info
İlan engelli adaylar içindir.
Aydın, Denizli, Muğla

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Departman

Hizmet

Hizmet

Başvuru Sayısı

239 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

Tecrübeli / Tecrübesiz

Başvuru Sayısı

239 başvuru

Departman

Hizmet

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Aydem Enerji’de 40 yılı aşkın bir süredir ülkemizin sürdürülebilir geleceği için çevik, yenilikçi yaklaşımımızla elektrik üretimi, dağıtımı ve perakende alanlarında “hayat için enerji” üretiyor ve sektörümüzde imza attığımız pek çok ilkle fark yaratıyoruz. İşimizi “başarı” ile yaparak ve “hayata” dokunarak kurumu “geleceğe” taşırken, enerjimizin kaynağı olan çalışma arkadaşlarımız tarafından neden “Harika Bir İş Yeri ” seçildiğimizi merak ediyorsan detaylara web sitemizden ve hakkında alanından ulaşabilirsin. Sen de bu ekibin bir parçası olmak istiyorsan  ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. bünyesinde  Denizli'de görevlendirilmek üzere ilanımıza başvur, bizimle birlikte “enerji için biz” de! 

Firmamıza başvuru yapmak istiyorsanız ve başvurmak istediğiniz alan ile ilgili bir ilanımız yoksa çalışmak istediğiniz alanı/bölümü belirten bir ön yazı ile birlikte bu ilana başvuruda bulunabilirsiniz.

Genel ilanımıza yapılan başvurular ileride oluşabilecek pozisyonlar için değerlendirilecek ve niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.

Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
B sınıfı

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları