warning
İlan yayından kaldırılmıştır

Veteriner Hekim (Niğde)

NİĞTAŞ A.Ş.

Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Üretim / İmalat

Üretim / İmalat

Başvuru Sayısı

185 başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

185 başvuru

Departman

Üretim / İmalat

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Ülkemizde kaliteli Damızlık süt sığırı ve kaliteli,hijyenik süt üreten sayılı projeler arasında yer alan projemizin Ağustos 2010 yılında temeli atılmış ve kısa sürede üretime başlamıştır. Tesisimiz toplamda 30.000 m² kapalı alan ve 100.000 m² açık alana sahiptir. İşletmemizde 750’si sağmal olmak üzere 3000’e yakın büyük baş hayvan bulunmaktadır. İşletmemizde son teknoloji sağım ve sürü yönetim sistemleri kullanılmaktadır. El değmeden kapalı devre çalışan modern sağım sistemi ile sağılan süt anında soğutma tanklarına gönderilerek en kısa sürede soğutulup, soğutulmuş çiğ inek sütü olarak satılmaktadır. Hayvanlarımızın tamamı yurt dışından ithal edilmiştir. İthal edilen hayvanlar Holstein, Simmental, Belçıka Mavisi cinsidir.
Ayrıca proje kapsamında üniversiteler ile iş birliği yapılarak bilimsel çalışmalar yapılmaktadır. Art ardına yaptığımız yatırımlar hayvancılık sektöründe Ulusal hedeflerin gerçekleşmesine katkı sağlayacaktır.
Sektöründe lider , alanında uzman bireylerden oluşan ekibin bir parçası; işin iyiliğine inanan, sosyal sorumluluk bilinciyle çalışan bir ailenin üyesi olmak ister misiniz? 
  • Veterinerlik fakültesi  mezunu,
  • Benzeri işlerde çalışmış ve en az 5 yıl tecrübeli olmak,
  • Askerliğini yapmış erkek personel,
  • Niğde'de ikamet eden veya edebilecek olan,
  • Ms office programlarına hakim,
  • Pratik ve sonuç odaklı çalışabilen,
  • Takım çalışmasına yatkın,
  • B sınıfı ehliyeti olan ve seyahat engeli olmayan,
  • İletişim becerisi yüksek.


İŞ TANIMI

  • Tüm yaş gruplarındaki hayvanların gerekli sağlık kontrollerinin yapılması,
  • Sürü yönetim programı ile günlük rutin sağlık kontrollerinin yapılması,
  • Aşılama programı, ayak bakım programı, rutin test ve analizler gibi koruyucu hekimlik uygulamalarının yapılması,
  • Hastalık teşhis, tedavi ve operasyon işlemlerinin yapılması,
  • Ultasografik muayene, tohumlama ve doğum gibi sürü senkronizasyon çalışmalarının yapılması.

Aday Kriterleri

En az 5 yıl tecrübeli
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun)
Yapıldı, Muaf
B sınıfı

Veteriner Hekim pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veteriner Hekim Veteriner Hekim Maaşları Veteriner Hekim Nasıl Olunur? Veteriner Hekim Nedir? Veteriner Hekim İş İlanları

Üretim / Endüstriyel Ürünler / Hayvancılık

Hakkımızda

Temelleri 1986 yılında atılan Niğtaş Anonim Şirketi 30 yılı aşan yolculuğunda, hedeflemiş olduğu değişim ve gelişim programlarının hep bir adım önün

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

NİĞ TAŞ A.Ş.KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE DAİR ADAY ÇALIŞANAYDINLATMA ve ONAY METNİ6698 sayılı Kişis

Detaylı Bilgi
Yan Haklar

Servis, Yemekhane.

Veteriner Hekim pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Veteriner Hekim Veteriner Hekim Maaşları Veteriner Hekim Nasıl Olunur? Veteriner Hekim Nedir? Veteriner Hekim İş İlanları