma ile ilgili tüm ilerleme, iş programı ve her türlü onay süreçlerini yönetmek

Alanı ile ilgili çalışılan alt yüklenici firmaların yürüttüğü çalışmaların, projeye uygun olmasını sağlamak ve gerekli kontrolleri yapmak,

Alt yüklenicilerden gelen günlük faaliyet raporlarını kontrol etmek ve gerekli yönlendirmeleri yapmak,

Alt yüklenici hak ediş çalışmaları kapsamında; ataşman, metraj ve fiyat kontrolü yapmak,

Alt yüklenici firmaların malzeme seçimlerinin sözleşmeye uygunluğunu kontrol etmek,

Proje imalat sürecinde yürütülen işlerin aksamaması için, bağlantılı çalışılan diğer tüm disiplin ve ekipler ile iş koordinasyonu sağlamak,

Şantiyenin mobilizasyon alanlarında gerekli tesisatların yaptırılması ve işletilmesi,

Proje ekibi üyelerinin ve proje gidişatının sahada denetlenmesi ve raporlanması,

Proje kapsamındaki kendisine iletilen işveren şartnamelerini okumak ve dikkat edilmesi gereken hususları (standart, uygulama, detay) belirlemek.

Mekanik tesisat projelerini, firma bünyesindeki hesap ve çizim programları ile işverenin talep ettiği Ulusal veya Uluslararası Standartlara uygun olarak hazırlamak.

Sorumluluğundaki proje gerekliliklerini programlamak raporlamak ve iş programı uyarınca teslim süresi gereksinimlerini yerine getirmek.

Montaj için gerekli uygulama çizimlerini hazırlarken tedarikçilerden gelecek çizimler için gerekli koordinasyonu sağlamak, takibini yapmak.

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Makine Mühendisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Makine Mühendisi Makine Mühendisi Maaşları Makine Mühendisi Nasıl Olunur? Makine Mühendisi Nedir? Makine Mühendisi İş İlanları