warning
İlan yayından kaldırılmıştır

İngilizce Öğretmeni

FÜZYON EĞİTİM KOLEJLERİ

İstanbul(Avr.)(Sultangazi), İzmir(Bornova), Kocaeli(Gebze), İstanbul(Asya)(Tuzla)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Eğitim

Eğitim

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Eğitim

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Form Kolejleri, Eduprofill Investments bünyesinde kurulmuştur ve hizmet vermektedir. Eduprofill Investments anaokulundan üniversiteye kadar Türkiye'nin aydınlıkçı, yüzü bilime ve sanata dönük nesiller yetiştirmek amacıyla kurulmuş, bu amaçla yatırım yapmak isteyen girişimcilerin proje geliştirebilecekleri bir eğitim yatırım danışmanlığı ve fon yönetim platformudur.

Eduprofill Investments 2017 yılının başında faaliyete giren Türkiye'nin en yenilikçi ve dinamik akademik kadrosuna sahip Devri Alem Eğitim Kolejleri ve Form Eğitim Kolejleri'nin marka sahibidir. Her iki okulda anaokul, ilkokul, ortaokul ve anadolu lisesi seviyelerinde özel tematik yaklaşımla eğitim veren okullardır.

Form Kolejleri, 2017 -18 eğitim sezonunda; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyesinde, biri İstanbul Sultangazi diğeri de İzmir Bornova’da hizmete giren, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında ise İzmir- Çiğli ve Kocaeli-Gebze kampüsleri ile birlikte toplam dört eğitim kampüsüyle, özel eğitim sektörünün en yeni kurumsal zincir yatırımlarından biridir.

Geleneksel eğitim yaklaşımlarına karşın füturistik bir sistem anlayışını zihinlere yerleştirirken, bu olguyu mimari olarak da inşa eden Form Kolejleri, “Geleceği Okumak” sloganı altında kurumsallaştırdığı vizyonu ile yarınlara dokunmaktadır.

Çünkü, eğitimin mutlak hedefi yarınlardır. İletişim çağının inanılmaz hızıyla senkronize olmuş zihinsel gelişim endeksleriyle bildiğimizden çok farklı bir yarına hazırlanan nesillerin, en temel handikapları olan bireysel bir varoluş çabası içerisinde, sanal olarak sosyalleşirken toplumsal reel bağlarının giderek zayıflamasıdır.

Eğitimin en temel görevi olan “çağdaş bir topluma tam uyumlu ve sağlıklı bireyler yetiştirmek” amacıyla kurulan ve füzyon yani birleşme kavramı altında tüm eğitim sistemini kurgulayan Form Kolejleri; Akademik Form, Sosyal Form, Tematik Form ve Sanal Form gelişim programlarıyla özgün ve alternatif bir gelecek sunmaktadır.

Form Kolejleri'nde mevcut şubeler ve yeni açılacak kampüslerde  2018-2019 eğitim ve öğretim yılından değerlendirilmek üzere çalışmasıyla kendisine ve kurumumuza değer katacak İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ istihdam edilecektir.

İSTANBUL-AVR-SULTANGAZİ
İZMİR-BORNOVA
İZMİR-ÇİĞLİ

KOCAELİ-GEBZE
 
GENEL NİTELİKLER
  • Üniversitelerin İngilizce Öğretmenliği bölümünden mezun ya da Üniversitelerin İngiliz Dili veya Amerikan Dili bölümlerinden mezun ve pedagojik formasyonu bulunan,
  • MEB Atamasına engel durumu olmayan
  • Müfredat hazırlayan bir ekipte görev almış veya bu konuda tecrübeli olan,
  • İletişim becerileri güçlü
  • Kurumun misyon ve vizyonuna uygun hareket edebilecek,
  • Öğrencilerinin yetenek ve potansiyelini ortaya çıkartmaya hazır,
  • Pozitif, ekip çalışmasına yatkın,
  • Planlama yapma ve uygulama yeteneğine sahip,
  • Araştırmayı seven, gelişime açık,
  • Tercihen özel öğretim kurumlarında çalışma deneyimine sahip,
  • İşbirlikli ve uygulama tabanlı çağdaş öğretime inanan,
  • Günümüz Eğitim Teknolojileri ve Akıllı Tahta uygulamalarına hakim
  • Esnek çalışma saatlerine uygun,
  • Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış
Değerli İngilizce Öğretmenleri aramaktayız.

İŞ TANIMI

·         Okulun akademik standartları içerisinde eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek
·         Zümre çalışmalarını gerçekleştirmek
·         Öğrenciler için yapılacak sosyal organizasyonlarda aktif rol almak
·         Okulun seçtiği akademik ders yayınlarını etkin bir şekilde kullanmak.

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

İngilizce Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İngilizce Öğretmeni İngilizce Öğretmeni Maaşları İngilizce Öğretmeni Nasıl Olunur? İngilizce Öğretmeni Nedir? İngilizce Öğretmeni İş İlanları
Hakkımızda

Form Kolejleri, 2017 -18 eğitim sezonunda; Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise seviyesinde, biri İstanbul Sultangazi diğeri de İzmir Bornova’da hizmet

Şirket Sayfasına Git

İngilizce Öğretmeni pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

İngilizce Öğretmeni İngilizce Öğretmeni Maaşları İngilizce Öğretmeni Nasıl Olunur? İngilizce Öğretmeni Nedir? İngilizce Öğretmeni İş İlanları