warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Etkinlik Yöneticisi

KREA M.I.C.E.

İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Departman

Halkla İlişkiler

Halkla İlişkiler

Başvuru Sayısı

761 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Eleman

Başvuru Sayısı

761 başvuru

Departman

Halkla İlişkiler

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

KREA M.I.C.E. 

 
2002 yılında kurulan KREA, bugün KREA MICE ( Toplantı, Seyahat, Kongre, Etkinlik Yönetimi ),  KREA DIRECT, KREA DIGITAL, KREATİF (Çizgi Altı Reklam) şirketleri ile 360 derece müşteri memnuniyeti yaratan, 300’den fazla markaya off-line & on-line hizmet veren bir şirketler grubudur. KREA, kuruluşundan bu yana, başta Coca-Cola, İş Bankası, Turkcell, Samsung, Henkel, Ferrero, Milupa, TEB, BP, Microsoft, Opet, Yapı Kredi Bankası, Petrol Ofisi, Carrefour, Sinpaş, Procter & Gamble, Trakya Cam olmak üzere birçok lider kuruluşa 5500’ den fazla projede hizmet vermiştir.
 
KREA MICEA Grubu Seyahat Agentası olarak, Yurtiçi ve Yurtdışı toplantı, kongre, konferans organizasyonu, Yurtiçi ve Yurtdışı Incentive seyahatler, 500 kişi ve üzeri bayi toplantıları, 1000 kişi ve üzeri motivasyon etkinlikleri ( iç iletişim toplantıları, iç iletişim motivasyon etkinlikleri, yılbaşı partileri ) gerçekleştirmektedir.
 
Uluslararası beş ödüle sahip olan KREA MICE, mükemmeliyetçi hizmet anlayışı, yurt içi ve yurt dışında operasyon deneyimi, kendi alanında en iyilerden oluşan ekibi ile müşterilerinin hedeflerini gerçekleştirmelerine destek olur.

Pozisyon:  Etkinlik Yöneticisi 

Organizasyon Şemasındaki Yeri:
Etkinlik Proje Müdürü'ne bağlı olarak çalışır.

Etkinlik Yöneticisi kimdir? Nasıl özellikler taşımalıdır?
Turizm ve Etkinlik sektöründe çalışmak uzaktan bakıldığında tüm adaylara basit ve hemen yapabileceği kadar kolay görünse de, bizler; öncelikle planlama aşamasında yani işin mutfağında proje fikri oluşturma, bu fikri yaratıcı şekilde geliştirme, yine yaratıcı şekilde sunma ( yazılı - sözlü ) bilgi ve becerisine sahip olmayı aranılan ilk temel özellik olarak belirtmek isteriz.

Burada geçmişteki başarılı okul hayatı, üniversiteden mezun olunan bölüm seçimi ve üniversite hayatı süresince kazanılan deneyimler, gözlemci ve " ayakları yere basan " yaratıcı bir karekter, başarı odaklı ve yılmayan bir kişilik ön plana çıkmaktadır.

Etkinlik Yöneticisi Görev Tanımı: 
M.I.C.E Yönetici adaylarımız, projelerde müşterinin brief sürecinden başlayarak, etkinliğin faturalandırılmasına kadar geçen sürecin tamamında, proje yönetim ekibine full destek olacak çalışmaların tümünü yapacaktır.

Bu görev tanımının içerisinde, kreatif sunum hazırlanmasına destek verilmesi, teklifin ana bütçe kalemlerinin ve detaylarının oluşturulması için otellerle ve üretim atölyeleri ile yapılan görüşmeler, tedarikçi yönetimi, otellerle ilişkiler ve teklifleşme süreci, alınan tekliflerin sıkı takibi, projenin onaylanması sonrasında tüm üretim sürecinde yönetimsel olarak aktif rol alma, üretimin alana kuruluncaya kadarki süreçte takibini yapma, etkinlik günü bir çok ekibin koordineli bir şekilde yönetimine destek verilmesi ( host ve hostes ekiplerinin yönetimi, ses-ışık şirketlerinin yönetimi, catering şirketilerinin yönetimi, sanatçı ve orkestra ekiplerinin yönetimi, konuk konuşmacıların ve ünlü misafirlerin yönetimi ) proje kurulum günü ve etkinlik günü ile proje söküm günlerinde etkinlik alanında organizasyonun yürütülmesine destek olunması bulunmaktadır.

Etkinlik Yöneticisi'nden beklediğimiz en önemli konu: Brief alınmasından - faturalama sürecine kadar geçen süre içerisinde, eksiksiz bir iş akışında, hızlı ve düzenli bir takip ve raporlama ile Proje Yönetim ekibine " destek kuvvet " sağlamasıdır.
Bu nedenle, hızlı iş akışımız içerisinde, hızlı ve detaycı bir şekilde çalışacak, zaman zaman "kendi fikirleri ile de beslenebilen" yaratıcı projelerin bir an önce sahaya çıkmasını sağlayacak, " gerçek bir takım oyuncusu" aramaktayız. Bu nedenle, adaylarımızınöncelikle hayata bakış açısı, akabinde üniversitede rol aldığı projeler ve etkinlikler, yaptığı takım sporları, eğitime ve geribildirime açık olması çok önemlidir.

2017'de En iyi M.I.C.E Incentive şirketi seçilerek ödüllendirilen KREA, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek adına, mükemmel hizmet anlayışını içselleştirmiş, "en iyi hizmeti en hızlı şekilde" sunacak arkadaşları takımına katacaktır. Pozisyona seçilecek arkadaşların, hayata dair "bardağın dolu tarafına" bakacak şekilde, pozitif bir duruş sergilemesi %100 gerekmektedir.

Bu pozisyon hangi karekter özelliklerine sahip adaylar için uygundur?
Bu pozisyon, güleryüzlü, canlı, dışa dönük, insan ilişkileri kuvvetli, hızlı anlama yeteneği olan ve anında problem çözebilecek pratik bir zekası olan arkadaşlar için uygundur.  Yapılan etkinlikler 500 kişi ve üzeri büyük konferanslar, bayi toplantıları, VIP ağırlamalar, basın toplantıları gibi içerisinde mutlaka kreatif unsurlar bulunan ve ancak ihale süreçleri ile alınan projeler olduğundan dolayı, sistematik ve planlı bir çalışma yapacak, karekter olarak projelerdeki revizeleri anında gerçekleştirebilecek,  sebat edecek, başarı odaklı arkadaşları başvurmaya davet ediyoruz.

Daha evvelki işe alım tecrübelerimizden kaynaklı, Turizm, İşletme, Mühendislik bölümlerinde okumuş, dışa dönük, büyük etkinlikleri yönetme cesaretine sahip, lider ruhlu arkadaşların bu pozisyona girdikten sonra hızla yükseleceğini, Türkiye'de ve Uluslararası arenada sektörümüze faydalı olacağını düşünmekteyiz.

İŞ TANIMI

Etkinlik Yöneticisi adaylarımızda bulunmasını istediğimiz özellikler:
  • 4 yıllık bir Üniversiteden yeni mezun ( İşletme, Mühendislik, Turizm ve Otelcilik Bölümleri mezunu olması tercih sebebidir. )
  • Veya sektörde muteber A Grubu Turizm Agentası ve/veya Etkinlik ajanslarında ( 1-3 yıl ) yönetici adayı olarak deneyime sahip,
  • 22 - 28 yaş arasında,
  • Microsoft Office uygulamalarını kusursuz kullanabilen, ( Power point, Excel, Word )
  • İyi derecede İngilizce konuşabilen,
  • Kariyerine, "Etkinlik Yönetimi " ve "Turizm - Ağırlama” sektöründe devam etmek isteyen; bu konuda kararlı,
  • Tercihen Üniversite öğrenimi sırasında klüp başkanlığı, klüp üyeliği yapmış, lider özelliklere sahip,
  • Tercihen Üniversite öğrenimi sırasında Kongre, Konferans, Toplantı yönetimi konularında part-time çalışmış, deneyim yaşamış, akışa hakim,
  • Öğrenmeye, gelişime açık,
  • Pozitif
  • Kendine güvenen, yaratıcı önerileri olabilen,
  • Sözlü / yazılı ifade yeteneği güçlü,
  • Kişisel motivasyonu güçlü,
  • Özverili ve disiplinli çalışabilecek, kısa süreli deadline’ lara uyum sağlayabilecek,
  • Yaptığı işte detaycı, aynı zamanda da hızlı
  • Prezantable
  • Sadece iş hayatında değil, özel hayatında da şık, bakımlı ve giyimine özen gösteren
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, güleryüzlü,
  • Sigara kullanmayan ve çevreye duyarlı
  • B sınıfı ehliyeti olan
  • Seyahat engeli bulunmayan
  • Yurt dışı ( Incentive seyahat tecrübesi ) bulunan adaylara öncelik tanınacaktır.
İlgilenen adayların CV’lerini hızlıca bekliyoruz.
CV leri uygun görülen adaylar, başvuru tarihi önceliğine göre şirketimize mülakat için davet edilecektir. FOTOĞRAFLI başvurulara öncelik tanınacaktır. İlginiz için şimdiden teşekkür ederiz.
KREA MICE HR

Aday Kriterleri

En çok 10 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı
B sınıfı

Etkinlik Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Etkinlik Yöneticisi Etkinlik Yöneticisi Maaşları Etkinlik Yöneticisi Nasıl Olunur? Etkinlik Yöneticisi Nedir? Etkinlik Yöneticisi İş İlanları

Etkinlik Yöneticisi pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Etkinlik Yöneticisi Etkinlik Yöneticisi Maaşları Etkinlik Yöneticisi Nasıl Olunur? Etkinlik Yöneticisi Nedir? Etkinlik Yöneticisi İş İlanları