warning
İlan yayından kaldırılmıştır
İstanbul(Avr.)(Beşiktaş)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Muhasebe

Muhasebe

Başvuru Sayısı

185 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

185 başvuru

Departman

Muhasebe

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

MCAN Health’in ,  İstanbul'daki muhasebe-finans ekibine katılmak üzere  Muhasebe Uzmanı takım arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.

Genel Nitelikler

·         Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak

·         Muhasebe alanında en az 5 yıl deneyim,

·         Genel Muhasebe, İşletme ve Yönetim Muhasebesi, Tek Düzen Hesap Planına ve Yasal Mevzuatlar’a hakim,

·         Mali veri okuma ve yorumlama yeteneğine sahip,

·         Luca programında tecrübeli ve MS Office programlarına hakim,

·         Araştırma, sorgulama, raporlama, analiz etme ve zaman yönetimi vasıflarına sahip,

·         Analitik yönü kuvvetli, dikkatli ve ayrıntıya önem veren,                                   

İş Tanımı

·         Tüm muhasebe kayıtlarının kanun ve mevzuata uygun olarak zamanında, tam ve doğru olarak tutulmasının sağlanması ve bunların kontrolü

·         YMM ve SMM'ler ile birlikte Mizan, Bilanço ve Gelir Tablolarının kontrolü

·         Beyannamelerin (KDV, Muhtasar, Kurumlar Vergisi, Geçici Vergi vb.) verilmesi ve onaylanması

·         Bankalar, Vergi Dairesi, SGK vb. tüm resmi ve özel kurumlarla ikili ilişkilerinin yönetilmesi ve takibi

·         Teşvik süreçlerinin takibi ve yönetimi


MCAN Grubu Hakkında:

MCAN Health, MCAN Grup'un medikal seyahat şirketidir. MCAN Grup, İstanbul, Londra ve Madrid merkezli medikal seyahat şirketi ile plastic, saç ekimi, diş tedavileri ve bariatrik tedavilerde uzmanlaşmıştır. MCAN Health'in uluslararası hastaları çoğunlukla İngiltere, Avrupa, ABD ve Kanada'dan gelmektedir. MCAN Grup'un İstanbul'da hem uluslararası hem de yerel hastalara saç ekimi, diş ve medikal estetik tedavi sağlamak için bir medikal estetik kliniği de bulunmaktadır. 

MCAN Health, bir İngiliz Arama Motoru tarafından her yıl en iyi müşteri hizmeti ödülüne layık görülmüş olup Türkiye'nin en büyük 500 hizmet ihracatçısı arasında gösterilmektedir. Sağlık Bakanlığı tarafından akredite ilk medikal seyahat firmalarından biridir ve Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) üyesidir. 

MCAN Health, hastayı merkeze alan ve bir yakını gibi bakmak misyonunu TEMOS akreditasyonu (Global Quality Programme) ile de perçinlemiştir.

Uluslararası bir şirket olarak MCAN Health’in çalışma ortamı, cinsiyet eşitliği ve farklı kültürleri bünyesinde barındırmayı esas almaktadır.  Farklılıkları kucaklamanın MCAN Health'in çalışma ortamını geliştirici, öğretici ve samimi kıldığına inanmaktayız.

MCAN Health, uluslararası hastalara plastik cerrahi, diş tedavileri, saç ekimi, medikal estetik uygulamaları alanında  güvenilir, ulaşılabilir, yüksek kaliteli sağlık hizmeti vermeyi, kişiye özel değişimi yaratarak insan mutluluğuna katkıda bulunmayı hedeflemektedir. Londra ve Madrid'deki ofisleriyle hastaların yüz yüze konsültasyonlarını da gerçekleştiren MCAN Health, 2015 yılından beri sağlık turizminin güvenilir, prestijli markası olmuştur. Kendi kurduğu polikliniğinde uluslararası hastalara saç ekimi, diş tedavileri, medikal estetik uygulamaları da gerçekleştiren MCAN Health, genel anestezi altındaki vakalarını güvenilir ve prestijli bir özel hastanede gerçekleştirmektedir.  

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Mezun)

Muhasebe Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Uzmanı Muhasebe Uzmanı Maaşları Muhasebe Uzmanı Nasıl Olunur? Muhasebe Uzmanı Nedir? Muhasebe Uzmanı İş İlanları
Hakkımızda

MCAN Health is a medical travel company of MCAN Group. MCAN Group is specialised in plastic surgery, hair transplantation and other out of pocket medi

Şirket Sayfasına Git
Yan Haklar

Özel Sağlık Sigortası, Yemek Kartı (Setcard, Ticket, Multinet, Sodexo vb.), Prim, Bireysel Emeklilik.

Muhasebe Uzmanı pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Muhasebe Uzmanı Muhasebe Uzmanı Maaşları Muhasebe Uzmanı Nasıl Olunur? Muhasebe Uzmanı Nedir? Muhasebe Uzmanı İş İlanları