Mondi 30 ülkede üretim yapan ve cirosu 6,4 milyar Euro' ya ulaşan uluslararası kağıt ve ambalaj şirketler grubudur. Grubun orta Avrupa ile Rusya ve Güney Afrika'da tesisleri olup 2015 yılının sonu itibariyle 30.000 çalışanı bulunmaktadır.
Mondi, odun hammaddesinden selüloz ve kağıt ile geri kazanılmış kağıt üretimine, ambalaj kağıtları, oluklu mukavva ambalaj ve sanayi tipi torba üretimine kadar bütün kağıt ve ambalaj üretim süreçlerini gerçekleştirmektedir. Mondi Grup özellikle ambalaj kağıdı, ambalaj ürünleri ve kuşesiz kağıt (UFP) üretimi gerçekleştirmektedir.
Mondi Kalenobel Ambalaj; Kale markası ile 1955 yılında başladığı yolculuğuna 2016 Temmuz ayı itibariyle Mondi Group bünyesine katılarak devam etmektedir. İstanbul Yeşilköy’ deki Merkez Ofisi, Kırklareli-Lüleburgaz’ da iki üretim tesisi ve yaklaşık 600 çalışanı ile çalışmalarını sürdürmektedir.
İnovasyonun bir yaşam biçimi olduğu Mondi Kalenobel’de, tamamen markaya has teknolojilerin kullanıldığı prosesler ile ürüne uygun olarak hazırlanan kompozitler, müşteri dolum makineleri için şekillendirilerek kornet kılıfı, squeeze up, push up, kağıt bardak, aseptik ambalaj, karton kutu ve esnek ambalaj olarak sunulmaktadır.
Uluslararası firmamızın, Lüleburgaz fabrikasında görevlendirmek üzere aşağıdaki niteliklere uygun personel arayışımız bulunmaktadır.
Adaylarımızda aradığımız ortak nitelikler;
- En az Lise mezunu, tercihen Meslek Lisesi mezunu, tercihen matbaacılık vb bölüm mezunu,
- Tifdruk Baskı makinelerinde çalışmış, en az 5 yıl deneyimli
- Tifdruk Baskı konusunda bilgi ve tecrübeli, Renk Yönetimi konusunda bilgi ve deneyim sahibi.
- Vardiyalı sistemde çalışabilecek
- Takım çalışmasına yatkın
- Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak
- Lüleburgaz, Babaeski, Çorlu , Muratlı veya Tekirdağ Süleymanpaşa’da ikamet eden ya da edebilecek, "Baskı Elemanı" olarak görev yapacak çalışma arkadaşımızı arıyoruz.
İŞ TANIMI
- Rotogravür baskı makinesini kullanmak
- Baskı iş değişimini yapmak ve iş ön hazırlıkları kontrol etmek
- Baskı ayarı yapmak
- Tekrar iş onayı vermek
- Dispensing, Silindir ve Depo bölümleri ile koordine çalışmak
- Üretim programı çerçevesinde üretim yapmak
- Kaliteli, hızlı ürün üretmek.
• Tecrübe
En az 5 yıl tecrübeli
• Eğitim Seviyesi
Lise(Mezun), Ön Lisans(Mezun), Üniversite(Mezun)
• Askerlik Durumu
Yapıldı