warning
İlan yayından kaldırılmıştır
Adana, Ankara, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çanakkale, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Niğde, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Kırıkkale, Düzce, İstanbul(Asya)

İş Yerinde

İş Yerinde

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Departman

Genel Başvuru

Genel Başvuru

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Çalışma Şekli

Tam Zamanlı

Pozisyon Seviyesi

Uzman

Başvuru Sayısı

999+ başvuru

Departman

Genel Başvuru

Kariyer Image

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun, MS Office programlarını iyi derecede kullanabilen, İyi derecede İngilizce bilgisine sahip, Yaratıcı, dinamik ve sonuç odaklı, İletişimi güçlü, Analitik, Değişime uyum sağlayabilen, Takım çalışmasına yatkın, Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak.

Nasıl bir şirket?
Kuruluşundan bu yana ürün ve hizmet kalitesiyle sektöründe “ilk”lerin, “en”lerin ve “tek”lerin şirketi olan Opet, KalDer tarafından düzenlenen Müşteri Memnuniyeti Ulusal Endeksi’ne göre üst üste  12 yıldır sektöründe birinci sıradadır. Bu sürdürülebilir başarısı nedeniyle Opet, “Üstün Başarı” ödülüne layık görülmüştür.
 
Opet, Temiz Tuvalet, Tarihe Saygı, Yeşil Yol ve Trafik Dedektifleri gibi bir çok farklı sosyal sorumluluk projesi ile toplumsal duyarlılığın gelişmesinde önemli bir rol üstlenmektedir.
 
Capital dergisi tarafından düzenlenen 'Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri' araştırmasının sonuçlarına göre “En beğenilen İlk 20 Şirket” arasında yer alan Opet, akaryakıt sektöründe “Türkiye’nin en beğenilen şirketi”dir.
Mediacat Dergisi’nin Ipsos işbirliği gerçekleştirdiği Lovemarks (Aşkla bağlanılan marka) araştırmasının sonuçlarına göre OPET, “Türkiye'nin Aşkla Bağlandığı Akaryakıt Dağıtım Şirketi”dir.

Nasıl bir kariyer?
Opet, hedef ve stratejileri doğrultusunda büyüyen ve gelişen bir şirket. Sürekli gelişime, öğrenmeye ve kendisini yenilemeye açık olan, müşteri duyarlılığı yüksek adaylar için kariyer olanakları fazla. Orta ve uzun vadede Koç Topluluğu genelinde farklı kariyer fırsatları sunulmakta.

Başvuru?
Bu ilanın genel başvuru amaçlı olduğunu ve değerlendirme sürecinin niteliklerinize ve tercihlerinize uygun bir pozisyon oluştuğu zaman başlayacağını lütfen unutmayınız. Yetkinlik ve tecrübeleriniz mevcut ihtiyaçlarımızla karşılaştırılıp, uygunluk durumunda sizinle irtibata geçilecektir. Şu an açık olan pozisyonlarımız için uygun olmayan ama yukarıda belirtilen niteliklere uyan başvurular bilgi bankamızda tutulacak ve gelecekteki ihtiyaçlar çerçevesinde tekrar değerlendirilecektir. Çalışmak istediğiniz alanı/bölümü/ili belirten bir kapak yazısıyla birlikte bu ilana başvuru yapabilirsiniz. 
 


Şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.
Opet İnsan Kaynakları Grup Müdürlüğü

Aday Kriterleri

Tecrübeli / Tecrübesiz
Üniversite(Mezun), Yüksek Lisans(Öğrenci), Yüksek Lisans(Mezun), Doktora(Öğrenci), Doktora(Mezun)

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları
Hakkımızda

OPET PETROLCÜLÜK A.Ş. OPET, akaryakıt dağıtım sektöründe, perakende satışlar, ticari ve endüstriyel satışlar, depolama ve uluslararası ürün ticareti

Şirket Sayfasına Git
Şirketin Aydınlatma Metni

Bize iletmiş olduğunuz özgeçmişinizde aşağıda sıralanan özel nitelikli kişisel verilerin yer almadığ

Detaylı Bilgi

Genel Başvuru pozisyonu ile ilgili daha detaylı bilgi almak ya da diğer iş fırsatlarını incelemek için aşağıdaki sayfaları inceleyebilirsiniz.

Genel Başvuru Genel Başvuru Maaşları Genel Başvuru Nasıl Olunur? Genel Başvuru Nedir? Genel Başvuru İş İlanları