warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İzmir(Bornova)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

İnsan Kaynakları

İnsan Kaynakları

Başvuru Sayısı

582 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

582 başvuru

Departman

İnsan Kaynakları

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Bilsev Group olarak birçok sektörde aktif bir şekilde yer  alıyor ve dünya markaları ile iş ortaklığı yapıyoruz. Türkiye' nin teknoloji devleri ile Seçkin lokasyondaki mağazalarımız ve Türkiye Geneli Kurumsal Proje Çözüm Ortağı olarak,  elektronik ve beyaz eşya pazarında çözüm ortağı olarak, aynı zamanda Ege ve Marmara Bölge toptancısı ve Türkiye genelinde sistem klima çözüm ortağı olarak çalışmaktayız. Son olarak 300 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren mutfak teknolojisinin dünya devlerinden biri olan marka ile  iş birliği yaparak İzmir' in en gözde Alışveriş Merkezinde Ege Bölgesi'nin tek, Türkiye'nin metrekare bazındaki en büyük mağazasını açtık. 

Grubumuz  gıda alanında ise 2015 yılında Türkiye' nin ve dünyanın en büyük fast-food zincir mağazalarından biri olan  restoran satın alımı ile sektöre giriş yapmıştır. 2017 yılında yine sektör liderinden satın alınan 9 Fast-food restoranı bize iki unvan birden kazandırdı. Firmamız, markanın Yılın Yatırımcısı ödülünü alırken, "Türkiye'de Gıda Sektörüne Tek Seferde En Büyük İkinci Yatırımı Yapan Firma" unvanını kazandı. 2021 yılının başında bünyemize katılan toplam 14 zincir fast-food restoranı ile hizmet vermekteyiz.

Ayrıca başta İzmir' in olmak üzere kendi markalarımız ile Fine Dinig konseptinde, aynı zamanda  Balık ve Pizza restaurantlarımız ile bir marka olarak büyümeye devam ediyoruz.

Bilsev Group, çağın gerekliliklerine ayak uydurarak e-ticaret sektörüne de adım atmıştır. Bugün E-ticaret markamızla, Türkiye' nin önde gelen e-ticaret devleri ile çalışmaktayız.

Bilsev Group, Tüm bu başarı hikayesini öncelikle birbirinden nitelikli ve özverili 700'den fazla çalışma arkadaşımıza, yenilikçi vizyonumuza ve dinmeyen heyecanımıza borçluyuz.

Türkiye'nin yükselen şirketler grubu olarak şehrimize, ülkemize ve kendi insanımıza değer katmak amacıyla çalışmaya devam edeceğiz.


Büyüyen organizasyonumuzun; İzmir, Bayraklı’ da bulunan merkez ofisine İnsan Kaynakları Departmanında görevlendirilmek üzere ‘’İnsan Kaynakları Uzmanı'’ pozisyonunda ekip arkadaşları arıyoruz.

 

ARANAN NİTELİKLER

 

•             Üniversitelerin İnsan Kaynakları Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümleri, vb. ilgili bölümlerinden mezun.

•             İnsan Kaynakları alanında minimum 3 yıl deneyimli,

•             İnsan Kaynakları ana süreçlerinde aktif olarak rol almış

•             Personel özlük işleri, bordro, puantaj, ücret tahakkuku, seçme yerleştirme gibi süreçlerde tecrübeli,

•             İş hukuku ve sosyal güvenlik alanlarına hakim,

•             Luca programını kullanabilen,

•             MS Office programlarına hakim,

•             Organizasyon, planlama ve raporlama becerileri yüksek,

•             Ekip çalışmasına ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilen ve gelişime açık,

•             Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış,

•             İzmir’ de ikamet eden.

 

İŞ TANIMI

  • Periyodik olarak insan kaynakları raporlarının oluşturulmasına destek vermek,
  • İşe alım- işten çıkış süreçlerinin yürütülmesi ve takibinde yer almak,
  • Sorumlu olduğu bölüm/fonksiyonların seçme-yerleştirme, performans ve ücret yönetimi gibi süreçlerin yürütülmesi ve takibi,
  • Yeni işe başlayan personellerin oryantasyon vb. eğitimlerden sorumlu olmak,
  • Sorumlu olduğu bölüm/fonksiyonların ihtiyaçlarına yönelik bütçe planlaması ve takibi yapmak
  • Satış, Hizmet ve merkez ofis kadrolarının işe alım süreçlerinin kalitesini arttırmaya yönelik çalışmalara destek vermek.

 

Aday Kriterleri

En az 3 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

Ticaret hayatımız, 1980'li yıllarda beyaz eşya sektöründe dönemin en çok tercih edilen Vestel, Sony, Beko, AEG, Frigidaire gibi markaların satışları i

Şirket Sayfasına Git

İnsan Kaynakları Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İnsan Kaynakları Uzmanı İnsan Kaynakları Uzmanı Maaşları İnsan Kaynakları Uzmanı Nasıl Olunur? İnsan Kaynakları Uzmanı Nedir? İnsan Kaynakları Uzmanı İş İlanları