warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Kadıköy)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Mühendislik

Mühendislik

Başvuru Sayısı

103 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

103 başvuru

Departman

Mühendislik

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Adecco Group dünyanın önde gelen İK çözümleri şirketidir. Geleceğin herkes için işe yarar çalışma olanakları ile geleceğine inanıyoruz ve her gün 3,5 milyondan fazla adaya ulaşarak kariyer olanakları sağlıyoruz.

 

60 ülkeden yetenekleri geliştiriyor ve buna uygun isle bir araya getiriyoruz. Bir Fortune Global 500 şirketi olarak, örneklerle liderlik ediyor, ekonomileri besliyor ve daha iyi toplumlar inşa eden ortak bir değer yaratıyoruz.

 

Kapsayıcılık, girişimcilik ve ekip çalışması kültürümüz 34.000 çalışanımızı güçlendiriyor. Great Place to Work® -  Dünyanın En İyi İşverenleri sıralamasında en iyi işverenlerden biri olarak listelenmekten gurur duyuyoruz.

 

Adecco Group AG'nin merkezi İsviçre Zürih'te bulunur ve SIX İsviçre Borsasında (ADEN) listelenir ve dokuz global lider marka tarafından desteklenir: Adecco, Adia, Badenoch + Clark, General Assembly, Lee Hecht Harrison, Modis, Pontoon, Spring Professional, and Hired.

 

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz “mühendislik” sektöründe faaliyet gösteren, müşterimizde hizmet vermek üzere “Dijital Pazarlama Uzmanı” arıyoruz.


ARANAN NİTELİKLER


·         İleri seviyede İngilizce bilmek. İngilizce eğitim veren bir lise veya üniversiteden mezun olmuş olmak

·         Dışa dönük kişilik yapısına sahip olmak. Profesyonel B2B sosyal medyayı hakim olarak kullanabilmek, burada sürekli iletişimde olup içerik fikri üretebilmek.

·         Özellikle yazılı olmak üzere ileri düzeyde iletişim yeteneğine sahip olmak

·         Google Adwords ve destekleyici uygulamalarına hakim olmak

·         Excel Power Point başta olmak üzere ofis yazılımlarına hakim olmak. Adobe Creative Cloud yazılımlarını tasarımlarda düzeltmeler yapabilecek seviyede de olsa kullanabilmek 

·         Kendi kendine bir iş sürecini başlatabilmek

·         Kreatif ajans, medya ve fuar şirketi gibi sağlayıcılarla ilişkileri yönetebilmek

·         Stratejik düşünebilmek


İŞ TANIMI


·         Şirketin amaçları doğrultusunda, hedef kitlesiyle iletişimini sağlayacak projeleri üretmek ve yönetmek.

·         Bu projelerin gerçekleştirilmesinde kullanılacak  B2B sosyal medya duyurularına mail bültenlerine vs. diğer iletişim araçlarına görsel ve metin olarak yaratıcı içerik sağlamaya katkıda bulunmak.

·         Şirketin sosyal medya hesaplarının, online pazaryeri sayfalarının  (Alibaba vs) ve web sayfalarının geliştirilip güncel tutulması için gerekli yaratıcı ve ilgi çekici içeriğe fikir üretmek, hazırlamaya katkıda bulunmak  ve yönetmek.

·         Şirketin çoğu özel proje üretimleri olan tüm işlerinin, şirketteki gelişmelerin ve şirketin imajına katkıda bulunacak her türlü gelişimin,  hedef müşteri kitlesine etkin şekilde duyurulmasını sağlayacak projeleri üretmek, yönetmek ve yaratıcı etkin içeriği sağlamak.

·         Şirketin pazarlama projelerinin oluşturulmasına katkıda bulunmak ve bu projeleri yönetmek

·         Yeni ürün ve gelişmelerin lansmanının, ulusal ve uluslararası fuar katılımlarının pazarlamayla ilgili yönünü planlamak ve yönetmek.

·         Şirketin güncel durum analizleri doğrultusunda pazarlamada önem verilecek, iletişimde vurgulanacak ürün, hizmet ve gelişmelerin seçimi için karar alma sürecine katkıda bulunmak.

·         Online pazaryeri analizleri, Google analitik sonuçları ve benzeri raporlar doğrultusunda şirketin bu mecralardaki kampanyalarını yönetmek.

·         B2B online satış kanalının yönetimine katkıda bulunmak.

·         Tüm yukarıdaki eylemler için gerekli görsel ve yazılı içeriğin hazırlanmasına katkıda bulunmak.

·         Şirketin tüm ürün hizmet sunumlarında vurgulanacak konseptlerin, ön plana çıkarılacak unsurların belirlenmesinde yer alıp bunlara özel içeriği sağlamak.

·         Müşteri geri bildirim süreçlerini planlamak ve yönetmek.


 

Adecco, İşkur' un denetiminde 10.12.2019 tarihli 442 No' lu lisans sahibi özel istihdam bürosudur.

 

 

 

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)

Dijital Pazarlama Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dijital Pazarlama Uzmanı Dijital Pazarlama Uzmanı Maaşları Dijital Pazarlama Uzmanı Nasıl Olunur? Dijital Pazarlama Uzmanı Nedir? Dijital Pazarlama Uzmanı İş İlanları

Dijital Pazarlama Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Dijital Pazarlama Uzmanı Dijital Pazarlama Uzmanı Maaşları Dijital Pazarlama Uzmanı Nasıl Olunur? Dijital Pazarlama Uzmanı Nedir? Dijital Pazarlama Uzmanı İş İlanları