2. El Satış Danışmanı - Manisa

Manisa
2 saat önce yayınlandı info
İş Yerinde Tam Zamanlı Satış
İlk başvuranlardan ol!
2. El Satış DanışmanıManisa

İş İlanı Hakkında

Kariyer Image

50 yılı aşkın bir zamandırTürkiye'nin bağımsız (otomotiv üreticisi veya distribütör tarafından sahip olunmayan) en büyük bayilik gruplarından biri olarak 33 şube, 12 marka ve 1500’ü aşkın çalışan sayımızla satış ve satış sonrası alanlarda hizmet vermekteyiz.

En başarılı ve iyi olanların bir araya geldiği üstün özelliklere sahip bir ağ olarak, müşterilerimizden gelen her geri bildirimi kalitemizi iyileştirmek için bir fırsat ve katkı olarak değerlendiriyor, gelişiyoruz.

Pek çok alanda ‘ilk’ ve ‘en’ olduk! Saygı ve güven temelinde oluşan şirket kültürümüzle,ilk başvurumuzdaGreat Place To Work® (Çalışmak için Harika Bir Yer)sertifikasını almaya hak kazandık!

İkinci 50 Yılımıza başlarken,Her GünDaha İyiye Odaklanıyoruz!

Eğer siz de güçlü takım ruhunu ve yenilikçi yaklaşımı benimseyen bir çalışma ortamında kendinizi geliştirmek istiyorsanız, başvurularınızı bekliyoruz.

2. EL SATIŞ DANIŞMANI pozisyonu için seni öne çıkaracak aşağıdaki niteliklere;

·       En az Ön lisans mezunu,

·       İlgili alanda en az 2 yıl deneyimli,

·       MS Office programlarını etkin kullanabilen,

·       Satış ilanı çıkabilecek, yasal satış sürecini sürdürüp, sonlandırabilecek,

·       İletişim becerileri gelişmiş, ikna kabiliyeti yüksek,

·       Prezantabl ve takım çalışmasına yatkın,

·       Organizasyon ve planlama yeteneği güçlü,

·       İş takibi ve sonuçlandırması kuvvetli,

·       Dikkatli, detaylara önem veren ve gelişime açık,

·       B sınıfı ehliyet sahibi,

·       Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.

Ve ÇETAŞ’da üstlenmeni beklediğimiz sorumluluklara sahipsen;

·       2. El araçların temizliğini kontrol etmek, araçların sergilenme düzenlerini oluşturmak, 

·       Araçların stokta kalış sürelerini göz önünde bulundurarak, satış stratejileri geliştirmek,

·       2. El araçların resimlerini çekerek internet aracılığı ile ilgili satış portalların da yayınlamak,

·       Satılan 2. el araçların tüm kontroller sonrası eksiksiz olarak müşteriye teslimatını gerçekleştirmek,

·       2. El araç ekspertizinin eksiksiz ve doğru bir şekilde yapılmasını sağlamak,

·       Eksik ve hasarlı araçların onarımlarını yaptırmak,

·       Araç hakkında doğru fiyatlandırma yapmak.

Seni ÇETAŞ’da neler bekliyor?

Çalışma Saatleri: Hafta içi 08:45-18:00, Cumartesi 09:00-16:00 aralığında çalışıyoruz, Pazar günleri distribütör talebine göre nöbetçi usulü çalışmalar yapılabilmektedir. Ayda 1 Cumartesi iznimiz var. Aynı zamanda Doğum günü izni uygulamamız da vardır.

Ulaşım: İşyerimize ulaşımımızı servislerle sağlıyoruz. Servis ulaşımının olmadığı yerlerde yol yardımı desteğinde bulunuyoruz.

Yemek: Öğle yemeklerimizi yemekhanelerimizde sunuyoruz. Yemekhane hizmeti olmayan tesislerimizde yemek çeki uygulaması sunuyoruz.

Sağlık Sigortası: Tüm çalışanlarımızın sağlıkları sigorta şirketleri ile güvence altına alınmaktadır. Pozisyon bazlı Özel Sağlık Sigortası veya Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yapılmaktadır.

Eğitim Yardımı: Müdür ve üstü haricindeki çalışanlarımızın İlkokul-Lise-Üniversite seviyelerinde öğrenim gören çocukları için okul dönemlerinde eğitim desteği sağlıyoruz.

Dijital Sağlık Desteği:Online platformda diyetisyen, psikolog, fizyoterapist ve spor hocası ile çalışanlarımızın fiziksel ve ruhsal iyilikleri için belirli seanslarda ücretsiz destek sağlıyoruz.

İş birlikleri ve daha fazlası: Üniversitelerle ve alanında uzman kişilerle yapılan iş birlikleri sayesinde hem kişisel gelişimine katkı sağlayıp hem de kariyerinde seni bir adım öne çıkaracak fırsatlar sunuyoruz. 

İşe Alım Adımlarımız;

·       Başvuru

·       Ön Değerlendirme

·       Telefon ve Yüz Yüze Görüşme/Online Mülakat

·       Envanter Aşaması

·       Referans Araştırması

·       İş Teklifi

 

Aday Kriterleri

Tecrübe
En az 2 yıl tecrübeli
Eğitim Seviyesi
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
Askerlik Durumu
Yapıldı

Şirket Hakkında

Çetaş Otomotiv
Otomotiv 1000 - 1499 Çalışan 135346 Takipçi

Otomobil, hafif ticari ve ağır ticari için ilk bakacağınız yer... ÇETAŞ, otomotiv perakendesinde Türkiye'nin en büyük otomotiv bayiliklerini bünyesinde barındıran gruplardan biridir.

Yan Haklar

  • Özel Sağlık Sigortası
  • Servis
  • Yemekhane

Bu Pozisyon İçin Sık Paylaşılan Maaşlar

Maaş Detaylarını Gör
Kariyer.net'te son 3 ayda bu pozisyona başvuranların maaş beklentisi ₺37.700-₺85.900
aralığındadır. Aralık tüm deneyim seviyelerini kapsamaktadır.
group Maaş verilerini geliştirmemize katkı sağla!
Kariyer Tavsiyeleri
2. El Satış Danışmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.
Aydınlatma Metnimize buradan ulaşabilirsin.
closingDate:06.06.2026 lastPublishDate:08.05.2026