warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Depo ve Kontrol Personeli

Gizli Firma

Adıyaman, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, İstanbul(Avr.), Kocaeli, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

Bilgi Teknolojileri / IT

Başvuru Sayısı

729 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

729 başvuru

Departman

Bilgi Teknolojileri / IT

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Genel Nitelikler

  • Teknik lise veya MYO mezunu (Tercihen Bilişim / Elektronik sektörüne ilişkin bölümlerden mezun) 
  • Temel düzeyde bilgisayarda donanım ve yazılım bilgisine sahip, Ofis programlarını (Word-Excell) kullanabilen.
  • Erkek adaylar için tercihen askerlik yükümlülüğü tamamlanmış/muaf,
  • Gerekli koşullarda mesai kalabilecek. 
  • Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek.
  • Problem çözme konusunda yetkin, sorumluluk almaya istekli, dinamik, iletişim yeteneği ve sosyal ilişkileri güçlü, iş geliştirme kapasitesi yüksek yeniliklere açık takım arkadaşları arıyoruz.  


İş Tanımı

  • Depo içerisinde ürün kabul, ürün kontrolü ve yerleşimlerini yapmak, ürün hazırlamak, barkodlarını hazırlamak ve takibini yapmak,
  • Kargo gönderimlerini yapmak ve kayıt altına almak, arızalı ürünleri tespit etmek, kayıt altına almak, ilgililerine gönderimini sağlamak,
  • Arızalı ürünleri tespit etmek, kayıt altına almak, ilgililerine gönderimini sağlamak, ilgili birimlere cihazları sistem üzerinden atamak,
  • Yükleme birimine girişi yapılmış POS terminallerinin kalite standartlarını ve zaman hedefini dikkate alarak, bakım ve yükleme işlemlerini yapmak.
  • İrsaliyeleri ve diğer gerekli evrakları hazırlamak,  
  • Veri girişlerini yapmak, gerekli dosya ve evrakları düzenlemek, kontrol ve muhafaza etmek,
  • Cihazların (klavye, yazıcı vb.) kontrolünü yapmak, yükleme ve güncelleme versiyonlarını yapmak,
  • Yedek parça sevkiyatlarına yardımcı olmak,
  •  Yedek parça sevkiyatlarına yardımcı olmak.


KVKK Aydınlatma Metni:
İlanlarımıza başvuru yapmanız durumunda CV’niz İK direktörlüğümüze yönlendirilecektir. SERI Bilgi çalışan adayı olmanız nedeniyle Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nda öngörülen temel ilkelere uygun olarak, genel ve özel nitelikli kişisel verileriniz fiziken ve elektronik ortamda, kanunlarda öngörülen sebeplerle ve bir sözleşmenin kurulması amacıyla başvuru sürecinin takibi ve aday verilerinin mülakat sürecinde değerlendirilmesi, referans kontrolü ve sizinle iletişime geçilmesini teminen işlenecektir ve bu amaçla SERI Bilgi Teknolojilerinin bağlı olduğu yurt içindeki veya yurt dışındaki şirketlere ve onlarla ortak kullanılan veri tabanlarımıza aktarılabilecektir. Kişisel verilerinizin; işlenip işlenmediğini öğrenme, işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme; işlenme amacını ve tarafımızca bu amaçlara uygun olarak kullanıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme; eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde düzeltilmesini talep etme; işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması halinde silinmesini veya yok edilmesini ya da anonim hale getirilmesini talep etme; bu hallerde ya da düzeltme halinde, bunların, veri aktarılan üçüncü kişilere bildirilmesini isteme; işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıktığını düşünüyorsanız bu duruma itiraz etme; kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle bir zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme; haklarınızın olduğunu da hatırlatmak isteriz.

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Lise(Mezun)
Yapıldı, Muaf

Depo Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Sorumlusu Depo Sorumlusu Maaşları Depo Sorumlusu Nasıl Olunur? Depo Sorumlusu Nedir? Depo Sorumlusu İş İlanları

Gizli Firma

Neden Şirket Bilgileri Görünmüyor?

Bu şirket, bilgilerini gizli tutmayı tercih ediyor. Şirketle iletişime geçerek, paylaşılan bilgilerin doğru olduğunu teyit ettik. Başvurunun değerlendirilmesi halinde, şirket seninle gerekli bilgileri paylaşacaktır.

Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Hayat Sigortası.

Depo Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Depo Sorumlusu Depo Sorumlusu Maaşları Depo Sorumlusu Nasıl Olunur? Depo Sorumlusu Nedir? Depo Sorumlusu İş İlanları