warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı

HAYATA DESTEK DERNEĞİ

İstanbul(Asya)(Kadıköy)

Hibrit

Hibrit

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Departman

Tedarik Yönetimi

Tedarik Yönetimi

Başvuru Sayısı

142 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Tecrübe

En az 3 yıl tecrübeli

Başvuru Sayısı

142 başvuru

Departman

Tedarik Yönetimi

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Hayata Destek Derneği: Afetlerden etkilenmiş toplulukların temel hak ve ihtiyaçlarına erişimlerini sağlamayı amaçlayan uluslararası bilinirliği yüksek bir insani yardım kuruluşuyuz. İnsanı yardım çalışanı ve akademisyen 5 kadının 2005’te kurduğu derneğimizde; ‘Acil Yardım,’ ‘Mülteci Destek,’ ‘Çocuk Koruma,’ ve ‘Sivil Toplumda Kapasite Geliştirme’ programları dahilinde; Türkiye’de doğal ya da insan eliyle oluşmuş afetlerden etkilenen kişilerin hayatlarını iyileştirmekle ilgileniyoruz.

İhtiyaç sahiplerinin temel hak ve ihtiyaçlarına erişebilmelerini destekliyor; mevsimlik tarım alanları başta olmak üzere zorlu koşullarda yaşayan çocukların karşılaşabileceği riskleri ortadan kaldırmayı hedefliyor; afet durumlarında acil yardım operasyonları yürütüyoruz. Tüm bunların yanı sıra afetlere hazırlıklı bir sivil topluma katkı için çalışıyoruz.

Faaliyetlerimizi, İstanbul Kadıköy’deki merkez ofisimizin desteği ve koordinasyonu ile, ülkenin 12 ilinde (Adana, Adıyaman, Ankara, Batman, Diyarbakır, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Mardin, Mersin, Şanlıurfa) hizmet veren saha ofislerimiz ve mobil ekiplerimiz ile birlikte yürütüyoruz.

Bugün uluslararası fonlar ve yerel destekçilerimizin katkılarıyla yaklaşık 350 profesyonel insani yardım çalışanından oluşan ekibimizle yürüttüğümüz çalışmaları, insani yardımın küresel ilkelerine - ayrım gözetmeme, bağımsızlık, insanlık, tarafsızlık, hesapverebilirlik- uygun tasarlıyor ve hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımız hakkında daha fazla bilgi için sizi web adresimize ve sosyal medya hesaplarımıza davet ederiz.

Hayata Destek Derneği, İstanbul’da yaşayan ya da yaşama imkanı olan, IT Uzmanı olarak çalışacak ekip arkadaşı aramaktadır.

  

Ana Sorumluluk Alanları: 

·       Bilgi teknolojileri standartlarının güncellenmesi, BT sisteminin çalışır durumda olmasının ve çalışanların prosedürlere uymasının sağlanması,

·       Çalışanların BT yetkinlikleri ve farkındalıklarının artırılması için eğitimler düzenlenmesi,

·       Bilgi teknolojileri süreçlerinin güncel tutulmasının sağlanması ve iyileştirme olanakları için öneride bulunulması,

·       BT hizmet sağlayıcıları ile Dernek koordinasyonun sağlanması,

·       Yöneticiye haftalık/aylık durum raporunun verilmesi,

·       Kullanıcıların donanım, network, işletim sistemleri sorunlarına destek verilmesi ve çözüm üretilmesi,

·       Sistemlerin kurulum, bakım, güncelleme ve izleme operasyonlarının yürütülmesi

·       Sistem-ağ yönetimi ve performansının güncellenmesi, yedeklenmesi bakımının ve lisans konularında gerekli takiplerin yapılması ve oluşabilecek   problemlerin çözülmesi,

·       Sunucular üzerinde çalışan yazılımların ve sistemlerin yedeklerinin alınmasının sağlanması,

·       Çalışan sistemler üzerinde kullanıcı açılması, yetkilerin verilmesi, kullanıcı bilgilerinin güncel tutulması,

·       Bilgi sistemlerinin KVKK’ya uygun çalışmasının sağlanması için oluşturulan prosedürlerin uygulanması,

·       Departman fonksiyonlarının KVKK’ya uyumlu çalışması için gerekli prosedürlerin oluşturulması, yaygınlaştırılması ve uygulanmasının sağlanması,

·       Hayata Destek Derneği e-flow süreçlerinde teknik destek sağlanması.

 

Beklenen Tecrübe & Kişisel Özellikler:

·       Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

·       Alanında en az 5 yıl deneyimli,

·       İyi derecede İngilizce bilgisine sahip,

·       MS Office programlarına hakim,

·       IT end user support desteği vermiş,

·       Active Directory, TCP/IP, Veeam Back Up, VMware sanallaştırma uygulamalarını bilen,

·       Office 365 yönetimi yapmış,

·       Windows/Mac cihazlarla ilgili bilgi sahibi,

·       Sistem ve network konularında bilgi sahibi,

·       Planlama ve iş takibi konusunda başarılı,

·       İletişim becerileri gelişmiş,

·       Dernek ilkeleri ve kurum kültürüne uyum sağlayabilecek,


       Başvuru Süreci:

Hayata Destek Derneği olarak fırsat eşitliğine inanıyor ve bu çerçevede işe alım süreçlerimizi yürütüyoruz. Tüm idari ve operasyonel süreçlerimizde çocuk koruma politikasını ve toplumsal cinsiyet eşitliği politikasını göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz.

Yalnızca olumlu olarak değerlendirilen adaylar ile iletişime geçilecektir.

 “07.04.2016 tarih, 29677 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında, bu ilana yapacağınız başvuru ile özgeçmişiniz içerisindeki tüm kişisel bilgilerinizin Hayata Destek Derneği ile paylaşılmasını ve bu bilgilerin saklanmasını kabul etmiş bulunmaktasınız.”

 

 




Aday Kriterleri

Üniversite(Mezun)

Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı Maaşları Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı Nasıl Olunur? Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı Nedir? Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı İş İlanları

Sivil Toplum Kuruluşları

Hakkımızda

Hayata Destek, 2005’te 5 akademisyen/insani yardım çalışanı kadın tarafından kurulmuş, uluslararası bilinirliği yüksek bir insani yardım derneğidir.

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Kaza Sigortası.

Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı Maaşları Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı Nasıl Olunur? Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı Nedir? Bilgi Teknolojileri / IT Uzmanı İş İlanları