warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Asya)(Ataşehir)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Yönetim

Yönetim

Başvuru Sayısı

489 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

489 başvuru

Departman

Yönetim

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Cryocan Hakkında

CRYOCAN, 1976 yılında faaliyetlerine başlayan CAN GRUP' un enerji piyasasına ürün ve hizmet sunan beş şirketinden biridir.2009 yılında kriyojenik ve basınçlı kaplar alanında faaliyetine başlayan Cryocan, bugün tüm Petrol ve Gaz sektörüne kendi know-how ile anahtar teslim tesisler üreten Dünyada sayılı firmalar arasındadır. Uluslararası kaliteye verdiği önem çerçevesinde büyük yatırımlar yaparak aldığı belgeler ve uyguladığı standartlarla dünyanın saygın üreticilerinden biri konumuna gelmiştir.

2009 yılında 11 kişilik bir ekiple yola çıkan Cryocan, bugün 200’ün üzerinde çalışanıyla 70 ülkeye toplam satışlarının ortalama %70’ini ihraç etmektedir. 32 ülkede marka tesciline sahip Cryocan, İngilizce, Fransızça, Rusça, Arnavutça, İspanyolca, Farsça, Arapça dilleriyle ve dünyanın farklı ülkelerindeki çalışanlarıyla çok uluslu bir şirket yapısına sahiptir. TOBB öncülüğünde gerçekleştirilen “Türkiye 100 Ekonomi Araştırması”nda, satış geliri artış hızına göre yapılan sıralamada, en hızlı büyüyen 100 şirket arasına girmiştir. Hızlı büyüme trendini inovatif yaklaşımlarla ortaya koyduğu tasarım ve Ar-Ge projeleriyle, InovaLig ve InnoTeam yarışmalarındaki aldığı derecelerle taçlandırmıştır.

2013, 2016 ve 2019 yıllarında Kocaeli Sanayi Odası Sektörel Performans Ödülü alınmıştır. 2016 KOSGEB'ten KOBİ Büyük Ödülü, TİM İnovalig2017 “inovasyon kaynakları” Kategorisinde ilk 10'a girmiş, 2018 Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Innoteam’de İnovasyon Büyük Ödülünü almıştır.

Uluslararası alanda da LNG Solutions zirvesinde “Yılın En İyi Sürdürülebilir LNG / Gaz Hizmet Sağlayıcısı” ödülünü alırken Rotterdam, Nice, Houston’da gerçekleşen LNG ve Yeşil Enerji zirvelerinde konuşmacı olarak ülkemizi temsil etmiştir. Aynı zamanda bu organizasyonlarda sponsorluğu dev firmalarla paylaşmıştır. Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği faaliyetler ve aldığı ödüllerle sürdürülebilir dev bir marka olma yolunda ilerlemektedir.

Bu anlamda, firmamızın benimsediği yetenek yönetimi anlayışı ile bir kurumun en önemli unsuru olan insan kaynağına yatırım ihtiyacı gün geçtikçe daha da artmaktadır. Hızla büyümeye devam eden firmamızın gelişim sürecine katkı sağlayacak takım arkadaşları aramaktayız.


İŞ TANIMI VE GENEL NİTELİKLER

E ve B sınıfı sürücü belgeleri olan, SRC 2-4, ve Psikoteknik belgelerine sahip, 

Terchen lise mezunu, mesleğinde en az 5 yıl deneyimli,

Türk Ceza Kanunu’nun belirli maddelerinden hüküm giymemiş (Son 5 yıl içerisinde bilinçli taksirli olarak ölümlü trafik kazalarına karışmamış, alkollü araç kullanımı ve hız sınırını aşma gibi nedenlerden dolayı sürücü belgeleri birden fazla kez alınmamış olmak…)

Mesleki Yeterlilik Belgesi almış olmak,

Araçların teknik özelliklerine hakim, rutin bakım ve muayenelerini takip edebilecek, kullanmakta olduğu aracın günlük temizliğinden sorumlu olacak,

Güvenli araç kullanmayı ilke edinmiş, işini seven, güvenilir, dürüst sorumluluk sahibi,

İş takibi yapabilecek, iletişim yönü kuvvetli, gerektiğinde ofis dışındaki işleri takip edebilecek,

Mesaili ve haftasonu çalışabilecek,

Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, 

Kendini geliştirmeye açık takım ruhuna sahip.

ATAŞEHİR 'de  ikamet eden, 

Aday Kriterleri

5 - 10 yıl arası
Üniversite(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Makam Şoförü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Makam Şoförü Makam Şoförü Maaşları Makam Şoförü Nasıl Olunur? Makam Şoförü Nedir? Makam Şoförü İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Elektrik & Elektronik Proje Taahhüt 3+

Hakkımızda

CRYOCAN, 1976 yılında faaliyetlerine başlayan CAN GRUP' un enerji piyasasına ürün ve hizmet sunan beş şirketinden biridir.2009 yılında kriyojenik ve b

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Prim, Yemekhane.

Makam Şoförü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Makam Şoförü Makam Şoförü Maaşları Makam Şoförü Nasıl Olunur? Makam Şoförü Nedir? Makam Şoförü İş İlanları