warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Kocaeli(Dilovası)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Depo / Antrepo

Depo / Antrepo

Başvuru Sayısı

480 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

480 başvuru

Departman

Depo / Antrepo

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

İş Ünvanı: Depo Memuru

Bölüm: Weir Minerals

Konum: Dilovası, Kocaeli

İş Yerinde/Onsite


Görevin Amacı: Depo memuru siparişleri işler, teslimatları kabul eder ve deponun düzenli kalmasını sağlar; bu da ürünün depo alanında fiziksel olarak taşınmasından tüm sevkiyat ve alım kayıtlarının düzgün bir şekilde tutulmasına kadar her şeyi içerir.


Neden Weir'ı seçmelisiniz:

Daha iyi bir gelecek inşa etmeye adanmış küresel bir organizasyonun parçası olun: Weir'de büyüyen dünya bize bağlıdır. Sürekli olarak yeniden keşfetmemize, hızla adapte olmamıza ve gelişmek için ihtiyaç duyduğu kaynaklara erişmek için sürekli olarak daha iyi, daha hızlı, daha sürdürülebilir yollar bulmamıza bağlıdır. Ve her birimizin hayatımızın en iyi işini yapmamıza bağlı. Bu büyük bir meydan okuma - ama heyecan verici.



Kendi yolunuzda büyümek için bir fırsat: Weir'ın dinamik dünyasında her şey hızlı hareket eder. Bu da bize yeni zorluklar üstlenmek, yeni alanlar keşfetmek, öğrenmek, ilerlemek ve mükemmelleşmek için fırsatlar yaratıyor. Hepsinden iyisi, çalışanlarımızın izlemesi gereken belirli bir yol yoktur. Bunun yerine, herkese kendi kariyerini oluşturması ve hayatının en iyi işini yapması için destek ve özgürlük verilir.



Kendiniz olmak ve ait olmak için güçlendiğinizi hissedin: Weir, her bireyin katkısının takdir edildiği ve tüm çalışanların yenilik yapmaya, işbirliği yapmaya ve kendileri olmaya teşvik edildiği, misafirperver ve kapsayıcı bir yerdir. Sürekli olarak insanlara ve onların refahına odaklanıyoruz. Adalete inanırız ve yaptığımız her şeyde dürüst, şeffaf ve özgün olmayı seçeriz.



Temel Sorumluluklar:

  • Gerçek zamanlı izleme ve hesap dengeleme için WMS programlarını kullanarak tutarsızlıkları veya kayıpları önlemek için tüm envanteri titizlikle izler ve kaydeder.
  • Şirket ürünlerinin teslimatlarını kabul eder ve verimli bir şekilde depolar, depo içinde uygun organizasyonu sağlar.
  • Siparişleri teslimat için paketler ve sevk eder, herhangi bir hasarı, kusurlu parçaları veya eksik öğeleri belirlemek ve bildirmek için kapsamlı incelemeler yapar.
  • Nakliye siparişi ve uygulaması ile ilgili tüm yazışmalar ve iletişim için birincil arayüz olarak hareket eder, müşteri tedarik zinciri şikayetlerini ele alır ve nakliye ve lojistik hizmet sağlayıcıları ile talepleri yönetir.
  • Temiz ve düzenli bir depo alanı sağlar, süreç iyileştirme ve operasyonel uygulamalara katkıda bulunurken, mal girişi ve mal çıkışı için tüm belgelerin doğruluğunu ve uygunluğunu sağlar.
  • Önce Güvenlik: Dünya standartlarında bir güvenlik kültürü geliştirme çabamızı desteklemek için sıfır zarar davranışlarımıza %100 bağlılık gösterin.



İş Bilgisi/Eğitim ve Nitelikler:

  • Yukarıdaki hedefleri gerçekleştirme becerisine sahip adaylar için herhangi bir eşdeğer eğitim ve deneyim kombinasyonu dikkate alınacaktır.
  • En az lise mezunu olmak.
  • En az 1-2 yıllık benzer tecrübeye sahip olmak.
  • ERP sistemlerini kullanımış olmak, SAP kullanımı avantajdır.
  • MS Office uygulamalarını iyi derecede kullanıyor olmak.
  • Etkili iletişim becerilerine sahip ve ekip çalışmasına yatkın olmak.
  • Esnek çalışma düzenine uyum sağlayabilmek.



1871 yılında kurulan Weir, madencilik operasyonlarını daha akıllı, daha verimli ve sürdürülebilir hale getirmeyi amaçlayan dünya lideri bir mühendislik şirketidir. Weir'in teknolojisi sayesinde müşterilerimiz daha az enerji, su ve atık kullanarak daha düşük maliyetle temel metal ve mineralleri üretebilmektedir. İklim değişikliği çözümleri için metal ve minerallere olan ihtiyacın artmasıyla birlikte, Weir çalışanları düşük karbonlu bir geleceğin güçlendirilmesinde kendi rollerini oynuyorlar. Biz, 60'tan fazla ülkede 11.000 eşsiz yetenekli insandan oluşan ve hayatımızın en iyi işini yapmak için birbirimize ilham veren küresel bir aileyiz.



Weir'de çalışmanın nasıl bir şey olduğu hakkında daha fazla bilgi için lütfen Kariyer Sayfamızı ve LinkedIn Yaşam Sayfamızı ziyaret edin.


Weir, kapsayıcı ve çeşitlilik içeren bir iş yeri oluşturmayı taahhüt eder. Fırsat eşitliğine sahip bir işvereniz ve ırk, ulusal köken, cinsiyet, cinsel kimlik, cinsel yönelim, gazilik durumu, engellilik, yaş veya yasal olarak korunan diğer statüler temelinde ayrımcılık yapmıyoruz.



 #minerals

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)

Depo Memuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Memuru Depo Memuru Maaşları Depo Memuru Nasıl Olunur? Depo Memuru Nedir? Depo Memuru İş İlanları

Maden ve Metal Sanayi / Madencilik - Metalurji

Hakkımızda

Weir Minerals NATCACOMPANY OVERVIEW:Weir Minerals is a global market leader in delivering and supporting slurry equipment solutions including pumps, h

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Prim, Yemekhane.

Depo Memuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Memuru Depo Memuru Maaşları Depo Memuru Nasıl Olunur? Depo Memuru Nedir? Depo Memuru İş İlanları