warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Eyüp), İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Muhasebe Uzmanı - YOTEL İSTANBUL HAVALİMANI OTELİ


YOTEL & YOTELAIR ISTANBUL AIRPORT – BİZ KİMİZ?

Genç, dinamik ve hızla büyüyen, global bir otel markası olarak YOTEL, Türkiye’dki ilk otelini, Türkiye’nin gözdesi, İstanbul Havalimanında misafirlerle buluşturuyor.

Hızla büyüyen marka, Asya’dan Amerika’ya bir çok ülkede, havalimanı otelleri, şehir otelleri ve tatil bölgelerinde faaliyet gösterecek uzun dönem konaklamalara uygun otelleri ile misafirlerinin tüm seyahat ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlıyor. YOTELAIR ile hayat bulan marka, YOTEL ve YOTELPAD markaları ile seyahat dünyasının en çok takip edilen markalarından biri haline geldi. Otellerinde kullandığı ileri teknoloji ve benzersiz dizayn ile otelcilik dünyasına yeni bir soluk getiren YOTEL’i heyecanla izlemeye devam edin.

YOTEL & YOTELAIR, her iki markayı bünyesinde barından ilk YOTEL oteli olarak İstanbul Havalimanında 451 kabin ile açılıyor. Misafirlerine ihtiyaçları olan herşeyi en hızlı ve kaliteli biçimde sunacak otel, misafirlerini ihtiyaçları olmayan hiçbir detay ile meşgul etmeyecek. Komyuniti ile yiyecek içecek hizmetlerine yeni bir soluk getirecek YOTEL & YOTELAIR İSTANBUL HAVALİMANI oteli, benzersiz Smart Bed teknolojisi ile unutulmayacak bir uyku deneyimi sunacak.

Gücünü gelecekten alan YOTEL’in, heyecan verici yarınlarının parçası olarak, hızlı, dinamik bir organizasyonda, kendinizi değerli hissedeceğiniz bir ortamda çalışmayı arzu ediyorsanız sizinle mutlaka tanışmalıyız!


Pozisyona Genel Bakış:


Bu pozisyonda çalışan; Oteldeki muhasebe işlemlerinin denetim ve koordinasyonuna yardımcı olacak,.

Kayıtların tutulmasını kolaylaştırmak için girdileri düzenleyerek, gözden geçirecek ve analiz edecek,

Doğru ve zamanında bilgi sağlamak için finansal tabloların ve diğer raporların işlenmesine yardımcı olacak, Bordro, Alacak Hesapları, Ödenecek Hesaplar, Gelir Günlüğü, Genel Kasiyer, Vergiler ve İç Kontrol fonksiyonlarına yardımcı olacak,

Bazı durumlarda, bir alanın (Kredi Yöneticisi, Yiyecek ve İçecek Kontrolleri, Alacak Hesapları) günlük işletilmesinden sorumlu olabilecek,

Öneride bulunmak, finansal kontrol değişikliklerini önermek ve Standart Hareket Prosedürlerini ve prosedür ihlallerini rapor etmekten sorumlu olacaktır.


Başlıca Görev ve Sorumluluklar:


-Doğru finansal bilgilerin alınmasını sağlamak için günlük kayıtları, tahakkukları, çeşitli genel muhasebe hesaplarını ve banka hesap özetlerini hazırlayıp, gözden geçirir ve karşılaştırır.

-Mevcut prosedürler ve kontroller hakkında yönetime bilgi ve tavsiyeler sunmak için yiyecek ve içecek maliyetleri ve stoklar (varsa hediye dükkanı) hakkındaki dönem sonu verilerini derleyerek hazırladıktan sonra yedekleyip analiz eder. Gerektiği gibi maliyet potansiyellerinin hazırlanmasına yardımcı olur.

-Alacak hesaplarının işlevini denetleyebilir ve otel müşterileri ve yönetimine doğru, zamanında ve kaliteli hizmet ve destek sağlamak için otelin kredi/tahsilat, yiyecek ve içecek kontrol işlevini gerçekleştirir.

-Oteldeki Yiyecek ve İçecek, Kasiyer, Oda İşletmeleri vb alanlarda iç kontrol prosedürlerini takip eder ve uygular.

-Zamanında, doğru bilgi sağlamaya yönelik destek için günlük raporun, finansal tabloların, periyodik tahminlerin ve yıllık bütçenin toplamasına ve hazırlanmasına yardımcı olur.

-Özel projeler ve verilen diğer sorumlulukları yerine getirir.

-Talep edilen çalışma gruplarına ve komitelere katılır.

-Seyahat eder -Eğitim, çalışma kolları vb. için gereken asgari gerekliliktir.


Beceri/Nitelikler:


-En az ön lisan mezunu, tercihen otel muhasebesinde deneyime sahip olan

-En az 2 - 4 yıllık Otel finans prosedürleri ve sistemleri ile ilgili bilgisi olan,

-Analatik, dikkatli, titiz ve güçlü organizasyon becerilerine sahip olan

-İleri düzeyde Microsoft Word ve Excel Bilgisi olan,

-Akıcı sevıyede İngilizce yazma, okuma ve konuşma becerisi olan adaylar tercih sebebidir.


YOTEL çalışanları nasıldır?


-Gayretli ve proaktif bir tutum içinde,

-Yoğun çalışmayı seven, hedef odaklı,

-Yaptığı her işte ayrıntılara büyük özen gösteren, titiz,

-Diğer çalışanlarımıza ve misafirlerimize karşı yardımsever, nazik ve kendinden emin,

-Her zaman güleryüzlü, sıcak ve misafirperver,

-Her zaman profesyonel ve bakımlı bir görünüme sahip,

-Sorumluluk sahibi,

-Çözüm odaklı ve etkin olmalıdır.

Aday Kriterleri

2 - 4 yıl arası
Üniversite(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı

Muhasebe Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Uzmanı Muhasebe Uzmanı Maaşları Muhasebe Uzmanı Nasıl Olunur? Muhasebe Uzmanı Nedir? Muhasebe Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

İGA Havalimanı İşletmesi İstanbul Yeni Havalimanı’nın yatırımını gerçekleştirmek ve 25 yıl boyunca işletmesini yapmak üzere 7 Ekim 2013 tarihinde kuru

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

AYDINLATMA METNİ1. Girişİşbu aydınlatma metni; İGA Havalimanı İşletmesi Anonim Şirketi (“Şirket”) ol

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Servis, Yemekhane.

Muhasebe Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Uzmanı Muhasebe Uzmanı Maaşları Muhasebe Uzmanı Nasıl Olunur? Muhasebe Uzmanı Nedir? Muhasebe Uzmanı İş İlanları