warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Ücret ve Performans Yöneticisi

ÜÇGE AŞ

Bursa(Nilüfer)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

204 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

204 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Ulusal ve uluslararası pazarda faaliyet gösteren, sektörün öncülüğünü yapan, bütün iş süreçlerinde müşteri memnuniyetini ilke edinmiş, yenilikçi ve değişime ayak uyduran yapısıyla büyüyen ve gelişen organizasyonumuzun, İnsan Kaynakları Direktörlüğü çatısı altında görev yapacak, Organizasyonel Dönüşüm & Ücret ve Performans Yönetiminden sorumlu olacak çalışma arkadaşı arıyoruz.

Genel Nitelikler:

  • Üniversitelerin İşletme, Psikoloji veya Endüstri Mühendisliği bölümlerinden mezunsan,
  • Organizasyonel tasarım, Ücretlendirme, İş Değerleme Sistemi ve performans sistemleri konusunda minimum 4 yıllık tecrübe sahibiysen,
  • MS Office, Axapta ve Dijital İK Programlarında bilgi sahibiysen,
  • Analiz etme ve etkin problem çözme yetkinliklerin varsa,
  • Güçlü iletişim becerilerine sahipsen,
  • Bursa’da ikamet ediyorum / edebilirim diyorsan,
  • İyi seviyede İngilizce sözlü / yazılı iletişim becerisine sahipsen,bu ilan senin için doğru fırsat olabilir!

İş Tanımı:

  • Süreç bakış açısıyla sorumluluğunda bulunan ik konularını değerlendirip geliştirmek, dijitalize etmek.
  • Organizasyonun ihtiyaç ve gereklilikleri doğrultusunda organizasyonel tasarım, ücretlendirme, yan haklar ve performans değerlendirme sistemleri kurgulamak ve yönetmek.
  • Ücret yönetimi kapsamında, belirlenmiş olan standartlar ile norm kadro planın oluşturulması, iş değerleme ve ücret modelleme çalışmalarının yapılması.
  • Organizasyonun ücretlendirme politikalarını belirlemek ve uygulamak için stratejiler geliştirmek, piyasa trendlerini ve rekabetçi ücret bilgilerini analiz ederek, çalışanların adil ve rekabetçi ücretler almasını sağlamak.
  • İş değerleme sonuçlarına dayanarak, ücret yapılarını oluşturmak, yönetmek ve bu doğrultuda rekabetçi insan kaynakları uygulamalarının sağlanması amacı ile piyasa koşullarını analiz etmek, ilgili araştırmalara katılmak, sektör kapsamında benchmark çalışmalarını yürütmek.
  • Ücret politikasına bağlı olarak yan haklar standardizasyonunu sağlamak, yıllık periyodlar ile yan haklar uygulamalarını gözden geçirmek ve analizlerini oluşturmak, sürekli iyileştirmesini sağlamak 
  • Performans yönetimi kapsamında, şirket hedeflerini çalışanlar ile paylaşmak ve hedeflerle yönetim sürecini başlatarak, çalışanların belirlediği hedefleri ilgili kriterler nezdinde kontrol etmek ve yöneticiler ile paylaşmak. Hedeflerin ara değerlendirme ve yıl sonu değerlendirme sürecini kontrol etmek, geribildirim süreçlerinde mutabakat sağlanamayan durumlarda moderatör rolünü üstlenerek çözüm önerileri sunmak.
  • Performans yönetimi süreci ile entegre hedef ve sonuçlarıyla uyumlu ücret artışları, primler ve diğer ödüllendirme mekanizmalarını belirlemek.
  • Organizasyon yönetimine ve ilgili paydaşlara düzenli olarak ücret ve iş değerleme verilerini sunarak karar alma süreçlerine katkıda bulunmak.
  • Şirket çalışan bütçesinin hazırlanması, çalışan ve genel gider maliyetleri ile aylık takip ve çıktılar doğrultusunda aksiyon önerilerini hazırlamak.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)
Yapıldı
İngilizce(Okuma : İleri, Yazma : İleri, Konuşma : İleri)

Ücretlendirme ve Performans Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ücretlendirme ve Performans Yöneticisi İş İlanları
Hakkımızda

ÜÇGE, 1976’dan beri deneyimi ve yenilikçi vizyonu ile perakende ve lojistik sektörlerinin dünyadaki en önemli tedarikçilerinden biridir. 90 ülkeye ih

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

ADAY ÇALIŞANLARİMİZ İÇİN KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE DAİR AYDINLATMA METNİİşbu Aydınlatma Metni 66

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane, Erzak Yardımı, Bayram Yardımı.

Ücretlendirme ve Performans Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Ücretlendirme ve Performans Yöneticisi İş İlanları