Bölge Müdürü / Edirne

g2mEksper

Bölge Müdürü / Edirne

g2mEksper

Edirne

İş Yerinde

İş Yerinde

26 gün önce yayınlandı

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Satış

Satış

Başvuru Sayısı

154 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

154 başvuru

Departman

Satış

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Yıldız Holding olarak yolculuğumuz, 1944 yılında Ülker markasını taşıyan pötibör bisküvinin üretimi ile başladı. Attığımız doğru adımlar ve ödün vermediğimiz kalitemiz doğrultusunda bugün Yıldız Holding çatısı altında bisküviden çikolataya, dondurulmuş gıdadan kişisel bakım ürünleri ve et ürünlerine kadar birçok ürünle tüketicimize hizmet veriyoruz. Günümüzde 130'dan fazla ülkede 300'den fazla marka ve65.000’den fazla çalışana sahip CEEMEA’nın (Orta ve Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) en büyük gıda üreticisiyiz.

Yıldız Holding çatısı altında olan Ev Dışı Tüketim sektörünün pazar lideri g2mEKSPER’in yolcuğu 1981 yılında kurulan g2m’nin 2015 yılında holding bünyesine katılması ve 2002 yılında Yıldız Holding tarafından kurulan EKSPER firması ile 2019 yılında birleşmesiyle devam etmektedir. Toplam 16 bölgede 11 depo ile faaliyetlerine profesyonel mutfakların ve işletmelerin günlük operasyonlarında ihtiyaç duydukları her türlü gıda ve gıda dışı sarf ürünlerinin tedarik, dağıtım ve lojistik hizmetlerini sağlamaktadır.

Bizimle birlikte bu global dünyanın bir parçası olmak istiyorsan sen de ''Bölge Müdürü'' pozisyonuna başvur, aramıza katıl.

  • Satış hedeflerine göre sorumluk bölgesindeki müşteri ve kategorilerde belirlenen bütçeler dahilindeki ciro, finansal, kategori, müşteri memnuniyeti ve şirke stratejik hedeflerin gerçekleştirmek.
  • Bölgesindeki merkezi anlaşmaların risk ve personel yönetimlerinin, sorumluluğunda bulunan satış organizasyonu aracılığıyla şirket hedeflerine paralel şekilde uçtan uca yönetmek.
  • Sorumlu olduğu bölgedeki tüm müşterileri düzenli aralıklarla ziyaret etmek. Potansiyel müşterilerle iletişim kurmak ve yeni müşteri kazandırmaya yönelik çalışmaları ekibi ile birlikte yürütmek.
  • Pazardaki trendleri, müşteri isteklerini, rakip faaliyetlerini, ürün performans göstergelerini etkin bir şekilde raporlamak.
  • Müşteri sayısını ve satış hacmini arttırmaya yönelik çalışmalar yapmak, projeler üretmek.
  • Bölgesindeki operasyonları etkin ve verimliliğini sağlayacak alt yapıyı oluşturmak.
  • Satış ekibi ve iş ortakları ile düzenli toplantılar düzenleyerek hedef ve öncelikleri aktarmak, gerektiğinde saha ziyaretlerini birlikte gerçekleştirmek.
  • Satış ekibinin şirket prensip ve yönetmeliklerine uygun çalışmasını sağlamak, performans takibini yapmak, eğitim ihtiyaçlarını belirlemek, geri bildirim sürecini düzenli olarak uygulamak ve ekibin öğrenme & gelişim süreçlerini desteklemek.

Beklediğimiz Nitelikler Neler Olacak?

  • Üniversitelerin lisans bölümlerinden mezun,
  • Satış alanında en az 10 yıl / EDT satış kanalında tercihen en az 4 yıl yönetim tecrübesi,
  • Satış bütçesi yönetiminde deneyimli olmak,
  • Sonuç odaklı ve hızlı kararlar alabilen,
  • Mobilite (geniş coğrafyada çalışabilecek)
  • Ofis uygulamalarına hakim.

Seni Öne Çıkaranlar Neler Olacak?

  • İnsan ilişkilerinde başarılı, etkin iletişim ve temsil yeteneğine sahip,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • Analitik düşünme becerisine sahip.

Aday Kriterleri

En az 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)

Bölge Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Müdürü Bölge Müdürü Maaşları Bölge Müdürü Nasıl Olunur? Bölge Müdürü Nedir? Bölge Müdürü İş İlanları
Hakkımızda

g2m, ev dışı tüketim sektöründe üretici ve işletmeler arasında köprü görevi görerek, profesyonel mutfakların ve işletmelerin günlük operasyonlarında i

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA METNİYıldız Holding A.Ş. (“Şirket”) o

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Yakacak, Bayram Yardımı.

Bölge Müdürü pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bölge Müdürü Bölge Müdürü Maaşları Bölge Müdürü Nasıl Olunur? Bölge Müdürü Nedir? Bölge Müdürü İş İlanları