Alışveriş Merkezi / Avm Müdür Yardımcısı

TEPE EMLAK YATIRIM İNŞAAT VE TİCARETA.Ş.

İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

16 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Yönetim

Yönetim

Başvuru Sayısı

228 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

228 başvuru

Departman

Yönetim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bilkent Holding çatısı altında yer alan Tepe Emlak Yatırım A.Ş., Metro AG ve Carrefour gibi Avrupa'nın tanınmış şirketleri ile iş birliği yaparak bugüne kadar Türkiye'nin değişik bölgelerinde alışveriş merkezleri yatırımlarına imza atmıştır. 

Organize perakende sektöründe ilkleri başarmış ve birçok başarılı projeyi hayata geçirmiş olan Tepe Emlak Yatırım, deneyimli kadrosuyla, varlık yönetimi, alışveriş merkezi ve ticari alanlarda sürdürdüğü kiralama, mimari tasarım, proje yönetimi ve konsept danışmanlığı hizmetlerini yüksek profesyonellik ve uzmanlık seviyesi ile tek çatı altında toplamaktadır. 

Yenilikçi ve yaratıcı bakış açısıyla ziyaretçilerin içinde bulunmaktan keyif alacakları modern mekânlar yaratan Tepe Emlak Yatırım, hali hazırda İstanbul Anadolu Yakası’nda, 2002’den bu yana bünyesindeki ulusal ve uluslararası birçok marka ile en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan TEPE NAUTILUS, Ankara’da kısa süre önce geçirdiği renovasyonun ardından 'Mutluluk Paylaştıkça Çoğalır' mottosuyla bünyesine gastronomi merkezi BİLKENT STATION’ı katarak ziyaretçilerine hem alışveriş yapıp hem de kaliteli zaman geçirebilecekleri yaşam alanları sunan BİLKENT CENTER, özgün mimarisi ve ilk açık hava konseptiyle Ankaralıların vazgeçilmez buluşma noktası, iş ve yaşam merkezi TEPE PRIME AVENUE, ulaşılabilir lokasyonu, rahat dolaşım alanı ile tercih edilen 365 AVM, AHLATLIBEL ATATÜRK PARKI, İzmir Körfezi’nin en güzel noktasında yer alan yarı açık konsepte sahip, şehrin ritmini ve eğlencesini içinde barındıran keyifli bir yaşam alanı İş GYO’ya ait EGE PERLA’nın varlık yönetimini yapmaktadır. İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri) terminal ve gemilerindeki ticari alanlar ile İş Portföy Yönetimi A.Ş.’ye ait Manzara Adalar, Narcity ve Bilkent Üniversitesi ticari alanları için kiralama hizmeti vermektedir. İzmir Selçuk'ta yer alan Cittantica Ephesus Park varlıkları arasında yer almaktadır. 2021 yılından bu yana Tanyer Yapı’ya ait Tan Urla projesinin ticari alanlarına konsept danışmanlığı hizmeti vermektedir.

Tepe Emlak Yatırım olarak sektörümüzde 27 yıldır çalışanlarımıza eşit, güvene dayalı, ekipler arası gelişimi destekleyen, açık ve kapsayıcı bir çalışma ortamı sağlıyoruz. Organizasyon yapımızdaki tüm görevlendirmelerde çalışanların üstlendiği görevi ne kadar tutkuyla ve başarıyla yerine getireceğine önem veriyoruz.

Alışveriş merkezi ve varlık yönetimi, kiralama ve yönetim hizmeti danışmanlığında bizlerle #birlikte büyümeyi, alışveriş merkezlerinde, dönemin trendlerini takip ederek yenilikçi yaşam alanları yaratmayı, bütüncül sürdürülebilir projeler gerçekleştirmeyi amaçlayan adayları ilanımıza başvuruya bekliyoruz.

AVM sektörünün ilk kuruluşlarından olan ve AVM yönetimi, kiralama danışmanlığı konularında öncülük eden şirketimizin İstanbul ofisin de görev alacak, 

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,
  • Alışveriş merkezleri ve perakende sektöründe en az 5-10 yıl deneyimli,
  • Ekip çalışmasına yatkın ve yöneticilik vasıflarına sahip,
  • Sorumluluk ve kendi inisiyatifiyle karar alma yetkinliğine sahip,
  • MS Office programlarına iyi derecede kullanabilen,
  • Yoğun iş temposunda esnek çalışma saatlerine uyumlu,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış,

"AVM Müdür Yardımcısı" arayışımız bulunmaktadır.

  • AVM’nin işleyişi ile ilgili günlük planlamanın yapılması, ilgili departmanlarla koordinasyonun sağlanması,
  • AVM Müdürüne destek olunması, olmadığı zamanlar yerine vekalet edilerek, onun görev ve sorumluluklarının yerine getirilmesi,
  • Kendisine bağlı birimlerin sevk, idare ve denetiminin yapılması, birimler arasında eş güdümün sağlanması,
  • Müşteriler, kiracılar ve taşeron firmalarla ilişkilerin yürütülmesi,
  • Personelin iş programlarının, vardiya planlarının hazırlanması ve takibinin sağlanması,
  • Alışveriş merkezi bütçesinin hazırlaması ve yönetilmesi,
  • Bütçe çalışmalarının desteklenmesi, birimlerce yapılan çalışma ve raporların incelenmesi.

    Aday Kriterleri

    En az 5 yıl tecrübeli
    Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
    Yapıldı, Muaf
    Hakkımızda

    Bilkent Holding'in temelleri, 1968 yılında inşaat sektöründe faaliyet göstermek üzere Prof. Dr. İhsan Doğramacı tarafından kurulan Dilek İnşaat ile at

    Şirket Sayfasına Git
    Şirketin Aydınlatma Metni

    KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA BİLGİLENDİRMEKanun Hakkında Genel Bilgilendirme6698 Sayılı Kişi

    Detaylı Bilgi
    Yan Haklar

    Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.).