warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Esenyurt)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

1 - 9 yıl arası

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

83 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

1 - 9 yıl arası

Başvuru Sayısı

83 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

1965'ten beri en kaliteli, en güvenilir ve en yenilikçi olmak için çalıştık!

Yarım asır önce, metal işleme yapan bir atölye olarak yola çıktık. Konut, sanayi ve gemi inşaat sektörlerinin büyümesiyle biz de büyüdük ve bugünün temellerini attık. Bugün, İstanbul Esenyurt'ta yaklaşık 15 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulu merkez üretim tesislerimiz ve 8.000 metrekare üzerine kurulu, Türkiye'nin tam otomasyon ile üretim yapan sayılı dökümhanelerinden biriyle ilerlemeye devam etmekteyiz.

Bugün geldiğimiz noktada; 70'ten fazla ülkeye ihracat yapan bir firma olarak, rekabetin her geçen gün daha da arttığı sektörümüzde, gelişen döküm teknolojilerini takip ederek, ürün kalitemizi ve çeşitliliğimizi arttırdık. 

Ürettiğimiz mamullerin dizaynını, dökümünü, imalatını, montajını, test ve kontrollerini kendi tesislerimizde, kendi uzman ekibimizle yapıyoruz. Bu sayede bütün iş süreçlerinin kalitesini kendi güvencemiz altına alıyoruz. Müşterilerimize, daha kaliteli ve güvenli ürünler sunmak için AR-GE Departmanımıza gelişen oranda yatırım yapmaktayız.

%10´unu mühendis, %12´sini teknisyenlerin oluşturduğu yaklaşık 300 kişilik nitelikli personel istihdamımızla, sektörde örnek bir kuruluş olmanın gururunu yaşıyoruz. Çünkü, kalite ve başarının personel yapısıyla yakından ilgili olduğunu çok iyi biliyor ve bu konuya önem veriyoruz. Hizmet içi eğitim seminerlerimizle de personel kalitemizi sürekli geliştiriyoruz. Müşterilerimiz için de; kalitemiz, fiyatlarımız, hizmetimiz ve teslim süremizle tercih nedeniyiz. Türkiye geneline yayılmış 60'tan fazla seçkin bayimizle, en üst düzeyde ürün ve hizmet sunabilmek için her geçen gün daha da fazla çalışmaktayız.

İŞ TANIMI

  • CNC Torna veya Freze (Fanuc) tezgahlarında ayar yapmak, parça bağlamak, sıfırlama yapmak

    • Üretim planı doğrultusunda açılan iş emirleri ile teknik resimlere ve talimatlara göre üretimi gerçekleştirmek
    • Üretim zamanları ve maliyetleri konusunda iyileştirme faaliyetlerinde bulunmak
    • Takımlandırma yapmak ve takım bilgisine sahip olmak
    • Ürettiği parçaların ilgili teknik resimlere uygunluğunu kontrol etmek
    • Makine, el aletleri ve takımlarının sürekli bakımlı, temiz ve kullanıma hazır olmalarını sağlamak
    • İşlenen ürünün montaj işlemlerini gerçekleştirmek
    • Gerektiği durumda ürünün test işlemlerini gerçekleştirmek

    GENEL NİTELİKLER

    •  Tercihen Endüstri Meslek Lisesi - Teknik Liselerinin Torna -Tesviye, Makine bölümlerinden veya MYO ilgili bölümlerinden mezun
    •  CNC Torna, CNC Yatay İşleme ve CNC Dikey işleme tezgahlarında 1 - 5 Yıl arası tecrübe sahibi veya yetiştirilmek üzere  *(Yetiştirilmek üzere alınabilecek adayların minimum eğitim seviyesi teknik meslek lisesi olmalıdır)
    •  Kumpas, mikrometre gibi ölçüm cihazlarını kullanabilen
    •  Teknik resim okuma bilgisine sahip
    •  Vardiyalı çalışabilecek
    •  Askerlikle ilişkisi bulunmayan
    •  Takım çalışmasına yatkın

  • Aday Kriterleri

    Lise(Mezun), Ön Lisans(Öğrenci), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Öğrenci), Üniversite(Mezun)
    Yapıldı, Muaf

    Cnc Tezgah Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Cnc Tezgah Operatörü Cnc Tezgah Operatörü Maaşları Cnc Tezgah Operatörü Nasıl Olunur? Cnc Tezgah Operatörü Nedir? Cnc Tezgah Operatörü İş İlanları
    Hakkımızda

    1965'ten beri en kaliteli, en güvenilir ve en yenilikçi olmak için çalıştık!Yarım asır önce, metal işleme yapan bir atölye olarak yola çıktık. Konut,

    Şirket Sayfasına Git
    Şirketin Aydınlatma Metni

    KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENMESİ HAKKINDAÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİDeğerli Çalışan Adayı;İşbu ayd

    Detaylı Bilgi
    Yan Haklar

    Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yemekhane, Giyim Yardımı, Bayram Yardımı.

    Cnc Tezgah Operatörü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

    Cnc Tezgah Operatörü Cnc Tezgah Operatörü Maaşları Cnc Tezgah Operatörü Nasıl Olunur? Cnc Tezgah Operatörü Nedir? Cnc Tezgah Operatörü İş İlanları