warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Tekirdağ(Çorlu)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Departman

Muhasebe

Muhasebe

Başvuru Sayısı

189 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Orta düzey yönetici

Başvuru Sayısı

189 başvuru

Departman

Muhasebe

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

POZİSYON:

GENEL MUHASEBE SORUMLUSU

 

HAYALLERİMİZE ORTAK OLMAK İSTER MİSİN  ?

Geniş Depo markamız içerisinde birçok alanda gereksinim duyulan ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz. Şirket özelliklerimiz sayesinde, bölgemizdeki onlarca işletmenin tercih edilen tedarikçisi olmayı başardık. Ekip olarak sabahları işe gelmek için değil, hayallerimizi gerçekleştirmek için uyanıyoruz. Hayallerimize heyecanla koşarken,sende bu genç ve deneyimli takımın bir parçası olmak ister misin?

Ekip olarak ortak düşünceye sahip, kapsamlı ve paylaşımcı olmayı, bizi her zaman öne çıkaran en önemli niteliklerimiz olarak görüyoruz.  Birlikte çalışacağımız arkadaşlarımızın da bu nitelikleri taşıması, olmazsa olmaz şartımız.

Eğer yukarıdaki tanımlamada kendini buluyorsan, aşağıdaki diğer beklentilerimizi okumaya başlayabilirsin !

  • Genel muhasebe ve Tek düzen muhasebe hesap planına hakimsen, kendini daha da geliştirerek bilgini ve tecrübelerini aktarabileceğin yer belki de burasıdır.
  • Üniversite için çabalayıp Maliye, Ekonomi, İktisat, İşletme vb lisans bölümlerinden mezun arkadaşlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Yeter ki bilgisi ile genel muhasebe konusunda ki deneyimi ile bize katkı sağlayabilsin.
  • Çalışmaya ve öğrenmeye hevesliysen, sana eğitmenlik edecek günlük iş akış süreçlerinde geçmişimden gelenlerin ve yeni öğrendiğim her şey "geleceğime yatırım olsun” diyorsan hiç durma hemen bize katıl. Ekibimizde fark yaratacağından eminiz.
  • Bir işin neden olamayacağını/olmadığını değil de nasıl olacağını veya olması için neler yapman gerektiğini düşünüyorsan , takımımız içerisinde kendini konumlandırıp, vay canına dedirten güzel işler çıkarabiliyorsan emeklerini asla göz ardı etmeyiz.
  • Gerektiğinde “İnisiyatif bende” diyebilen, bir işin nasıl olmadığını değil de, nasıl oldurabileceğine odaklananlar ve her zaman bir değil birkaç adım önde olanlar ekibimizde mutlaka hak ettiği yere gelecektir.
  • Düzgün bir diksiyon ve doğru iletişim kurabilmek bu pozisyonda sizi öne çıkartacaktır,
  • ·Kendine güvenen, inandığı doğruları savunup karşısındakini ikna edebilenleri aramızda görmek isteriz, tabi önce bizi ikna etmekle işe başlayabilirsin,
  • İşimizde istikrar ve disiplin bizi biz yapan özelliklerimizdendir,
  • Office programları hakkında uzun süre konuşabilecek kullanım bilgisine sahip olman gerekmektedir.
  • Erkek adayların filmin en heyecanlı yerinde bir mola vermemesi için askerlik hizmetini tamamlamış ya da muaf olmasını istemekteyiz

 

PEKİ BU TAKIMDA SENDEN BEKLEDİĞİMİZ KATKILAR NE OLACAK

Mevcut ERP programı üzerinden

  • Tek Düzen Hesap Planı standartlarına uygun genel muhasebe yönetimi yapmak
  • Satış ve Satın alma faturalarının sisteme işlenerek, süreçlerin E-İrsaliye, E-fatura E-arşiv, E-defter uygulamalarına hakim şekilde yönetmek
  • Ürün sevki için irsaliye ve fatura düzenlenmek
  • Ödeme ve tahsilat listelerinin oluşturulması, ödenmesi ve takibi
  • Özlük dosyalarının tutulması
  • Günlük muhasebe iş ve evraklarının takibi, işlenmesi, kontrol edilmesi
  • Görevin ile ilgili konularda, şirketi temsil etmek, ilişkileri şirket kuralları dahilinde sürdürmek
  • Bağımsız denetçilere ve iç denetçilere bilgi ve belgelerin sunulması,

Eğer tüm bunlara evet diyorsan, kariyerinin geri kalanı için BAŞVURU butonuna basmaya hazır mısın?

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Genel Muhasebe Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Muhasebe Sorumlusu Genel Muhasebe Sorumlusu Maaşları Genel Muhasebe Sorumlusu Nasıl Olunur? Genel Muhasebe Sorumlusu Nedir? Genel Muhasebe Sorumlusu İş İlanları
Hakkımızda

GENİŞ DEPO, Günebakan Kimya Teknoloji Kırtasiye Tüketim Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.'nin tescilli satış markasıdır. Misyonumuz, müşterilerimizin tedar

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Araba, Özel Sağlık Sigortası, Servis, Kreş, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Erzak Yardımı.

Genel Muhasebe Sorumlusu pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Muhasebe Sorumlusu Genel Muhasebe Sorumlusu Maaşları Genel Muhasebe Sorumlusu Nasıl Olunur? Genel Muhasebe Sorumlusu Nedir? Genel Muhasebe Sorumlusu İş İlanları